Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage evo i mene da vam se javim sa vestima.U nedelju uvece sam prokrvarila i u ponedeljak sam bila na ultrazvuku ubedjena da vise nema nade.Celu noc sam se isplakala a onda mi je doktor rekao da su uspele sve tri mrvice a da uzrok krvarenja ne vidi na ultrazvuku.Sad kao terapiju uz lekove imam i strogo mirovanje.Ikice draga ja sam imala sve simtome ciklusa i nisam ni pomislila da bi moglo uspeti bas zbog tih bolova kao ono sve tri mrvice su tu sto i tebi zelim od sveg srcaz:poz:z:poz:z:poz:

DIVNO!!! Tri beboline.
Miruj i misli +!

Cekam da se javis.
Srecno!

Smrc, trebala sam sa pripremama da krenem kad dobijem tj. prekosutra ali ce mi pomeriti za neki drugi ciklus.
MM mora da pije profertil. To je preporuka urologa.
Bas sam se radovala pocetku ali eto odlaze se a mm misli da ce verovatno sledeci mesec traziti to zamrzavanje, sad su precutali. Nadam se da ce taj profertil pomoci jer proxeed nije prosle godine.
Da li neko zna gde mogu u bg kupiti profertil? Ne mogu narucivati na tel vec samo da odem do apoteke.

Poslednja izmena:
Drage evo i mene da vam se javim sa vestima.U nedelju uvece sam prokrvarila i u ponedeljak sam bila na ultrazvuku ubedjena da vise nema nade.Celu noc sam se isplakala a onda mi je doktor rekao da su uspele sve tri mrvice a da uzrok krvarenja ne vidi na ultrazvuku.Sad kao terapiju uz lekove imam i strogo mirovanje.Ikice draga ja sam imala sve simtome ciklusa i nisam ni pomislila da bi moglo uspeti bas zbog tih bolova kao ono sve tri mrvice su tu sto i tebi zelim od sveg srcaz:poz:z:poz:z:poz:

Bravo!!! Sve najbolje i miruj
Jako sam srećna tri bebe ,Jupi :konfete: :konfete: :konfete:

Bravo Meli tri mala borca su kod mame, sad samo odmaraj. Kad sam ja radila Ivf samnom su radile jos dve zenice, i obe su ostale trudne sa trojkama i rodile zive i zdrave trojke, ala se pozlatile ruke ovom Tulicu samo trojke pravi :-D sad samo miruj, ali bas , bas, ipka su tri bebirona u pitanju.
Ikice sutra beta jeeeee, javi nam obavezno
Zvezdice neznam sta da ti kazem, meni su jos uvek hormoni u haosu pa i ja imam to braon vuce se i do 10 dana. Ako ne prestane za koji dan, bar se konslutuj sa Dr

e da znaš da sam juče mislila na tebe!!!!!!!!!!!!!!!
:veseljaci::heart::heart::heart:

Bravo! pa to je prelepo!!!!!!! držim fige da sve tri ostanu i dalje!!!!!! pa ti skoro kao naša Paralijan ahahahahah!!!!!!!!!!!!!!

Hello drage moje,
ovde se svasta nesto izdesavalo, moracu detaljno da procitam kad budem imala malo vise vremena.
Zanima me da li se VTO u Narodnom Frontu radi samo o trosku drzave ili se moze otici tamo i platiti za VTO, nesto sam pocela da verujem vise drzavnim ustanovama nego privatnim klinikama, posto se spremam i za 6 pokusaj.
I ako ima neko iskustva nek napise, kome se treba tamo obratiti, koji dr rade VTO

Milice83 spomenula si nekog dr. Tulica, zanima me gde on radi.

Sve vas puno, punoz:kiss:z:kiss:z:kiss:

ne bi da kvarim ovo slavlje,:zstidljivko: ali imam jedno pitanjce za devojke sa IR.
u ponedeljak idem opet na ogtt. pa me zanima da li taj dan i prethodno veče treba da popijem siofor, ili ne?
Kontam da bi uveče verovatno trebalo, a taj dan ne. ali nisam sigurna, a Editu dobiti na telefon je nemoguća misija ahahahhaha.
čekam brzi odgovor z:poz:

UAUUUUUU kako ste mi lepo veselje priredile! Ljubim vas, bas ste zlatne!
Sukice osecaj je nekako golicljiv, nemam pojma, dosla sam kuci ususkala se i tako cutala,pa sve razmisljam da li su stvarno tu! Samo jos da ponovim u petak i ako se dupla onda cu se opustiti!

Melania, ja posla tvojim stopama! E a sad jedno pitanje, pise mi u otpusnoj listi iz Jevremove da ako beta bude pozitivna, pocnem sa Progesteronom depo a 125mg na drugi dan. Jesu li to injekcije progesteron svaki drugi dan?

ne bi da kvarim ovo slavlje,:zstidljivko: ali imam jedno pitanjce za devojke sa IR.
u ponedeljak idem opet na ogtt. pa me zanima da li taj dan i prethodno veče treba da popijem siofor, ili ne?
Kontam da bi uveče verovatno trebalo, a taj dan ne. ali nisam sigurna, a Editu dobiti na telefon je nemoguća misija ahahahhaha.
čekam brzi odgovor z:poz:

Zsuki, draga, i ja sam Editin pacijent i pouzdano ti mogu reci da terapiju pijes redovno. Znaci, kada budes radila kontrolu u ponedeljak, posle jela redovno popijes siofor i 2 h nakon toga vadis krv.
Pretpostavljam da ne radis klasican ogtt, sa glukozom, vec nakon dorucka?
Imala sam istu dilemu kao ti...a ustvari je poenta da ona vidi kako siofor deluje na tebe i da li ima potrebe da se terapija koriguje ( povecava ili smanji).

Drage moje drugarice, prve saznajete beta je 388,20. Uh, ne mogu da dodjem sebi, plakala sam od laboratorije do kuce! Ljubim vas i hvala na podrsci!
Bravo,bravo Ikice !!!!!!!! Neizmjerno mi je drago... Sljedece godine si konacno mamica..... Mozes li ti to jos uopste realizovati ?? Krofnice se izborile i narasle.... Uzivaj mila... zelom ti laku i udobnu trudnocu... sve naj,naj i veeeeeelika pusa za tebe i male krofnice........ :cmok: :veseljaci: :veseljaci: :veseljaci:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back