Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cicak, Zsuki hvala vam puno! Ja sam odlucila da sve radim privatno u Genezisu jer se u Betaniji ceka, kazu da pre maja ne bih dosla na red. Sve se to vec predugo oteglo pa sam tako odlucila. Ne znam jel jos neko radio laparoskopiju i histero u Genezisu
Ma ne plasim se ja, jedva cekam da saznam kakvo je stanje jer sigurno nesto nije u redu kad trudnoce nema tri godine a svi nalazi pa cak i HSG super. Uskoro cu saznati. Nadam se da cu se probuditi iz anestezije![]()
Ne lupaj...

Ja sam ti peporučila Jednodnevnu dijagnostiku u Betaniji, iz razloga što to ne rade u Genezisu(i ja sam u Genezis išla kod Kopitovićke), i nema zračenja, jer se jedna od tih intervencija radi neznamsčim, ali znam da sam pitala ''Pa da li to zrači?'' i ona je rekla ''Da.'' i onda mi preporučila ovo drugo jer sam mlada... (iskreno, ja sam se uvek potajno nadala da sam trudna, pa sam se bojala tog zračenja)
I mi smo radili na bebi više od 3 godine, a svi nalazi ok...
Tako smo se i mi nadali da je neki problem posredi, tipa zapušeni jajovodi itd... kad ono samo glava...

Srećno ti želim, i javi nam kako si prošla...

P.S. Sad motam film, i ja sam toliko čekala, pre 2 godine... otišla u Maju kod Kopitovićke, a u Oktobru sam radila Jednodnevnu...