zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Moguće da je od pregnila onda, ali najbolje da ponoviš za dva dana betu. Sad više ne primaš pregnil, jel?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se i dalje nadam za nas dve!
Cvrle si ponavljala betu? Mislim na tebe. Ja dobila juče.
Pa znaš kako Vesna, pomalo gubim snagu u ovoj borbi. Polako već 15 godina traje. 2 IUI, 6 vto, laparoskopija, histeroskopija. ..bockanja, analize. ..ceo život mi se vrti oko ovog. Ja sam već odlučila. Još ova godina i dosta. Ne mogu više. Napunila 40. Pa imam jedno dete, uživaćemo sa njom i gotovo.
Bebolina, da ne bude da te preskacem, ne znam da citam rezultate pa verujem da neko zna...
Ja na ovoj temi nisam bila dugo jer se posle 2. vto rodila nasa devojcica 2012. Naime, u vto prici sam bila 3 godine, muz uzasno los spermogram, 2 mil, a progresivno pokretnih 0%. Pio je svasta I prestao da pusi. ICSI je uspeo iz drugog puta. Ja sam bila na glukofazu I primila inekciju B vitamina.
Kako to biva skoro uvek, i ja sam se opustila i nisam vise razmisljala o drugom detetu jer je to bilo bukvalno nemoguce a nije mi se islo na drugu vto.
Pre neki dan mi kasni i ja pomislim odmah na upalu jajnika. Uradim pis test a ono dve crtice. Ne verujem pa posle posla uradim i betu a ona 5000. Sad cekam ultrazvuk.
Razlog zasto pisem je da kazem da su cuda moguca, nama su rekli da zbog spermograma nikad necu prirodno zatrudneti. Mi smo u toku vto bas vodili zdrav zivot a sad se vratili I pusenju, muz 49 godina, totalno se losi hrani, ja posle odnosa nisam kao nekad vodila rcuna o podizanju nogu, plodnim danima. Cak ne mogu da se setim tacno ni kad mi je bila poslednja menstruiacija ni plodni dani I eto ...
Ovčice! !!divno. ulepšala si mi dan. Čestitam od srca!
I ja imam lepe vesti! Odobrena mi vto o trošku grada! Tako da uskoro krećem u nove pobede!