zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
Cvrle gynipral piješ zbog kontakcijja što su bile krenule?Da li još piješ utrogestan? Ja sam samo na utrogestanu i vitaminima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu stvarno odlepiti od ovog naseg jadnog zdravstva,vec tri nedelje cekam da me iz call centra pozovu i zakazu mi pregled kod ginekologa kako bi uzela upute za analize za vto!!!A do ginekologa koji prima nove pacijente sam dosla takodje jedva jer su svi prebukirani( E sad ako se i u drzavnim ustanovama placaju analize onda bolje da sve krenem da radim privatno??Ima jos neko informacije??
Muz je sve zavrsio jos pre mesec dana a ja ako se budem i dalje gnjavila njemu ce isteci vaznost analizaSta da radim?Koliko sve to kosta privatno?
Zule, Zule ccc jer sam rekla da nemadjipanja? kakve nosnje i ostale kerefeke, ali eto mozes za svoju svadbu da se malo proveselis nemoj bebu mnogo da nam izbuckas.
Heart super ti je estradiol verovatno su ti smanjili na dve jedinice da ne buknes i odes u hiper
wini držim fige da narastu!!!!! kako su nam ostale bockalice?????
Cvrle gynipral piješ zbog kontakcijja što su bile krenule?Da li još piješ utrogestan? Ja sam samo na utrogestanu i vitaminima.
zlobnice, gynipral + magnezijum + kalcijum standardno daju u dečijoj bolnici posle AC, odnosno dobila ga je i trudnica pre mene i posle mene, tako da pretpostavljam da svima daju.... zato se i nisam jako uplašila kad su krenule kontrakcije jer sam pretpostavila da je to sve normalno.... važno je da ih već 2-3 dana nemam..... utrogestan ne koristim još od 14. nedelje, samo mamavit!
a kako su tebi utrvdili da ti je omekšan grlić? na UZ pregledu?
Labradorka, u kom DZ ti je izabrani ginekolog? Vidim da si iz NS, ja za upute nisam nikad zakazivala preko call centra već odem lično i kažem da mi trebaju uputi, sestrica to preda doktoru, pa ja navratim kasnije tog dana ili sutradan.
Skupo je...
Mi smo radili privatno sve analize, oko 500-600 evra je izašlo čini mi se...
Utrogestan je cist progesteron krajem prvog tromesecja posteljica kad se formira preuzima ulogu proizvodnje progesterona tako d akasnije i nema potrebe za njim sem u nekim slucajevima ja sam ga koristila do 14-15 nedelje.
Cicak sad vise i nisam sigurna mislila sam da je u jednoj bocici 50 jedinica, doduse ja nisam primala pen vec klasicne bocke
Pa nemam pojma što su onda meni rekli do kraja?nema veze...
Drage sve, posto sam procitala vecinu vasih prepiski na prethodnih 40 strana, volela bih da se prikljucim ovoj razmeni iskustava jer sam upravo u postupku za vantelesnu, ustvari bicu od subote. Kako sam prosla vecinu dijagnsotickih drilova bice mi drago da pomognem svakoj od vas koja ce mozda biti u slicnoj situaciji. eto da ne davim, a u stvari imam samo jedno pitanje, kako ste podnosile suprefakt i ima li jos nekog ko je upravo u postupku primanja ovih lekova. hvala i pozdrav![]()