Medena gaga
Početnik
- Poruka
- 46
moze li mi neko reci koliko kosta IVF i kod koga je najbolje to uraditi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...kao sto sam nekada napisala...zelim ti da se ovoga puta na posao vratis za jedno 2 godine!!!!! cmokic velikiSamo da javnem curke,
Juce mi bio transfer, od 9 pet se oplodilo. 3 mi vratili. Ljubim vas puno

Ivka, Ovcice Kako ste vas dve?![]()

moze li mi neko reci koliko kosta IVF i kod koga je najbolje to uraditi?
...kao sto sam nekada napisala...zelim ti da se ovoga puta na posao vratis za jedno 2 godine!!!!! cmokic veliki

naravno razmisljam o testu...o beti...a za sve je prerano...eto...ne znam sta cu od sebe...medju ljude ne idem zbog virusa...kod Goce je to i direktiva...tako da uglavnom visim na netu i gledam glupe filmove,,,eto..

evo vama novog clana mada mi je dugo trebalo da se javim posto i ja imam problem kao i svi ostali ja i moj muzic treba da radimo TESA i IVF pa me zanima dali neko ima iskustva sa tim intervencijama gde je to najbolje raditi jel se prvi put srecemo sa tim?
imaš i kod nas dobrih privatnih, a o inostranstvu i da ne govorim....Mali suncokret nisi sama....i ja sam na bockama...danas krecem sa fostimanom ili tako neshto do sada sam bila na suprefactu ))))) menjam ruke svaki put kada mi daju bocu....sva sreca neke fine sestre pa je do sada bila samo jedna modrica ))))Devojke, jel ima neka koja je sada u fazi bockanja? Cini mi se da sam sama, da su ovde ostale samo cekalice....
Ja sam jos na diferelinu, nadam se da cu u ponedeljak krenuti sa stimulacijom, bice ludo, kako kaze moja dr, bicu kao jastuce za igle![]()
Ne daj se draga...jos samo par dana))) Sto se tice simptoma i sama znas da nema pravila, prema tome odmaraj i puno glavu nekim dobrim komedijama i nekom dobro knjigom!!! LjubDobro dosla Medena i brzo presla na trudnicke strane...nema pravih saveta..dobri su oni gde se ti osecas dobro
Meni je 8.DT i uzasno sporo vreme prolazi i beskrajno sam nervozna a sada i sumnjicava...simptomi nista...sva sam splasnula cini mi se cak i vise nego proslog puta kada nije uspelo...naravno razmisljam o testu...o beti...a za sve je prerano...eto...ne znam sta cu od sebe...medju ljude ne idem zbog virusa...kod Goce je to i direktiva...tako da uglavnom visim na netu i gledam glupe filmove,,,eto..
ovcice...drzim fige
Sunce neka brzo prodje i donese veliku betuuuuu
Devojke samo gurajte napred!!!
Dobro dosla Medena i brzo presla na trudnicke strane...nema pravih saveta..dobri su oni gde se ti osecas dobro
Meni je 8.DT i uzasno sporo vreme prolazi i beskrajno sam nervozna a sada i sumnjicava...simptomi nista...sva sam splasnula cini mi se cak i vise nego proslog puta kada nije uspelo...naravno razmisljam o testu...o beti...a za sve je prerano...eto...ne znam sta cu od sebe...medju ljude ne idem zbog virusa...kod Goce je to i direktiva...tako da uglavnom visim na netu i gledam glupe filmove,,,eto..
ovcice...drzim fige

Hvala draga punoo ))) valjda cu i ja imati lepih folikula...bar se nadam )))..a sto se tice placa....bar cu lepo da se isplacem !!!od ovog supreficta se smejem ko luda ))))Hvala vam Vesnice, Bubice!!!!...mada ocaj ne popusta
Bubice ja sam primala fostimon...ja sam na njega lepo odreagovala 13 folikula 13 jajnih celija, bez bolova...jedino sto sam plakala cesce nego od menopura, a bez razloga, u svakom slucaju mislim da je ok...neka ti ovo bockanje donese vellliikuuu betu
Dobro dosla Medena i brzo presla na trudnicke strane...nema pravih saveta..dobri su oni gde se ti osecas dobro
ovcice...drzim fige
pa nevredi meni nista da gledam na sajt RZZO kad mi nemamo pravo o trosku drzave nego mora da finansiramo sve iz sopstvenih srestava pa me zanima gde je najbolje raditi jel sam citala razna misljena.kakva je razlika izmedju IVF i VTO?

pa nevredi meni nista da gledam na sajt RZZO kad mi nemamo pravo o trosku drzave nego mora da finansiramo sve iz sopstvenih srestava pa me zanima gde je najbolje raditi jel sam citala razna misljena.kakva je razlika izmedju IVF i VTO?

Devojke, jel ima neka koja je sada u fazi bockanja? Cini mi se da sam sama, da su ovde ostale samo cekalice....
Ja sam jos na diferelinu, nadam se da cu u ponedeljak krenuti sa stimulacijom, bice ludo, kako kaze moja dr, bicu kao jastuce za igle![]()
(12 dan) i nadam se da u ponedeljak krecem sa stimulacijom