Sta mislite o folmu The fourth kind ?
Dosta me je pogodio.
Dosta me je pogodio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o folmu The fourth kind ?
Dosta me je pogodio.
Ali uslovi da bi opstao zivot na nekoj planeti moraju biti isti ili slicni kao kod nas
Jel treba da im poverujemo kao za onu pricu da su bili na mesecu?Postoje i postojli su. Zar ne znaš da je NASA na marsu otkrila fosile mikroba?
Jel treba da im poverujemo kao za onu pricu da su bili na mesecu?
Ja njima nista ne verujem, oni su samo jedno orudje NSP-a za manipulaciju masama.
Ne postoje vanzemaljci,to su priče za malu decu.
WASS UUUUUUUUUUUUUUUUUUUP !!!
Zasto? Zasto neka tamo vrsta ne moze da bude drugacija od nas? Da se ne hrani vazduhom i suncem nego vodonikom... ili ugljenikom, ili bilo cime drugim. Mozda bas ne udisu vazduh nego kroz telo iz zemlje upijaju zivotnu energiju.
Zasto ljudi misle da moraju da budu isti kao mi? Nismo mi centar svemira pa da se sve vrti oko nas...
seti je ime programa za ispitivanje visih slojeva zemljine atmosfere.vanzemaljci su druga kategorija ako ih ima
Dzek svih zanata ti je objasnio zasto
slazem se u potpunosti, dodao bih da mislim da je to zavera
A ko je cuo za novu teoriju mozda da smo postali od vanzemaljaca, da smo mi ustvari njihovi klonovi , negde sam to nacuo ... Smesno mi je to bilo ali eto da spomenem ...
Koji sijaset dokaza??? Takodje postoji sijaset dokaza da nisu. Ima dosta ljudi koji se bave time samo vama to ne dopire do mozga, zato sto previse verujete NJIHOVIM medijima.Tp je tvoj problem; postoji sijaset dokaza da su ljudi bili na mesecu, samo što vama anarhistima i lelemudima to konstantno i namerno izmiče...
Dzek svih zanata ti je objasnio zasto![]()
Sve sto si napisao su gluposti, koje se poturaju ovcama da bi se satro uverile u njihove lazi. Ti da imas mozga shvatio bi odavno neke stvariHvala ti na ono ovcama, to samo govori koliko si fanatizovan u tim lažima koji ti život čine.
Elem, krucijalni dokaz za let na mesec je sama telemetrija letelice.
Znači, nema boga da se to moglo falsifikovati.
Milioni radioamatera širom sveta su pratili komunikaciju i ostale podatke sa letelice, neko bi provalio da signal ne dolazi iz pravca meseca ili sa meseca.
Drugo, rusi su bili uvek za korak ispred amera u aeronautici, ameri su im ga zabili sa mesecom. Da je postojao ijedan dokaz da je sve montirano, rusi bi ga rastrubili momentalno.
Onda, daljina do meseca je poznata u cantimetar. A kako? Tako što su na mesecu postavili ogledala (stotinjak njih) u koje povremeno ispaljuju laser koji izmeri daljinu. Ta ogledala su vidljiva teleskopima, a ispaljivanje lasera se vrši javno sa nekoliko lokacija širom sveta; svak' može prisustvovati tome.
Dakle, sve ovo što sam naveo je validno i drži vodu; vaše budalaštine o montiranju leta su konstrukcije nezaposlenih parazita i lezilebovića koji nemaju pametnija posla negoli piškiti po dostignućima radnih i pametnih ljudi.
Takođe, za režiranje tako spektakularne prevare je potrebno na hiljade i hiljade ljudi. Dosad bi neko već propevao, kež razvezuje i najtvrđa usta.
Nemate vi bre pojma kao što nemate ni mozga.
E sa ovim si me ubedioElem, krucijalni dokaz za let na mesec je sama telemetrija letelice.
Znači, nema boga da se to moglo falsifikovati.