Ja ga primam od samog pocetka. I primacu ga mozda i do kraja. Ja sam krvarila 20 dana od 7me nedelje.... i dosli sada do 20te :-) meni savetovano strogo mirovanje. Bez obzira na progesteron
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sarita ja bih radila u Visegradskoj.A sta da radim ako moja dr insistira da prvo radim inseminacije pa mi ne da odmah uput za VTO
Devojke primila sam o savetu sa klinike Progesteron depo... za sad je braonkasti trag prestao...
U sredu će me pregledati pa će videti šta se dešava... Živa nisam... Samo da mi je bebica tu...
Zene treba mi pomoooccc!!!Posto sam blizu Nisa moja dr u DZ mi daje uput za VTO ali kaze ne moze drugostepena komisija u Visegradskoj vec samo filijali kojoj pripadas,a ja pripadam Nisu i kaze moram tamo na komisiju.A kad prodjem komisiju onda mogu da biram gde cu raditi VTO,moze i BG.Kako sad to? I da li ce me uopste pustiti komisija u Nisu sa ovakvom AMH? 0,34 ng
Micoubico83, komisija ce te pustiti. Ja zivim u Nisu i radila sam pre 2 meseca prvu VTO u Nisu. U grupi sa mnom je bilo zena sa tako malim AMH, ne brini. Komisiju prvo moras proci u Socijalnom. nakon toga na Klinici i onda se odlucujes gde ces raditi VTO.
Aneri77 razlika je izmedju nas zato sto ja ne zivim u Nisu a moram tamo na komisiju,Dr kaze Nis mi je najbliza filijala kojoj pripadam. I ako sam na prvostepenoj u mom gradu a na drugostepenoj u Nisu gde onda biram da VTO ocu da radim u BG,na kojoj komisiji?
Ma to se mrvica ukopavala kod mame...ura za srculence i nek je sa srecom i dalje! Ljubac!Drage... Presrećna sam... Na UZ se video embrion i srćana radnja se čula... Presrećna sam. Doktor ne zna odakle je bilo braonkasti iscedak... Kaže da nema krvi. Pored svega što uzimam dodao mi je progesteron depo na svaki treći dan i za tri nedelja kontrola... Ljubim Vas sve, želim Vam uspeh i svu sreću....
Nadam se da ce se javiti neko sa skorasnjim iskustvom, moje je bilo davno. Rok je tada bio 6 meseci da se udje u proces, a moj datum je bio nekih nedelju dana pre isteka tog roka (doduse, pismo je stiglo dosta ranije). I to je bilo u ns pre dve godine tako da...Drage devojke,
Čestitke na viskom betama
Ja da ponovim pitanje jer se u silnim dobrim vestima ovde izgubilo
Bila sam u NF i prošla drugostepenu komisiju krajem juna. Koliko se čeka na poziv ili pismo a koliko ima do ulaska u proces?
Nestrpljiva sam, sigurna sam da me razumete![]()
Ja sam samo jednom radila o trosku drzave, jedva su me kao propustili zbog preniskog amh. Jedino mi smeta sto prodje mnogo vremena do procesa, a to mi je bas vazno, da se ne gubi vreme. Inace sve ostalo je bilo skroz ok. I sto prakticno nemas terapiju posle transfera, dok sam u Genesisu preventivno pokrivena sa milion lekova, vitamina i sl. A uz je bio, sve je za sad ok, culi smo i srculence, krvarenje je stalo pa sta Bog da.Drage kako ste? fr33style sta ima novo da li si bila na uz...ti si ovog puta isla o svom trosku?To me zanima jel sta kad ispucas 3 vto o drzavnom trosku predps. da sl put placas,mada jedna zena mi u betaniji rece da radi 4 put vto pa mi nije jasno sto bi radila u betaniji ako placa ...cekala je i red i sve ko mi... kakva su tebi iskustva sa ns i betanijom?
Nadam se da ce se javiti neko sa skorasnjim iskustvom, moje je bilo davno. Rok je tada bio 6 meseci da se udje u proces, a moj datum je bio nekih nedelju dana pre isteka tog roka (doduse, pismo je stiglo dosta ranije). I to je bilo u ns pre dve godine tako da...
Zuta orhidejo ja sam prosla drugostepenu u febr. pa me zvali maja .Nzm sto su ti tako rekli ,mozda su odmori pa su se pogubili ,mozda sam ja ranije prosla jer sam birala ns.
Puno srece. Ja bas ne ulazim u proces ai sam ga prosla prosle godine. Samo smireno i bez panike.