Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav drage moje trudilice! zelim nam svima da sto pre guramo kolica. vec dugo pratim forum, ali sam se tek sad prikljucila. naime, imam jedno pitanjce. spremam se za treci pokusaj vto i 21.01.sam zavrsila sa kontracepcijom, ali ciklus jos nisam dobila. trebalo je juce da pocnem sa stimulacijom, ali je sada odlozena dok nestigne "tetka". da li se nekom desilo nesto slicno i moze li da se desi da se sve stopira zbog toga?

da li je neko cuo za prof.Radunovica i kliniku Bis intermedicus na Novom Beogradu?

Papadaj,
Ja sam ponosna Jovanina mama koja sutra puni godinu dana zahvaljujuci Prof. Radunovicu. Sve sto te zanima slobodno me pitaj. Ja sam njime odusevljena jer mi je pomogao da postanem mama. Imam samo reci hvale za njega. Cak je i dosao sa odmora da bi me porodio. Uvek je bio dostupan kada mi je nesto trebalo. Doduse ja sam imala bas jaku hiperstimulaciju ( cak su morali i da me punktiraju), ali tako je odreaogovao ,moj organizam.

Radio mi je prof.Nebojsa Radunovic i dr.Sultana Manojlovic,u maju sam pocela sa mikroginon tabletama,a 01.06.sa injekcijama,mislim da je kombinacija injekcija individualna,aspiracija je uradjena 20.06.icsi uradjen istog dana,a embriotransfer tri embriona 22.06.svo vreme gledas na ultrazvuk sa njima sta se desava,od rasta folikula do embriona prilikom embriotransfera.Saznali smo da smo trudni 09.07.2011.

da li si bez obzira na kasnjenje primala stimulaciju?
da, naravno. Sve sam primala kao sto je pisalo na planu. Ja mislim da oni i ocekuju to kasnjenje. Jer meni su kontracepcijom i pomerili mecu, pa i kad sam prestala da je koristim, nisam odmah dobila.
Papadaj,
Ja sam ponosna Jovanina mama koja sutra puni godinu dana zahvaljujuci Prof. Radunovicu. Sve sto te zanima slobodno me pitaj. Ja sam njime odusevljena jer mi je pomogao da postanem mama. Imam samo reci hvale za njega. Cak je i dosao sa odmora da bi me porodio. Uvek je bio dostupan kada mi je nesto trebalo. Doduse ja sam imala bas jaku hiperstimulaciju ( cak su morali i da me punktiraju), ali tako je odreaogovao ,moj organizam.

klama, nas dve se tek sad srecemo, a bile smo u slicnoj situaciji.
I ja sam imala jaku hiperstimulaciju i punkcije.

Htela sam da te pitam, kako si se porodila, prirodno ili carski? I sta ti je rekao tvoj ginekolog da li ista od te hiperstimulacije i punkcija ima veze sa porodjajem?
Meni se blizi, pa me zanima.

Pozzz za tebe i malu Jovanu... :)

Radunovic je super kad ides kod njega privatno ali ako odes kod njega u Gak katastrofa, uvek kasni neki put ni ne dodje na transfer vodi vas jedna druga dr, kad sam ja radila ivf i et bila je jedna zenica koja ga je cekala na et sa punom besikom od 7 ujutru a on se pojavio oko 12h.

Radio mi je prof.Nebojsa Radunovic i dr.Sultana Manojlovic,u maju sam pocela sa mikroginon tabletama,a 01.06.sa injekcijama,mislim da je kombinacija injekcija individualna,aspiracija je uradjena 20.06.icsi uradjen istog dana,a embriotransfer tri embriona 22.06.svo vreme gledas na ultrazvuk sa njima sta se desava,od rasta folikula do embriona prilikom embriotransfera.Saznali smo da smo trudni 09.07.2011.

hvala ti draga,ja saradjujen sa Biljanom,znam za Sultanu,radila sam inseminaciju kod njih-isto sve sam pratila na monitoru,ma mislim da su super.ali sad mi je veca frka,ipak je vto! neka ti je sa srecom i uzivaj u trudnoci koliko god mozes,to je sreca:orkestar:

Draga papadaj, i mi cemo izgleda privatno ako se uskoro ne prosire liste ili se neshto drugo desi. Imamo neke bakterije dosadne, pa kad to izlecimo cemo videti. Ja sam razmislajla o doktoru Radulovicu. Poljubac za sve trudilice.
oooooooo draga,pa mozda se i sretnemo,nema na vidiku prosirivanja liste,jedino ako hoces da ides u nis ili ns,ma to su dzukci-obecavaju i mazu oci narodu koji nije u toj prici,predizborna kampanja,ma svi su povezani i svi ista g................................ katastrofa.ma ok.ko moze da ih ceka,ja ne mogu i zato sam se odlucila za privanu-necu da gubim vreme
bakterije sam i ja imala-eritromicin pili oboje,pa posle 3 nedelje na kontrolu,malo ojacaj imunitet,vocke ili ecomer:zpozdrav:

Radunovic je super kad ides kod njega privatno ali ako odes kod njega u Gak katastrofa, uvek kasni neki put ni ne dodje na transfer vodi vas jedna druga dr, kad sam ja radila ivf i et bila je jedna zenica koja ga je cekala na et sa punom besikom od 7 ujutru a on se pojavio oko 12h.

I sta ti to govori o moralu i etici lekara?! Oni znaju samo za pare to je stoka neopevana,sto djubre ne da otkaz u drzavnoj bolnici pa da radi samo privatno.Naravno da nece,prima platu,uplacuje mu se penzija,krade materijal i opremu,i odvlaci pacijente u privatni sektor gde ih dere.Lekari u bolnicama i Klinickim centrima nisu ljudi,to je stoka bez grama morala i etike.

I sta ti to govori o moralu i etici lekara?! Oni znaju samo za pare to je stoka neopevana,sto djubre ne da otkaz u drzavnoj bolnici pa da radi samo privatno.Naravno da nece,prima platu,uplacuje mu se penzija,krade materijal i opremu,i odvlaci pacijente u privatni sektor gde ih dere.Lekari u bolnicama i Klinickim centrima nisu ljudi,to je stoka bez grama morala i etike.

Ništa nam novo nisi rekao Mirko. :zroll:
Sve mi uglavnom to znamo, ali šta da radimo?

Jel imaš neko rešenje?

Da zaboravimo na jedinu mogućnost da imamo decu zato što su lekari ovakvi ili onakvi?

Bez konkretnog predloga svaka kritika je beznačajna.z;)

Ništa nam novo nisi rekao Mirko. :zroll:
Sve mi uglavnom to znamo, ali šta da radimo?

Jel imaš neko rešenje?

Da zaboravimo na jedinu mogućnost da imamo decu zato što su lekari ovakvi ili onakvi?

Bez konkretnog predloga svaka kritika je beznačajna.z;)

Privatizacija,jedini lek.Sve ostalo je gubljenje vremena.
Zabrana lekarima koji rade za drzavu da rade i privatno.I to bez diskusije,to je cist sukob interesa,

ćao devojke, evo nas kod kuće, Evo par slikica od devojčica.

Prilozi

• Slika0276.jpg
    Slika0276.jpg
    29,4 KB · Pregleda: 53
  • Slika0258.jpg
    Slika0258.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 54
  • Slika br 926.jpg
    Slika br 926.jpg
    26,4 KB · Pregleda: 56
  • Slika br 935.jpg
    Slika br 935.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 57

Ih bre Mirko kada sam te videla na temi, baš sam se pitala šta imaš da kažeš na ovu temu. Kao da si ti sda otkrio toplu vodu, kao da to što si napisao ne znaju i vrapci na grani. Nego ne staj ovim ženama na muku, one se bore na sve načine da dođu do potomstva, i ova tvoja konstatacija im nikako ne može pomoći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back