Bet, sve najlepše tebi i tvojoj princezi!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaoj zene,ludim.Opet sam juce krvarila jako,sveza krv!***,uvek meni nesto specificno mora da se desava.Posto sam zadnju mens.dobila 3 aprila,a prosli put prokrvarila 3.juna i zaglavila u bolnicu,i sad opet 3 jula.Pa majku mu necu valjda da se traumiram svakog treceg u mesecu.Sutra idem na ultrazvuk,valjda su bebani dobro!Uh.Mukama nikad kraja.

Beta je danas pala na 32, a pre 4 dana je bila 36.

Devojke ipak nisam uspelaBeta je danas pala na 32, a pre 4 dana je bila 36.
Jako sam tuzna, znam da moram dalje ali nije lako. Bas sam se ponadala![]()

Samma,kako je lepo naići na post koji vrca od poz.energije! Nek to bude opšte mesto kod tebe!
Padar,žao mi je što se traumiraš,ali kao što ti reče,kad je i dosad tako bilo,i bilo dobro po bebe,biće i sad!

Bila u klinickom centru na uz i bebe su u redu,jedna trlja nosic rukom a druga se izbuljila.Stalno me boli kad mokrim a urin 3 puta proveravan i sve u redu.Kazu ne valja brusnicu da pijem vise.Pijem kamilicu a i toliki caj ne znam dal valja.

,nije me bilo odavno,ali zato stalno pratim sta se desava ovde na forumu,nemam vremena da se javljam jednostavno mi je zao svakog trenutka koji izgubim a nije vezan za dariu

,uzivaj ,videces kako vreme leti smrc smrc

Draga moja,Samma, ne razmisljaj sada o drugoj VTO jer ti nece trebati. Mislim da ako ides privatno da je potrebno imati razmak 3 meseca a ako ides preko fonda 6 meseci. Nije lako biti hrabar u ovoj situaciji jer ceo proces dugo traje i iscrpljuje pre svega psihicki a potom i fizicki, ali borimo se za ono najvaznije i najlepse na svetu pa je sve to vredno truda.
Ne osecam se bas hrabro, pretrazujem aranzmane za letovanje i placem izmedju... Jos kad dobijem poruke podrske od drugarica jos mi teze bude i suze same krenu. Ali proci ce to za koji dan, mora![]()