sreckica2014
Početnik
- Poruka
- 4
Ni ja ne znam kako nije uspelo . Kažu da su embrioni bili odlični , stari 5 dana i nisu se primili ni kao sveži u prvom et , ni sada posle odmrzavanja . Inače ja nemam nikakav problem , sve mi je bilo ok , moj muž ima problem ali to nije bilo smetnja za vantelesnu . Radila sam u klinici Beograd , i nikada više neću ići tamo, pošto sam skroz razočarana nemarom , nebrigom i odnosom prema pacijentu . Sestre su super , ali doktori nula . rešila sam da dalje nastavim u inostranstvu , jer ovde očigledno nisu dosrasli problemu . Ili im je jedini cilj da uzmu što više para .

Malo čitala one priče o uspjesima (prirodno nakon VTO) pa se ufurala možda smo uspjeli prirodno, da su spermići onakvi kakvi su ipak odradili svoj posao
Eh, pusti snovi..... Eto, dokaz da čovjek nikad ne gubi nadu 

.Hvala na zeljama
e sad doktorica mi rekla da ponovim...malo joj sumnjivo...ali samo u medlabu u ns...kaze oni su pouzdani...ja sam imala 2 jc Jula mi bila vto i dobri embrioni ali biohemiska
...Sarita gde si radila vto..malo previse ampula si dobila...koja sema je bila,meni kratka i blaga,nama takva vise odgovara...gde ides sad.Kopitovicka mi rekla sa ovim amh 0,22 procicu komisiju jer sam prosli put dobro odreagovala valjdaaa...Mico sta se desava koliki je ono tvoj amh.....
Oficiruso
I HVALA NA LEPIM ZELJAMA!!! 
nova sam... ali sam vas pomalo pratila odranije....Sve u svemu, u postupku sam, trenutno pijem Mikrogynon do cetvrtka, a danas sam dobila 6 injekciju Dipherelina u stomak... 3.dec idem na UZ i E2 i LH... za dalje cemo videti...
Inace "sve u redu"