Gotovi su mi nalazi krvne slike i hemoglobin mi nizak 107 od min 120.Gvožđe je dobro.Vrednosti ureje i kratinina su mi snižene.Sutra nosim dr da pogleda.
To je super, ne sekiraj se... I meni je hgb bio 107, uveli mi tothemu dva meseca i evo sad odlican... E sad, ja imam srece pa meni tothema uopste ne smeta, a pila sam 3 dnevno... Sa casom djusa...
Gvozdje obicno bude svima ok, i meni je bilo, ali pila sam zbog hgb...
I naterala sam gvozdje sa 13 na 21 a hgb na oko 120...
Sad su mi rekli da mogu da predjem na ferofolak(ja nasla feroglobin), to ti je kombinacija gvozdje + folna... Kupila sam, al jos nisam pocela, dok zavrsim kutiju folne...
Zvoncice bas mi je zao!
Cicak ne bode se u pupak, dr ti prvo odradi uzv i nadje dobro mesto za bockanje najcesce je to ispod bikini linije.
Zlobnice ne sekiraj se ove vrednosti sto su ti nize bolje da su nize nego povisene a za hgb dr ce ti dati nesto da pijes
Pa ja govorila mojim drugaricama da ne ide kroz pupak i da moj pupak nema veze sa bebom, a one tvrde da ima i da ide...???
Mene bilo sramota da pitam bilo kog dr takvu glupost kad je nesto ocigledno... Al evo sad se nasmejah...
čičak, meni nisu bili dobri rezultati dabl testa, pa su me zato slali na AC....
Ali su ti rez.na AC ok jel?
Ja se izvinjavam ako pitam a napisala si vec, ne mogu sve da nas pohvatam, koliko nas je trudnica...
ja se još uvek razmišljam da li da idem....kada se radi AC?
suki generacijo, i ja se mislim, ali nesto mi se ne ide iskreno... Ovi iz bg pokusavaju da me savetuju da bi mozda trebala(ali oni tako svima)... A ja sam vec toliko rizikovala i toliko komplikacija imala da prosto nisam spremna da se mesecima posle mislim jel beba dobro! I jesam li ja dobro!
Da se ne bojim tog unutrasnjeg krvarenja, koje bi ne daj Boze ugrozilo moj a naravno i bebin zivot, pa ajde, ali ovako...
Pa ja ebote ne mogu da zaustavim krvarenje kad mi daju fraxip.sa insulinskom iglom, a ne nesto drugo...
Sto neko rece, ako nemas genetski nekog u porodici sa oboljenjima mislim da nema preterane potrebe...
A i sto dr iz bg kaze, cak ni posle AC niko ne moze da vam garantuje 100% da ce beba biti zdrava psihicki...