skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Milice,pa gde si ti nama? Kako su mali decaci? Jel`Sergej ljubomoran na batu? Cmokic za vas....oooo Zule bravooo stigla nam je mala Luca!!!! Jupiiiii!!!! Cestitam i mami i tati od srca!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milice,pa gde si ti nama? Kako su mali decaci? Jel`Sergej ljubomoran na batu? Cmokic za vas....oooo Zule bravooo stigla nam je mala Luca!!!! Jupiiiii!!!! Cestitam i mami i tati od srca!!!
Medena gaga,moj muz je radio TESE,pa smo onda radili ICSI,jer je jedino to koliko znam moguca metoda,zbog malog broja spermatozoida... Nije to nista komplikovanije,msm za uspeh,vazno je da ima spermatozoida... Zelim ti puno srece i da vam uspe iz prvog puta !!!!koje su cene tamo?pa neznam jel kod tvog muza sve ok bilo mene buni sto mi se niko nejavlja ko je radio TESU jel to je komplikovanije pa mi je mnogo tesko se odluciti kod koga da idemo.
kada se radi punkcija i zamrzavaju spermatozoidi jel nemoze da se radi VTO o trosku drzave u tom slucaju,jel i sama punkcija kosta od 1000-1500 eura zavisno od klinike.ostaje jos odluka gde ici Jovanova,Jevremova ili Ivanovic,novac i naravno srece najvise.
kada se radi punkcija i zamrzavaju spermatozoidi jel nemoze da se radi VTO o trosku drzave u tom slucaju,jel i sama punkcija kosta od 1000-1500 eura zavisno od klinike.ostaje jos odluka gde ici Jovanova,Jevremova ili Ivanovic,novac i naravno srece najvise.

. Danima pre toga sam bila u nekom euforicnom i lepom raspolozenju. Valjda je ovo samo prolazna faza
Nervira me sto nikako da predjem na stimulaciju, vec 22 dana me drze na Diferelinu
Bockalice, kako ste? Ja sam u nekoj losoj fazi, samo placem. Danima pre toga sam bila u nekom euforicnom i lepom raspolozenju. Valjda je ovo samo prolazna faza
Nervira me sto nikako da predjem na stimulaciju, vec 22 dana me drze na Diferelinu
![]()

Nadam se, ponekad je bas tesko nositi se sa svim iskusenjima na koja nailazimo. Hvala ti![]()

. To me je dotuklo! Jos nisam cula tako nesto. Od tada ne prestajem da placem
....Ne znam sta bih mogla da uradim da taj folikul sto pre pukne...Evo me trcim, skacem, masiram stomak, sve cu uraditi samo da to cudo pukne i da krene stimulacija.I meni su nasli cistu, odnosno neki stari folikul koji nije pukao. Prvo su mi rekli da ce ga punktirati a juce da je suvise mali da ga punktiraju i da se i dalje bockam sa diferelinom dok sam ne pukne. Kad sam rekla da to moze potrajati, dr mi je rekla da diferelin nije stetan i da ima zena koje su cak tri meseca na diferelinu. To me je dotuklo! Jos nisam cula tako nesto. Od tada ne prestajem da placem
....Ne znam sta bih mogla da uradim da taj folikul sto pre pukne...Evo me trcim, skacem, masiram stomak, sve cu uraditi samo da to cudo pukne i da krene stimulacija.
Posle sest dana su mi punktirali folikule i posle sta da ti kazem. Nista. Corak. Tako da je mozda i bolje da ti ne daju stimulaciju dok sama cista ne pukne. Ovog puta sa druge strane imam cistu, pa mislim da je mozda bolje da mi prvo punktiraju, pa onda da krenem sa bockanjem. Budi samo strpljiva i bice sve u redu. Ne mozes biti opustena to je svima jasno kao dan, ali samo malo strpljenja skupi iz petnih zila i bice to dobro 
. Dugo vec nije bilo nekih srecnih vesti na ovom forumu, osim porodjaja nasih dragih trudnica. Bolje je da ti prvo punktiraju pa da spremna krenes u postupak a ne kao ja da se beskonacno bockas i cekas...ali sta je tu je, moramo biti strpljive, to nam jedino preostaje. Ipak, cilj koji je pred nama vredi sve ove muke. Ma sve cemo mi izdrzati samo da nam uspe i da postanemo mame
Bas mi je zao zbog neuspelog pokusaja, ali ovaj ce biti onaj pravi i tebi i meni. Dugo vec nije bilo nekih srecnih vesti na ovom forumu, osim porodjaja nasih dragih trudnica. Bolje je da ti prvo punktiraju pa da spremna krenes u postupak a ne kao ja da se beskonacno bockas i cekas...ali sta je tu je, moramo biti strpljive, to nam jedino preostaje. Ipak, cilj koji je pred nama vredi sve ove muke. Ma sve cemo mi izdrzati samo da nam uspe i da postanemo mame
![]()

Devojcice moje...meni je danas prvi ultrazvuk od pocetka terapije )))) javljam sta su rekli...inace sam bila 3 dana na fostimanu, tri na merionalu....samo da se nije pojavila neka cista !!!! ljubac za sve

Srecno devojcice! Nece ti se pojaviti nista, ne pricaj unapred bice ti cist UZ!![]()

evo devojcice da se javim...imam mnogo folikula ))) kazu da postoji mogucnost nadimanja i bolova...

Bravo devojcice! E draga sad odmaraj, nemoj raditi nista tesko, setaj koliko ti se seta, ali sve u granicama normale i bez nekog veceg napora i to ce biti sve dobro.![]()