Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ljudi,meni je grlic bio dobar nego kazali mi da bez obzira na to njihov stav na klinici je da viseplodnim stavljaju serklaz preventivno,a mene vise pregledati do kraja trudnoce nece,odmah prokrvarim.Kaklva drama, 3 puta me hospitalizovali zbog obilnog krvarenja.
Cicak,jesi li trudna,nisam izcitala sve strane?

E Padar moja, tako si me uplasila, da sam pomisljala na najgore! Nikako da se javis, a ja ne smem nista da pitam. Samo lezi i miruj, bice sve ok, vazno je da su bebe dobro, ti moras sve izdrzati. Ja brojim sitno, u sredu idem u bolnicu! CMOK

Bila sam juče na kontroli bebe su dobro.Jedna je teška 980 gr,druga 1100 gr,treća 1200 gr.Grlić zatvoren selom dužinom i 28mm.Bebe napreduju i trudnoća se odvija kako prof kaže kao da nosi jednu bebu a ne tri .Krvna slika dobra kao i grlić.Prof je rekao da ćemo izdržati do 35 nedelje to je do kraja septembra.Taman će se završiti razvoj pluća baš sam sretna

Bravo Jeco, bas se radujem sto je sve dobro, samo napred, prava si nam hrabrica! A i lepotica, moram i to da kazem! Cmokici za velike bebane!

Jao, Ikice, kakav ce to susret biti!
Ljudi, ja sam se totalno navukla na ovaj forum... Vec danima, cini mi se nista drugo ne radim, samo iscitavam sta vam se sve desavalo... Pijem kaficu i citam, citam, kao da smo zajedno u kafenisanju...
Valjda mi je sad sa vama najlepse, dok pijem svoje pilulice i nadam se...
Gde nam je Mrvinica...

Hvala vam drage moje sto mislite na nas dvoje. U cetvrtak je susret, a u sredu idem u bolnicu. Mislila sam da cu otici jos nocas tako su me bolela ledja odlepila sam. Bas danas kazem Jeci osecam se kao da mi se rastavljaju kosti. Al sve trpim za mog Pavlicka! Sve vas ljubim!

ikice Srecno!!! Zelim ti skolski porodjaj, i da sto pre dovedes svog bebana svojoj kuci i da uzivate!!! Od srca ti to zelim!!! :heart:

ja sam danas isla na vadjenje krvi, svi rezultati su mi u ref.vrednostima, ali mi dr.nista od terapije nije smanjio, kaze da ponovim za 10 dana... Malo sam tuzna, mislila sam da ce biti bolje... Da ce mi bar fraxiparin smanjiti na jedan dnevno ali ebi ga...:neutral:
gvozdje mi je ok, ali hemoglobin je 107(a donja granica 110)... Ne znam kako da ga popravim?

U petak sam bila na UZ, videla bebicu... :D
a u povratku imali udes, neki kreten se zabije u nas, otpozadi, i to bas u brzini... Doslo mi da ga zadavim... Nije mi nista, ali sam se cimnula, valjda bebici nije nista...

Ovih dana sam u ludackim bolovima... Uzas...

Veliki pozdrav za sve moje drugarice...:bye:

O, boze, Cicak, sta te sve nece snaci! Ajde da ti drzimo palceve, da konacno prodises!
Gde ste, devojke,nesto ste se ulenjile...
A ja samo sedim i cekam da nesto pisete, potrebne ste mi!
Moj "donor" se opasno mota oko mene, al ja necu njega, hocu vas!
Vata me nervozica...:besna:

Evo narode moj, posto bolovi jos nisu poceli(ove male ne racunam), ja cu da vam pisem, moje rezultate od juce:

Feremija(gvozdje): 13,9 ref.vred: 6,6-26
D dimer: 154 ref.vred: <500
Glukoza: 4,5 ref.vred: 4,1-6,4

Krvna slika:
RBC: 3,57 ref.vred: 3,80-6,00
HGB: 107 ref.vred: 110-170
HCT: 0,343 ref.vred: 0,350-0,550

WBC: 11,0h ref.vred: 4,00-10,0
NEU: 7,40h ref.vred: 2,00-7,00
LIC: 0,32 H ref.vred: 0,00-0,30

e sad, ako se neko razume, da mi protumaci... Ja nemam pojma...

Verujem da poznavalac stvari se razume u ovo...

Pozzz...

Tu sam drugarice moje, nije mi komp radio. A, sada je u fuluuu. He,he. Ja se psihicki pripremam za pocetak stimulacije. Sad pocetkom septembra pocinjem. Jedva cekam, i nadam se najboljem. To za kafenisanje, ne bi bilo lose da se nekada zaista skupimo sve na kafici. Nikada se nezna.

O, boze, Cicak, sta te sve nece snaci! Ajde da ti drzimo palceve, da konacno prodises!
Gde ste, devojke,nesto ste se ulenjile...
A ja samo sedim i cekam da nesto pisete, potrebne ste mi!
Moj "donor" se opasno mota oko mene, al ja necu njega, hocu vas!
Vata me nervozica...:besna:

Neka se samo on mota.. Treba da zasluzi da te ima. Sto si nervozna? Nisam u toku, Pricaj pa da pomazemo, kako znamo i umemo.

Poslednja izmena:
Evo narode moj, posto bolovi jos nisu poceli(ove male ne racunam), ja cu da vam pisem, moje rezultate od juce:

Feremija(gvozdje): 13,9 ref.vred: 6,6-26
D dimer: 154 ref.vred: <500
Glukoza: 4,5 ref.vred: 4,1-6,4

Krvna slika:
RBC: 3,57 ref.vred: 3,80-6,00
HGB: 107 ref.vred: 110-170
HCT: 0,343 ref.vred: 0,350-0,550

WBC: 11,0h ref.vred: 4,00-10,0
NEU: 7,40h ref.vred: 2,00-7,00
LIC: 0,32 H ref.vred: 0,00-0,30

e sad, ako se neko razume, da mi protumaci... Ja nemam pojma...

Verujem da poznavalac stvari se razume u ovo...

Pozzz...

Gvožđe ti je dobro,šećer ti je 4,5 on je u granicama normale.Eritrocita imaš malo manje ali ništa opasno nije zabrinjavajuće uzimi Tot hemu 10 dana po 2 i popraviće ti se ritrociti to sam ja sad dobila od prof Stojića i meni su er malo niži a hemoglobin dobar,Hemoglobin ti je 107 u trudnoći je normalan do 100.Leukociti su ti povečani na 11 verovatno je u pitanju neka upala.Kakav ti je nalaz urina?

Poslednja izmena:
ikice Srecno!!! Zelim ti skolski porodjaj, i da sto pre dovedes svog bebana svojoj kuci i da uzivate!!! Od srca ti to zelim!!! :heart:

ja sam danas isla na vadjenje krvi, svi rezultati su mi u ref.vrednostima, ali mi dr.nista od terapije nije smanjio, kaze da ponovim za 10 dana... Malo sam tuzna, mislila sam da ce biti bolje... Da ce mi bar fraxiparin smanjiti na jedan dnevno ali ebi ga...:neutral:
gvozdje mi je ok, ali hemoglobin je 107(a donja granica 110)... Ne znam kako da ga popravim?

U petak sam bila na UZ, videla bebicu... :D
a u povratku imali udes, neki kreten se zabije u nas, otpozadi, i to bas u brzini... Doslo mi da ga zadavim... Nije mi nista, ali sam se cimnula, valjda bebici nije nista...

Ovih dana sam u ludackim bolovima... Uzas...

Veliki pozdrav za sve moje drugarice...:bye:
Au, Mali cicak. Nadam se da je sve ok. Jesi li bila na pregledu? Odmaraj vise, uz tebe smo.

E, Mrvinice, dobro je da si tu, sve mi devojke prebegose u trudnjace, sad imam sa kim da ih jurim...
i ja pocinjem sa injekcijama pocetkom septembra.
Sve do sad sam bila hrabra (he, he, dok se nije priblizilo) a sad kad pomislim na iglu, CRKNEM od straha...
Ljudi, ja sam u zivotu primila samo 3 injekcije... pregnila. Kao dete nijednu.
A vi o tome pricate kao da nije nista... Pa cu da vam verujem... Kome ako ne vama...
Jelena, tu si! Jesu li nemirne curice i decko?

Poslednja izmena:
E, dobro je da si tu, sve mi devojke prebegose u trudnjace, sad imam sa kim da ih jurim...
Sve do sad sam bila hrabra (he, he, dok se nije priblizilo) a sad kad pomislim na iglu, CRKNEM od straha...
A vi o tome pricate kao da nije nista... Pa cu da vam verujem... Kome ako ne vama...
Nije to ništa strašno ni tako jako bolno sc injekcije se daju sa inzulinskim malim iglama pa ubod i neosetiš.

E, Mrvinice, dobro je da si tu, sve mi devojke prebegose u trudnjace, sad imam sa kim da ih jurim...
Jelena, tu si! Jesu li nemirne curice i decko?

Superiska. Bas mi je drago da i ti pocinjes u Septembru. Neka nam sto lakse bude sve to. A sto se injekcije tice, imam isti problem. Kad vidim iglu, nije mi dobro!!!Ja, cu ici da mi oni daju. Ja kod kuce, to stvarmo ne mogu. Reci mi u kojoj klinici ces ti da radis?

Poslednja izmena:
Samma, sad sam procitala iz predhodnih postova da radis u Jevremovoj. Epa, ipak ce se ispuniti ono za kaficu. Jer cu ja raditi u Specijalnoj bolnici Beograd., Koja je u istoj ulici kao i Jevremova. Vrlo su blizu. Ekstraaa.

Poslednja izmena:
Gvožđe ti je dobro,šećer ti je 4,5 on je u granicama normale.Eritrocita imaš malo manje ali ništa opasno nije zabrinjavajuće uzimi Tot hemu 10 dana po 2 i popraviće ti se ritrociti to sam ja sad dobila od prof Stojića i meni su er malo niži a hemoglobin dobar,Hemoglobin ti je 107 u trudnoći je normalan do 100.Leukociti su ti povečani na 11 verovatno je u pitanju neka upala.Kakav ti je nalaz urina?

Pijem Tothemu vec 4-tu kutiju. Pijem 3 puta dnevno.

A upala. To je verovatno ovo sa jajnicima, triput su veci od normale, pretpostavljam da za njih pokazuje da su upaljeni... Nemam pojma... Mada oni se smanju, sporo ali mislim da se smanjuju...

Nalaz urina je sav u granicama normale, sem bakterije, tamo pise Malo! A sutra popodne mi je gotova urinokultura.

Pijem Tothemu vec 4-tu kutiju. Pijem 3 puta dnevno.

A upala. To je verovatno ovo sa jajnicima, triput su veci od normale, pretpostavljam da za njih pokazuje da su upaljeni... Nemam pojma... Mada oni se smanju, sporo ali mislim da se smanjuju...

Nalaz urina je sav u granicama normale, sem bakterije, tamo pise Malo! A sutra popodne mi je gotova urinokultura.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back