papadaj
Obećava
- Poruka
- 57
hvala beskrajno
ali ko da se odrekne slakisa.....boze
nadam se da ce biti sve ok. HVALA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
normalno je da kasni menst.zbog kontracepcije... bar je tako kod mene bilo...
plus računaj da če ta menst.biti kratka i slaba... meni je bila sva braonkasta, ko da nisam ni imala, nosila sam dnevne uloške... i trajala je par dana...
da li je neko cuo za prof.Radunovica i kliniku Bis intermedicus na Novom Beogradu?
da li je neko cuo za prof.Radunovica i kliniku Bis intermedicus na Novom Beogradu?
da, naravno. Sve sam primala kao sto je pisalo na planu. Ja mislim da oni i ocekuju to kasnjenje. Jer meni su kontracepcijom i pomerili mecu, pa i kad sam prestala da je koristim, nisam odmah dobila.da li si bez obzira na kasnjenje primala stimulaciju?
Papadaj,
Ja sam ponosna Jovanina mama koja sutra puni godinu dana zahvaljujuci Prof. Radunovicu. Sve sto te zanima slobodno me pitaj. Ja sam njime odusevljena jer mi je pomogao da postanem mama. Imam samo reci hvale za njega. Cak je i dosao sa odmora da bi me porodio. Uvek je bio dostupan kada mi je nesto trebalo. Doduse ja sam imala bas jaku hiperstimulaciju ( cak su morali i da me punktiraju), ali tako je odreaogovao ,moj organizam.
Radio mi je prof.Nebojsa Radunovic i dr.Sultana Manojlovic,u maju sam pocela sa mikroginon tabletama,a 01.06.sa injekcijama,mislim da je kombinacija injekcija individualna,aspiracija je uradjena 20.06.icsi uradjen istog dana,a embriotransfer tri embriona 22.06.svo vreme gledas na ultrazvuk sa njima sta se desava,od rasta folikula do embriona prilikom embriotransfera.Saznali smo da smo trudni 09.07.2011.
oooooooo draga,pa mozda se i sretnemo,nema na vidiku prosirivanja liste,jedino ako hoces da ides u nis ili ns,ma to su dzukci-obecavaju i mazu oci narodu koji nije u toj prici,predizborna kampanja,ma svi su povezani i svi ista g................................ katastrofa.ma ok.ko moze da ih ceka,ja ne mogu i zato sam se odlucila za privanu-necu da gubim vremeDraga papadaj, i mi cemo izgleda privatno ako se uskoro ne prosire liste ili se neshto drugo desi. Imamo neke bakterije dosadne, pa kad to izlecimo cemo videti. Ja sam razmislajla o doktoru Radulovicu. Poljubac za sve trudilice.
Radunovic je super kad ides kod njega privatno ali ako odes kod njega u Gak katastrofa, uvek kasni neki put ni ne dodje na transfer vodi vas jedna druga dr, kad sam ja radila ivf i et bila je jedna zenica koja ga je cekala na et sa punom besikom od 7 ujutru a on se pojavio oko 12h.
I sta ti to govori o moralu i etici lekara?! Oni znaju samo za pare to je stoka neopevana,sto djubre ne da otkaz u drzavnoj bolnici pa da radi samo privatno.Naravno da nece,prima platu,uplacuje mu se penzija,krade materijal i opremu,i odvlaci pacijente u privatni sektor gde ih dere.Lekari u bolnicama i Klinickim centrima nisu ljudi,to je stoka bez grama morala i etike.
Ništa nam novo nisi rekao Mirko.
Sve mi uglavnom to znamo, ali šta da radimo?
Jel imaš neko rešenje?
Da zaboravimo na jedinu mogućnost da imamo decu zato što su lekari ovakvi ili onakvi?
Bez konkretnog predloga svaka kritika je beznačajna.![]()
ćao devojke, evo nas kod kuće, Evo par slikica od devojčica.
I sta ti to govori o moralu i etici lekara?! Oni znaju samo za pare to je stoka neopevana,sto djubre ne da otkaz u drzavnoj bolnici pa da radi samo privatno.Naravno da nece,prima platu,uplacuje mu se penzija,krade materijal i opremu,i odvlaci pacijente u privatni sektor gde ih dere.Lekari u bolnicama i Klinickim centrima nisu ljudi,to je stoka bez grama morala i etike.