Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Librice hvala ti puno na podrsci videla sam iz ranijih postova da si imala problem na reakciji na stimulaciji kao i ja ja sam probala da to malo popravim sa Aviva vezbama ne znam da li si cula za to
Jer one povecavaju cikrulaciju u maloj karlici pa i jajnici reaguju bolje meni je imalo ucinka mada ja dobijem malo jajnih celijica ali ipak dobijem nesto eto ako ti ta informacija nesto znaci Ljubim

Rekli dve nedelje od inseminacije. A to je četvrtak. Ja uvek dobijem ranije kad radim vto. Poslednji put 8 dana nakon transfera ja već dobila. E sad ovde nije bio transfer pa ni ne znam sta da radim ako ne dobijem ciklus, piškiću na test, pa tek onda beta ako bude pozitivan. Inače već oko 7 dana osećam matericu. Ne probadanje nego kao neku napetost. I ponekad me probode desni jajnik, verovatno su oni nezreli folikuli prerasli u ciste pa ih osetim. Jako sam nestrpljiva I imam dobar feeling!

Pa to su super vesti ja sad imam s vremena na vreme kao neke grcice ali blage u stomaku i grudi su me bolele malo danas su pocele da razbijaju u sustini imam gotovo iste simptome kao prosli put kad mi je beta bila pozitivna ali je kasnije odustala ☺Malo su mi manje intezivni ovi grcevi i to je to .A mislim da je super jer te probada jajnik jer mislim da on i kad hormoncice luci bolucka .Bice izgleda ovo dobri rezultati

Ja mislim da si ga sigurno ubola samo da se embrioncic lepo razvija na maminu radost samo nemoj da se nerviras .Meni su rekli da se desi da iz prirodnog ciklusa budu kvalitetnije celije tako da im je bolja sansa za opstanak .Verovatno je to to

Šta da ti kažem. Hihi. Raduje me što do sad nisam dobila. Evo upravo smo na putu idemo u banju da uživamo. Pa ne mislim na sve. Sad sam u fazi, biće kako mora.
Pre neki dan sam držala test u rukama i ipak odlučila da ga ne upotrebim. Svaki put nakon testa ja dobijem za par sati. Pa da ne baksuziram. Inače matericu osećam I dalje, jajnici probadaju.
Kako se ti držiš?

Ej to je divno duso draga ti si trebala sutra da vadis beticu?Ja mislim da si 100 ℅ trudna jos samo da ta bebica bude dobra i napreduje lepo dan za dan .Ja sam se uspanicila jutros jer sam imala grceve kao da cu da dobijem(inace treba da dobijem u subotu kad i treba da vadim betu)Pa mi je to proslo imala sam doduse iste te simptome prosli put kad je beta bila pozitivna ali otkud znam da to nesto nije lose i da grudi me ubijaju cekamo tu subotu sta da ti kazem

Ehh. ja jutros radila kućni test, negativan ko kuća. Mece i dalje nema, treba danas da dobijem. Betu nisam ni radila. Danas svakako ništa ne radi. Ako ne dobijem za par dana, radicu betu. Baš sam se razočarala, bila sam nekako ubeđena da je ovaj put uspelo. Sad Navijamo za Tebe!

Cao svima z:) nova sam na forumu.Moj suprug po svim nalazima je potpuno zdrav,ne postoji terapija . nadjeno mu je 8 pokretnih spermatozoida ima oligoastenospermiju i jedina nada je vto.Sutra ujutru prvi put idem da vadim hormone i pripremam se za konsultacije u Genesisu 27.01 ... Iako sam jako uplasena zelim da sto pre pocnem borbu i spremna sam na ko zna koliko pokusaja jer sam veliki baksuz u svemu svaki vas savet bi mi dobro dosao ...svima zelim da se sto pre ostvarite u ulozi majke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back