Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ohoho pa čestitke Nadalice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

pariz umroh od smeha za onaj broj poruka ahahahahahahahahahahha nisam skontala šta hoćeš da kažeš!!!

evo ja 26 nedelja!!! mala đavolica mi urniše bešiku ahahhahahha svakih sat idem na wc, a noću i češće :)
upravo smo se vratili iz pešte, kupila sam slatke trudničke majičice :))) i materijale za posteljinu za moju curicu ljubimicu!

žalila sam se kako mi ne raste stomak, e pa sad je bogami počelooooooo

ljubim te u tibu!

zvoncice draga,znam da se vec pisala o Majri,ali mene zanima da li mi je preporucujes i na koji nacin moze da ti pomogne....da ti ukaze na uzrok steriliteta ili da ti pomogne u njegovom resavanju nekom svojom terapijom...zasto je tebi rekla da ti nece uspeti vto....u cemu je vas problem i sta vam je rekao Zadori posle njegovih neuspesnih vto,sto nije dolazilo do trudnoce...izvini sto te davim,ali poprilicno sam zbunjena posle 2 neuspesne vto,pogotovo sto je Zadori jako verovao u nas uspeh oba puta...

Ikanica80 Majra mi je rekla da su mi hormoni loši,tj.progesteron u drugoj polovini ciklusa i da je to razlog trebaju mi inekcije progesterona po njoj.Zadori je protiv istih jer tvrdi da su utrogestani dovoljni i da je to prevaziđena metoda.Imala sam fsh10 kod nas,a kod Zadorija 11,12sad poslednji put15.Sve ostalo ok.On nam je rekao da nastavimo i nije mi predložio da radim ništa.Po njemu smo ok pošto nemam policistične jajnike imam redovne cikluse,...Po Majri tri vto koje sam radila trebale su da budu uspešne uključujući i ovu poslednju.Kad smo uradili vto rekla je da muž dolazi i da preko njega vidi moje hormone,a onda je počela da se pravi blesava.Nisam išla kod nje od početka septembra i mumiu više nepijem.Rešila sam da se odmorim od svega i svih.Trenutno jedem smokve potopljene u maslinovo ulje.To je ok.za fsh.Čekam proleće pa ću videti šta dalje.Razočarala sam se u Majru zato što je poslednji put kad smo je zvali,a dala nam je svoj mob.tel.,na koji je nismo zvali već na fiksni nije imala vremena.Godinama idemo mi i naši prijatelji kod nje i ona to vrlo dobro zna,a kad nam je najviše trebala .....Zna da bude neprijatna,ali ako rešiš da ideš probaj mnogima je pomogla,a nadam se da će i tebi.Važno je da mi uspemo,a način nije bitan da li je čaj,vto,mumia,....Srećno!Žao mi je što vidim da Zadori ima sve lošije rezultate bar kad smo mi na forumu u pitanju.

Ikanica80 Majra mi je rekla da su mi hormoni loši,tj.progesteron u drugoj polovini ciklusa i da je to razlog trebaju mi inekcije progesterona po njoj.Zadori je protiv istih jer tvrdi da su utrogestani dovoljni i da je to prevaziđena metoda.Imala sam fsh10 kod nas,a kod Zadorija 11,12sad poslednji put15.Sve ostalo ok.On nam je rekao da nastavimo i nije mi predložio da radim ništa.Po njemu smo ok pošto nemam policistične jajnike imam redovne cikluse,...Po Majri tri vto koje sam radila trebale su da budu uspešne uključujući i ovu poslednju.Kad smo uradili vto rekla je da muž dolazi i da preko njega vidi moje hormone,a onda je počela da se pravi blesava.Nisam išla kod nje od početka septembra i mumiu više nepijem.Rešila sam da se odmorim od svega i svih.Trenutno jedem smokve potopljene u maslinovo ulje.To je ok.za fsh.Čekam proleće pa ću videti šta dalje.Razočarala sam se u Majru zato što je poslednji put kad smo je zvali,a dala nam je svoj mob.tel.,na koji je nismo zvali već na fiksni nije imala vremena.Godinama idemo mi i naši prijatelji kod nje i ona to vrlo dobro zna,a kad nam je najviše trebala .....Zna da bude neprijatna,ali ako rešiš da ideš probaj mnogima je pomogla,a nadam se da će i tebi.Važno je da mi uspemo,a način nije bitan da li je čaj,vto,mumia,....Srećno!Žao mi je što vidim da Zadori ima sve lošije rezultate bar kad smo mi na forumu u pitanju.

Ja sam bila kod dr Majre i dala mi da pijem mumiu,,sada 20.12 idem na kontrolu.Ikanice sve je to individualno..ako zelis probaj...Zvoncice kakav je recept za smokve u mas.ulju i koliko se dugo piju,,,,Pariz i Nadalice,od sveg srca vam cestitam i lepu opustenu trudnocu vam zelim posle svega,,uzivajte!:)

Ja sam bila kod dr Majre i dala mi da pijem mumiu,,sada 20.12 idem na kontrolu.Ikanice sve je to individualno..ako zelis probaj...Zvoncice kakav je recept za smokve u mas.ulju i koliko se dugo piju,,,,Pariz i Nadalice,od sveg srca vam cestitam i lepu opustenu trudnocu vam zelim posle svega,,uzivajte!:)

U veliku teglu potopiš suve smokve u maslinovo ulje.Zatvoriš teglu,može i nekom krpom i posle 40dana uzimaš po dve smokve čim ustaneš.Ja nisam to ispoštovala pošto nisam mogla da čekam 40dana već sam u šoljicu od kafe potopila dve smokve i kad ih pojedem stavim druge dve.Držim ih pokrivene tacnicom.To sam čula da je ok,čak i ukus je ok.

Pariz!!!! Cestitke draga!!!!! Zelim ti sve najlepse.Meni je jedna neuspela VTO bila dovoljna da saznam sta pojedine zene moraju da prodju zarad svog cilja i u jedno verujem:takve kao ti posebno zasluzuju da budu srecne!!! Bas mi je drago kad neko tako USPE!!! Jos jednom SVE NAJ...i uzivaj bre za sve pare...KISSSS

E, pa ako je tako, stvarno nema smisla. A, ja sam nedavno cula da je popunjeno u Frontu do aprila. Mozda zbog toga? Nesto se mislim, zasto bi ukidali Front? To je drzavno. Elem, bilo kako bilo, ja nisam ni planirala tamo, vec u Visegradskoj. Nesto mi je draza Visegradska. Ma, sve je to isto, vazan je nacin rada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back