skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Mali suncokret,Jelena....... CESTITAM...... Sve najbolje i da vam trudnicki dani sto lakse prodju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najezim se kada ovako nesto cujem..... Strasno,tek zakoracila u zivot a sudbina nanijela tako tezak udarac... Dace dragi Bog da bude sve u redu....Drage moje cestitam vam svima na velikim betama i laganu trudnocu vam zelim.Samma svaka cast devojko, guraj samo napred.Ti imas cilj i boli te briga za druge.
Mi smo danas saznali da zaovina cerka inace jedino dete u muzevljevoj familiji tog kolena jer mi nemamo dece ima hodzkin, inace ima 15 godina.Sada treba da se borimo sa citostaticima i hemioterapijom.Strasno!!!!!!!!!!
Namam reci da vam opisem kako se svi osecamo, tako da mi je put kod Zadorija u drugom planu.
Sve vas ljubim i saljem vam beskraj![]()
ali podnese se nekako 

htela sam da pitam da li vam se ciklus posle neuspele VTO malo poremetio. Da li vam se desavalo da vam kasni, Ja sam poslednju menst.imala posle VTO 28.05. obicno dobijam na 30 dana. Sada sam 27. i 28.06. imala neki braon iscedak i nista, sada razmisljam da nije moja menstruacija postala potpuno oskudna.

Bravo Jelo cestitam!!!! Zelim ti laku trudnocu
Sta je sa cickom zasto se ne javlja?
Cicak sto te nema, sta se desava? Brinemo
Prvo da cestitam Jeli! Kako mei bude drago kad cujem tako nesto!!! To je sjajno, uzivaj u svojoj trudnoci, sve najnajnaj...Mali Cicak drzimo ti fige...... javi se kad mognes.......

Padar, koliko utrogestana pijes? Jedna dr mi kaze da nastavim 3x2, druga da smanjim na 3x1, pa sam se sludila. Nesto se plasim da smanjim utrogestan, a ne znam ni dokle se on pije?

Prvo svim trudnicama cestitam. Ako se secate pre tri meseca sam bila na VTO i bilo je neuspesno. Nakon toga resim da pravim pauzu i ne mislim o tome ali i odem kod Majre. Pila sam mumiju 56 dana i evo danas ugledam dve crtice. Odem da izvadim betu a ona 506. E sad ne znam dal je to dovoljno sobzirom da mi kasni 7 dana. DAl se cuda dogadjaju ili je mumija zasluzna ne znam samo da bude dobro. Ja sam u soku i ceo dan ne mogu da dojem sebi

Hvala vam curice moje drage...
Mislim ja na vas svaki dan... I saljem pozitivne misli...
Sad leskarim, malo sam oprala sudje i ves poslozila, ne mogu non stop lezati...
A bebici sam obecala da cu je maziti i paziti najvise na svetu ako bude dobra i zakaci se...
padar, cranbery, cvrle, zlobnice, matorka mazite bebice...
joj zene ja se osecam kao da bi mogla svet okrenuti sada... Kad me nista ne boli...
A mama mi je donela surutku, to ste me posavetovale, sad cu da probam, da vidim...
Oficirusa,hodgkin se leci.Morate imati puno snage,ne posustajte,dete se moze potpuno izleciti zavisno od faze u kojoj je otkriven hodgkin.Puno srece i uspeha na putu ka izlecenju.Verujte!
Jela ns,bravo
Cranberry,meni su takodje rekli da smanjim na 3x1 utrogestan,ali sam ja nastavila sa 3x2 na svoju ruku i izbacila ampulu progesterona i posle 10 dana prokrvarila.Od tada su mi rekli 3x2 utrogestana a ja sama dodala i progesteron ampulu svaki 3,4 dan.Celu naravno.Ja nosim dve bebe i ti jel tako?
Nadalice ja sam samo jela suve smokve svaki dan po 2,3.Pariz me obavestila o tome al nisam mogla to da petljam sa maslinovim uljem i hormoni su mi bili ekstra.Sad dal je zbog smokvi,ne znam.Al probaj!