I meni je ginekolog rekao da je tek proslo 3 meseca od prve vto i da cekam na sta sam mu ja odgovorila da dok ja prodjem komisjiu pa dok muz ispije terapiju doce nova godina.
I jos se naljutio sto nisam otisla kod dr kod koje uvek idem nego dosla kod njega i rekao mi da mu vise ne dolazim. ( to sam uradila samo zato sto je ranije imao slobodan termin) Kaze mi vi samo dolazite po neke upute...dosadni ste
Sto se tice onih dodatnih analiza gotovi mi rezultati ogtt-a koji su sledeci:
0 min 4.3
30min 6.1
120min 5.2
Da li neko zna da tumaci?
ja i ti smo otprilike na istom putu,i vto nam je bila otprilike u isto vreme,ja sutra radim ogtt,nadam se bicemo TRUDNE UBRZO,pozzzic

samo mi dođe neki talas umora i gotova sam, u roku od 10 minuta spavam ahahahhahahah danas na poslu dva puta džonjala, kolege su pale u nesvest od smeha, kao čitam knjigu a ustvari
zzzzzz
ja sam morala da ležim zbog utrogestana, pa je išao sam.... kad se vratio kući, ja ga pitam: jesu tebe izbacili?! 
kaže dr da će biti gurman.Rekla mi je da uradim double test.Kao ranije se kod blizanaca nije radilo sad rade.
nadam se da će ti i dabl test biti dobar.... ja idem na expertni 22.08. pa sam se baš nešto unervozila....