padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
Porodila sam se 19.-og decembra i rodila Vuka i Zaru.Teski su bili 2700 i 2900 cm.Srecna Nova svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porodila sam se 19.-og decembra i rodila Vuka i Zaru.Teski su bili 2700 i 2900 cm.Srecna Nova svima.
ikiceeee nemam debele slike. neće ovaj moj mufljuz da me slikaa baš mi je sladak stomačić.
Bas strasno. Ne postoji pravo vreme za umiranje nekog ko ti je blizak i drag, ali praznici... Ionako su teski kad nemas vise nekog koga volis. Ja ih jedva podnosim, kad bih mogla kao noj da zabijem glavu u pesak i izvadim je u februaru. Tvom muzu ce pogotovo biti nepodnosljivi praznici svih narednih godina. I nema tu reci utehe.Toliko sam tuzna,muzu mi je umro otac bas za Novu Godinu.Van sebe je,umesto da uzivamo u bebicama spremamo se sutra za sahranu.Sta je zivot.Coveka odvezli popodne u 6 i u pola dva posle ponoci umro.Nikad vise necemo spomenuti Novu godinu.Kao ruzan san.On umire,napolju vatromet,sestre sa rogovima irvasa na glaviu,slavi se pije.
Drage moje, svima vama koje ste uspele dobiti decu cestitam od sveg srca,,,,,
Pošto ne mogu čitati celu temu, moram vam izneti svoj slučaj, Danas na ultrazvuku vaginalnom mi je nadjeno da je materica ok, ali mi je desni jajovod uvecan,a levi jajnik mi je tik uz matericu,,,,Sta je to, Negde sam procitala da je to mozda znak da cu ja morati da idem na vantelesnu oplodnju, da je mozda u pitanju sterilitet,,,,imala sam jedino nekada pre 10 godina eserihiju koli u mokraci oko 10 miliona, i tada sam je lecila mesecima natibioticima, inekcijama, a posle sam dve godine pila divicin jer sam imala akne po licu,,,,hlamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu nikada nisam imala,,,nisam bila promiskuitetna, samo tri partnera , Kod dr sam uvek imala 2 grupu vaginalnog sekreta i papa testa ali pre par meseci sam primetila papilome spolja na vulvi i sada ih moram skinuti radiotalasima,,,,,,,,jako sam se uplasila da sam sterilna , Dr mi je savetovala da uradim ponovo ultrazvuk 7 dana posle menstruacije,,,imam 35 godina, jako se plasim da necu moci imati dece,,,nisam do sada pokusavala ostati u drugom stanju,,,,a nemam partnera jako dugo......molim vas odgovor i misljenje,,,hvala unapred,,,
Drage moje sretan vam Bozic i nova godina. Kako vam je Zule rekla porodila sam se 29.12. bata se zove Vasil bio je tezak 3600gr i dug 53cm, kuci smo uzivamo i mazimo se.
Padar cestitam! Na lep praznik si rodila svoju decicu Vuka i Zaru nek su ti zivi i zdravi 1000 godina.
Jelena decica su ti kao sunce medeni.
Ostale drugarice big kiss od neispavane mame