Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke,jedno pitanje! Dobila sam pismo i sad treba da ga overim u socijalnom i da prilozim uput za bolnicko lecenje.Dali i muz treba da uzme neki uput od njegovog lekara?Malo je nejasno objasnjeno u brosuri.

Ja sam sve to radila u junu i uopste se ne secam procedure, ali srecom su ti devojke objasnile...

Heli 76, ja sam takodje 0-, a muz je 0+, u postupku VTO nije bilo nikakvih problema, ali sam u trudnoci svakog meseca proveravala antitela, a posle amniocenteze sam primila Rhogam injekciju. Posle porodjaja nije bilo potrebe da je primim ponovo posto mi je i beba 0-, ali da je beba bila 0+ tad bih moala.
Veeliki cmokic za sve vas koje ste u postupku, a poseban pozdravcic Sukici i Milicici, nasim buckama!!!
Suki, sta kazu, plavo ili roze???

Nisam znala da beba moze da bude + u kombinaciji - i +. Kako je medeni Pavlicak?
Suki nam je roze :heart::heart::heart:! I ja sam joj predvidela da ce beba liciti na tatu, he, he!

Cao svima nova sam na forumu moze li mi iko reci gde da se opredelim za VTO MOLIM VAS UNAPRED ZAHVALNA
Uh, Marinice, tesko pitanje.... svakoj zeni je najbolji onaj lekar koji joj je uradio uspesnu VTO. U mom slucaju to je dr Vesna Kopitovic. Ne znam da li radis preko Fonda ili sama placas postupak? Ako je preko Fonda, onda privatnici otpadaju.
U svakom slucaju, dobrodosla ti nama ovde :bye:

51.jpg

Marinice, u Jevremovoj nastaju ovakve bebe :hahaha:
Meni se posrecilo, nadam se da ce i tebi, sto pre!
Sve vas pozdravlja ovaj moj dasa i jedva cekamo da dobijemo puno malih drugara!
Ne odustajte!
Retko se javljam, znam da nije lepo, ali ne stizem, posto ga po ceo dan sama cuvam!
Slicicu sam postavila da znate da mislim na vas i drzim fige!
:heart:

cao devojke...upravo sam se vratila iz segedina,od dr.zadorija....danas mi je radjena punkcija....stimulacijom smo dobili 7 folikula,zadori je bio zadovoljan slikom na uzv, i mojim hormonima...medjutim aspiracijom je iz 7 folikula dobio 3 jajne celije....kaze da mu nije jasno zasto kada su mu svi folikuli na uzv izgledali ok :rtfm:...delovao mi je bas razocarano i iznervirano....sta vi mislite o tome,da li je to ok 3 jajne celije....koliko ste vi yadorijeve cice zsuki 75,zvoncice 36,oficiruso imale....sta vam je rekao nakon aspiracije...meni je rekao da ga zovemo sutra u 12 da vidimo kako se razvijaju i kako napreduju...prosli put od 4 folikula je dobio 2 jajne celije i sam je prokomentarisao srecom odlicnog kvaliteta,a danas nije rekao nista za jajne celije-samo da su pregledane malim mikroskopom da su dobre i da ce sutra znati vise da mi kaze....bas sam razocarana i bojim se da nije bio dovoljno otvoren prema meni....sta vi mislite....please:think::dash:

Ikice ti si prava srecnica, imati ovakvog bebirona je privilegija retkih :p i samo jako zasluznih :cmok2::cmok2::cmok2: divan je pu pu pu .... divan :heart::heart::heart:

Mrvinice, nista posebno mlatili su praznu slamu zasto nema vto o trosku fonda kod privatniga i zakljucili da ni domovi zdravlja ne mogu obraditi vise od 1300 zena, a toliko postizu klinicki centri Srbije. Onda se javila Goca Ivanovic i kazala da ona ima kapaciteta za do 1000 pacijenata :think::think::think: - ma ...nista

Marinice, dobrodosla, ne bih znala kako da te posavetujem, moje iskustvo u bolnici Ivanovic je i dobro i lose, ali opet kada sve saberem, raymisljam o njima za sledeci pokusaj.

cao devojke...upravo sam se vratila iz segedina,od dr.zadorija....danas mi je radjena punkcija....stimulacijom smo dobili 7 folikula,zadori je bio zadovoljan slikom na uzv, i mojim hormonima...medjutim aspiracijom je iz 7 folikula dobio 3 jajne celije....kaze da mu nije jasno zasto kada su mu svi folikuli na uzv izgledali ok :rtfm:...delovao mi je bas razocarano i iznervirano....sta vi mislite o tome,da li je to ok 3 jajne celije....koliko ste vi yadorijeve cice zsuki 75,zvoncice 36,oficiruso imale....sta vam je rekao nakon aspiracije...meni je rekao da ga zovemo sutra u 12 da vidimo kako se razvijaju i kako napreduju...prosli put od 4 folikula je dobio 2 jajne celije i sam je prokomentarisao srecom odlicnog kvaliteta,a danas nije rekao nista za jajne celije-samo da su pregledane malim mikroskopom da su dobre i da ce sutra znati vise da mi kaze....bas sam razocarana i bojim se da nije bio dovoljno otvoren prema meni....sta vi mislite....please:think::dash:

Ikanice, slazes se da je i jedna savim dovoljna da te raduje zauvek :heart::heart::heart:
broj, ne garantuje uspeh, a njihova zurba i los izbor reci ohrabrenja, nista ne menjaju, ti si tu da ostanes trudna i nicim to sada ne mozes da pokvaris, tako da jedino na to misli, punoooo zagrljaja i malih poljubaca :cmok2::zag::cmok2::zag:

Pogledajte prilog 212644

Ne odustajte!
Retko se javljam, znam da nije lepo, ali ne stizem, posto ga po ceo dan sama cuvam!

cmokic za mamicu i pavlicka!
kao med je!

moja topla preporuka Klinika Ivanovic. Ja sma nakon 4 godine mucenja sa endometriozom i laparoskopije otisla kod njih. U januaru sam imala transfer i sada gajim dva blizanca, bogu hvala, zahvaljujuci doktorki Biljani Popovic Todorovic i Goci Ivanovic.

Mislim da će sve biti ok.Od te tri mogu da budu tri odlična embriona,a to je max.broj koji može da ti vrati.To znači da sve bebe nosiš kući.U slučaju da jedan odustane ostaju ti dva i to je odlično.U svakom slučaju biće beba.Meni je vraćao tri,dva.Što se tiče zvanja tako smo i mi zvali svaki dan posle 12h.Zavisi od stimulacije,ali ja sam imala oko 4jć,nekad i više,ali 4ok.za rad.Sad se odmori od aspiracije i pravac Seged po bebe.Da slavimo veliku betu.SREĆNO!

Ikanice, slazes se da je i jedna savim dovoljna da te raduje zauvek :heart::heart::heart:
broj, ne garantuje uspeh, a njihova zurba i los izbor reci ohrabrenja, nista ne menjaju, ti si tu da ostanes trudna i nicim to sada ne mozes da pokvaris, tako da jedino na to misli, punoooo zagrljaja i malih poljubaca :cmok2::zag::cmok2::zag:

divna si draga ivkaivka,hvala ti na lepim recima i ovako brzom odgovoru...saljem ti puno poljubaca i pozdrava:bye::bye::bye::bye:

Pogledajte prilog 212644

Ne odustajte!

Presladak je!Izgleda kao lutka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back