E pa cestitam ti, i zelim ti od sveg srca da sve protekne kako treba od sad pa nadalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ikanica80 Majra mi je rekla da su mi hormoni loši,tj.progesteron u drugoj polovini ciklusa i da je to razlog trebaju mi inekcije progesterona po njoj.Zadori je protiv istih jer tvrdi da su utrogestani dovoljni i da je to prevaziđena metoda.Imala sam fsh10 kod nas,a kod Zadorija 11,12sad poslednji put15.Sve ostalo ok.On nam je rekao da nastavimo i nije mi predložio da radim ništa.Po njemu smo ok pošto nemam policistične jajnike imam redovne cikluse,...Po Majri tri vto koje sam radila trebale su da budu uspešne uključujući i ovu poslednju.Kad smo uradili vto rekla je da muž dolazi i da preko njega vidi moje hormone,a onda je počela da se pravi blesava.Nisam išla kod nje od početka septembra i mumiu više nepijem.Rešila sam da se odmorim od svega i svih.Trenutno jedem smokve potopljene u maslinovo ulje.To je ok.za fsh.Čekam proleće pa ću videti šta dalje.Razočarala sam se u Majru zato što je poslednji put kad smo je zvali,a dala nam je svoj mob.tel.,na koji je nismo zvali već na fiksni nije imala vremena.Godinama idemo mi i naši prijatelji kod nje i ona to vrlo dobro zna,a kad nam je najviše trebala .....Zna da bude neprijatna,ali ako rešiš da ideš probaj mnogima je pomogla,a nadam se da će i tebi.Važno je da mi uspemo,a način nije bitan da li je čaj,vto,mumia,....Srećno!Žao mi je što vidim da Zadori ima sve lošije rezultate bar kad smo mi na forumu u pitanju.
Ja sam bila kod dr Majre i dala mi da pijem mumiu,,sada 20.12 idem na kontrolu.Ikanice sve je to individualno..ako zelis probaj...Zvoncice kakav je recept za smokve u mas.ulju i koliko se dugo piju,,,,Pariz i Nadalice,od sveg srca vam cestitam i lepu opustenu trudnocu vam zelim posle svega,,uzivajte!![]()
danas sam u Fondu saznala da ukidaju Narodni Front iz spiska klinika,pa ako nekom zatreba informacija....
Za cega su te smokvice u ulju?
Kako mislis ukidaju. Zasto ? Ne razumem.