marinica_jagodica
Početnik
- Poruka
- 3
pITANJE NOVA SAM SHTA MISLITE ZA KOJU KLINIKU SE MOGU ODLUCHITI KOD MENE JE SVE OK AKOD MOG MM JE SPERMOGRAM SLABIJI ZA VTO KOJA JE KLINIKA NAJ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke,jedno pitanje! Dobila sam pismo i sad treba da ga overim u socijalnom i da prilozim uput za bolnicko lecenje.Dali i muz treba da uzme neki uput od njegovog lekara?Malo je nejasno objasnjeno u brosuri.
Heli 76, ja sam takodje 0-, a muz je 0+, u postupku VTO nije bilo nikakvih problema, ali sam u trudnoci svakog meseca proveravala antitela, a posle amniocenteze sam primila Rhogam injekciju. Posle porodjaja nije bilo potrebe da je primim ponovo posto mi je i beba 0-, ali da je beba bila 0+ tad bih moala.
Veeliki cmokic za sve vas koje ste u postupku, a poseban pozdravcic Sukici i Milicici, nasim buckama!!!
Suki, sta kazu, plavo ili roze???
hej devojke gledajte studio b
pa nista i nisu rekli, mene je jedino zanimalo hoce li Goca otkriti nesto revolucionarno. Kako si ti S?
Labradorka, treba samo uput za tebe, za bolničko ležanje i njega nosiš u socijalno na overu.
Uh, Marinice, tesko pitanje.... svakoj zeni je najbolji onaj lekar koji joj je uradio uspesnu VTO. U mom slucaju to je dr Vesna Kopitovic. Ne znam da li radis preko Fonda ili sama placas postupak? Ako je preko Fonda, onda privatnici otpadaju.Cao svima nova sam na forumu moze li mi iko reci gde da se opredelim za VTO MOLIM VAS UNAPRED ZAHVALNA
cao devojke...upravo sam se vratila iz segedina,od dr.zadorija....danas mi je radjena punkcija....stimulacijom smo dobili 7 folikula,zadori je bio zadovoljan slikom na uzv, i mojim hormonima...medjutim aspiracijom je iz 7 folikula dobio 3 jajne celije....kaze da mu nije jasno zasto kada su mu svi folikuli na uzv izgledali ok...delovao mi je bas razocarano i iznervirano....sta vi mislite o tome,da li je to ok 3 jajne celije....koliko ste vi yadorijeve cice zsuki 75,zvoncice 36,oficiruso imale....sta vam je rekao nakon aspiracije...meni je rekao da ga zovemo sutra u 12 da vidimo kako se razvijaju i kako napreduju...prosli put od 4 folikula je dobio 2 jajne celije i sam je prokomentarisao srecom odlicnog kvaliteta,a danas nije rekao nista za jajne celije-samo da su pregledane malim mikroskopom da su dobre i da ce sutra znati vise da mi kaze....bas sam razocarana i bojim se da nije bio dovoljno otvoren prema meni....sta vi mislite....please
![]()
Pogledajte prilog 212644
Marinice, u Jevremovoj nastaju ovakve bebe
Meni se posrecilo, nadam se da ce i tebi, sto pre!
Sve vas pozdravlja ovaj moj dasa i jedva cekamo da dobijemo puno malih drugara!
Ne odustajte!
Retko se javljam, znam da nije lepo, ali ne stizem, posto ga po ceo dan sama cuvam!
Slicicu sam postavila da znate da mislim na vas i drzim fige!
![]()
cao devojke...upravo sam se vratila iz segedina,od dr.zadorija....danas mi je radjena punkcija....stimulacijom smo dobili 7 folikula,zadori je bio zadovoljan slikom na uzv, i mojim hormonima...medjutim aspiracijom je iz 7 folikula dobio 3 jajne celije....kaze da mu nije jasno zasto kada su mu svi folikuli na uzv izgledali ok...delovao mi je bas razocarano i iznervirano....sta vi mislite o tome,da li je to ok 3 jajne celije....koliko ste vi yadorijeve cice zsuki 75,zvoncice 36,oficiruso imale....sta vam je rekao nakon aspiracije...meni je rekao da ga zovemo sutra u 12 da vidimo kako se razvijaju i kako napreduju...prosli put od 4 folikula je dobio 2 jajne celije i sam je prokomentarisao srecom odlicnog kvaliteta,a danas nije rekao nista za jajne celije-samo da su pregledane malim mikroskopom da su dobre i da ce sutra znati vise da mi kaze....bas sam razocarana i bojim se da nije bio dovoljno otvoren prema meni....sta vi mislite....please
![]()
Ikanice, slazes se da je i jedna savim dovoljna da te raduje zauvek
broj, ne garantuje uspeh, a njihova zurba i los izbor reci ohrabrenja, nista ne menjaju, ti si tu da ostanes trudna i nicim to sada ne mozes da pokvaris, tako da jedino na to misli, punoooo zagrljaja i malih poljubaca![]()
Pogledajte prilog 212644
Marinice, u Jevremovoj nastaju ovakve bebe
Meni se posrecilo, nadam se da ce i tebi, sto pre!
Sve vas pozdravlja ovaj moj dasa i jedva cekamo da dobijemo puno malih drugara!
Ne odustajte!
Retko se javljam, znam da nije lepo, ali ne stizem, posto ga po ceo dan sama cuvam!
Slicicu sam postavila da znate da mislim na vas i drzim fige!
![]()