Padar,što se otoka tiče,jesam,imala sam ga kad nespretno dam sebi injekciju...ali i kad me sestre u Betaniji na brzaka spiče...zacrveni se,malo zasvrbi-tako sam obavezno od cetrotida (cetrorelixa) imala.Normalno je. Što se sekreta tiče,nisam ga u postupcima pratila,ali ga takvog imam mesečno,baš kao što si opisala..ja bih ga uporedila sa belancetom,zbog konzistencije-razvlačenje...
Sofy...ljubac draga...trudim se da pomognem u onoj meri kojoj mogu jer i ja dosta saznajem od drugarica

Oficirusa,ne razmišljaj o njihovoj zadrtoj politici.Da nije valjalo,već bi te posetili...Kad su ti rekli da će ti se javiti? Valjda su te otpustili bar sa nekom rečju,kad nisu sa otpusnom listom-doduše,u Genesisu i Jevremovoj svako malo daju izveštaje.Na Betaniji sam samo završni izveštaj dobila-a u njemu sve detalje.
Odoh sa temee...upravu si,uobičajeno je da se pije utrogestan od aspiracije do Et-a.Podigni malo karlicu,makar pesnicom ,kad guraš utrić.Jesu li ti rekli šta za ponašanje do ET-a? Ako ti je stomak nadut,mogla bi da piješ malo više tečnosti i cediš pomorandže.Mnoge cure su radi suzbijanja hiperst. pile napitak GATORADE zbog elektrolita u sebi,ali ne preporučujem zbog velike količine šećera.
Zsuki,ajd da ne pametujemo više...sutra ćeš već sve znati.Nisi mi samo odgovorila-kako se ti osećaš? Sem nerviranja...ima li fizičkog bola?
Winni,nemam sa klomifenom iskustva,ali s obzirom da za sada to dobro ide,rekla bih da nije jaka doza.Srećno!
Pozdrav cure!