Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samma potpuno se slazem sa tim bockama a brisevi i kolposkoije i posle 200 puta su horor

Ovcice, bez sekiracije to je odlican znak da su bebironi nasli mesto ;)

Ofi, Sama, Mijaki, Mrvinice, Vesnice...i sve druge devojke navijamo za aprilski prirodnjak :orkestar:

Hvala ti Ivka, ali u mom slucaju kad vise od 10 godina nije bilo prirodnjaka, tesko da ce i sad (daj Boze, ali tu mi nesto ne stima) :bye:

evo da vam se javim...bubice pisala sam ti ali ne dogovarsh =(
u chetvrtak sam bila kod endokrinologa,prepisala mi je cyclo proginovu za rast materice,ali je rekla da ne veruje da tu ima ikakve pomoci =(
inache stigli su mi rezultati svih hormonai sad pored tumora hipofize imam josh i hashimota =(((
ne mogu da verujem shta se sve deshava...
Draga pisala sam ti na PP, ajde molim te proveri pa da ponovim (((

Dobre vsti,
u petak smo uradili UZ i sve je u najboljem redu.Beba je 11cm srce kuca a vide se i ruke i noge.Prošli smo 8 nedelja.
bubice81 i vesnicica,zahvaljujemo vam se na lepim željama.
Moja ženica je poslušala savet lekara i uradila je histeroskopiju, tada je doktorka i napravila neke sitne intervencije koje nisu bile vidljive na UZ.
Uradila je i hečing, skidanje opne da bi se jajna ćelija bolje zalepila.

Dobre vsti,
u petak smo uradili UZ i sve je u najboljem redu.Beba je 11cm srce kuca a vide se i ruke i noge.Prošli smo 8 nedelja.
Moja ženica je poslušala savet lekara i uradila je histeroskopiju, tada je doktorka i napravila neke sitne intervencije koje nisu bile vidljive na UZ.

Bisi svaka cast, bas se radujem neka je sa srecom!!!!!:maramica: Javite se ponekad da se radujemo i mi sa vama.

Biće neka beba i za tebe ja sam sigurna u to.Međutim ako baš toliko želiš dete možeš mene da usvojiš.Sama se oblačim,jedem,pričam i biću ti NAJZAHVALNIJE DETE SAMO DA MI KUVAŠ.Razmisli pa mi javi.Školu sam završila,volim sladoled.Dušu nikom ne moj da daješ.Sve najbolje ti želim.

:heart:
moze zvoncice! sa tobom bi bilo mnogo manje briga;)
slatko si me nasmejala:klap:

Dobre vsti,

Jupiiii, raste bebaaaa :klap: :klap: :zurka: :heart2:

Cicak Cestitam!!!!!
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
Dobrodosao Petre!!!!

Sukice...jos 7 dana, najvise :cmok:

Bis, samo gurajte napred i radujte se!!!

Hvala Sama :cmok2: i ja drzim pesnice tebi i svim devojkama ovde..Vesnici, Papadaj, Hrcak, Mrvinici, Someone, Mijaki, Bubibci....svima :worth:

evo vama novog clana mada mi je dugo trebalo da se javim posto i ja imam problem kao i svi ostali ja i moj muzic treba da radimo TESA i IVF pa me zanima dali neko ima iskustva sa tim intervencijama gde je to najbolje raditi jel se prvi put srecemo sa tim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back