evi
Aktivan član
- Poruka
- 1.394
web sait www.ivf-mb.net
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo pri kraju sam sa terapijama. Trebalo bi da aspiracija bude u sredu. Malo mi je frka od anestezije, ali vidim da zene prolaze vrlo lako pa me to tesi. Inace, zelim ti puno srece!
Zvezdice kako je proslo?
Jos uvek lezim, kad se budem pridigla pisacu vam opsirno

Samo ti odmaraj bice dana za pisanje.Zelim ti da sve prodje kako treba!![]()
Hvala jelo na lepim zeljama. Nazalost, nije uspelo. Juce sam radila betu, negativna je. Ali, Boze moj, moram ici dalje. Dokle si ti stigla, jesi li pocela sa stimulacijom? Sad ja tebi zelim sve najbolje i da nam se javis sa bar jednom bebicom u stomaku!![]()
Da li ce neko biti ljubazan da mi kaze koji je prvi korak vantelesne oplodnje?Tj. kome,kako se obratiti za to.Mislim na drzavne institucije,jer za privatne nemam novaca.Hvala unapred

tj. njegovi spermatozoidi nece da oplode moje jajne celije i nemamo drugog nacina da dobijemo decu nego vto.On sa drugom zenom bi imao 10 dece, ja sa drugim covekom isto toliko ali nas dvoje zajedno..Nikako!! Sve je to tako stresno i brojke o uspesnosti su tako porazavajuce ali boze moj idemo dalje..
ja stvarno nisam od onih koja ce da cuti dok neko vice na mene a i nemogu tako da komuniciram nisakim, tako da smo se malo bile u svadji pa me je lepo zamolila da prestanem iste sekunde da pusim inace NECE da me leci. Ok prestala sam! 
Meni je izasla u susret i kada je bilo reci i o placanju,rekla mi je "boli me uvo bre za tvoje pare, kada budes imala platices, nemoj da me opterecuje i nemoj sebe da opterecujes hocu da mi dodjes da to uradim a za pare me bas briga". Njoj pare uopste nisu bitne ona ljudi to radi zato sto to voli i zato sto je jako humana, znam to jos iz jednog primera gde je ljudima kako ona kaze napravila bebu posle 16 godina.Nego necu vise da vas davim, svima vam drzim palceve a vi drzite meni i svima koji neznaju gde ce stvarno od srca preporucujem DR. Gocu Ivanovic.
pozdrav!
))))

.