padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
BRAVO PARIZ!CESTITAM!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od 6 folikula nista prestali su da rastu,dr predlaze pauzu od1 do 2 meseca pa da pokusamo ponovo
od 6 folikula nista prestali su da rastu,dr predlaze pauzu od1 do 2 meseca pa da pokusamo ponovo

...čestitam draga
...čestitam draga

ofi, ljubim teBravo Pariz, curo draga!!!!!!!Mazi mrve i hvala Gospodu Bogu na tom blagoslovu.
Zao mi je cure zbog negativnih beta, *** vise i te bete.
Ja se polako sastavljam, ne razmisljam o postupcima i necu jos dugo.
Nesto nam ovaj Zadori ne ide, kada procesljas malo kod njega su uspele samo Dijana i Nada ali mozda ja gresim.Nemam pojma za one silne Rumunke i Madjarice.No, nije ni bitno.
CMOK

Kako mi je drago da sam i ja konačno mogla da vas obradujem!
Kako mi je drago da sam i ja konačno mogla da vas obradujem!
devojke,da li mi mozete napisati neka svoja iskustva iz Betanije za postupak vto koju finansira drzava....mi planiramo da udjemo u postupak u aprilu sled.godine,ali me zanima koliko ranije treba da krenemo sa skupljanjem nalaza,koliko se ceka na prvostepenu komisiju-iz Subotice smo,a koliko vremena prodje do drugostepene i konacno poziva iz Betanije...imamo preporuku Dr Bjelice za besplatnu vto,a on je clan drugostepene i on potpisuje papire...da li mogu njega izabrati da mi vodi postupak...
 drago mi je!
 drago mi je!

Pariz, bas si me obradovala!
Ikanice, kreni odmah sa sakupljanjem papira. Ja sam prosla drugostepenu u cetvrtak i rekli su mi da ocekujem dogovor u klinici tek u martu. Izabrala sam Narodni front, ali se isto ceka. PS: Prvi dogovor podrazumeva pocetak kontracepcije, ne stimulacije. Ja se nadam da cu u maju raditi VTO.
drage devojke molim vas da mi napisete vasa iskustva iz Betanije....citajuci forum primetila sam dosta uspesnih vto u Betaniji....koliko ste cesto isle na folikulometriju u toku stimulacije i kako su to resavale devojke van NS-a sto se odsustva sa posla tice....jeste li otvorile bolovanje za vreme stimulacije

3 folikula---------2 embriona---------jedno srce koje kuca tako jako
Je2 sam izdrazala da ne zaplacem!!!