padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
Sprmogram mog supruga je sledeci
Likvefakcija 50 min
Viskoznost produzena
Ph 8,5
Broj spermatozoida 25,0 x 10 na 6/ml
Pokretnih posle 30 min. 50%
Progresivno pokretnih 15%
Nepokretnih 50%
Normalni oblici 70 %
Patoloski oblici 30%
Leukociti 1-2
Epitelne celije 1-3
Fruktoza 1
Volumen 3,7 cm3.
Mnogo se plasim jer je pokretljivost sada bolja a cini mi se da i moji hormoni nisu losi ,da me ne odbiju.Jedina nada mi je dokumentacija iz Maribora gde sam imala samo jednu jajnu celiju posle stimulacije.Valjda ce me primiti.Bas ludim.U ponedeljak odoh do rzzo da overim upute i da vidim sta ce ovi iz Fronta da kazu.Valjda ce da mi prime dokumentaciju.Ako je neko skoro bio neka javi kako ide kod njih?Hvala pozdrav!Ikice75,ja se nadam da ces sad biti trudna,nesto sam pocela da verujem da je to dobar znak kad jajnici prorade dobro da posle bude i trudnoca!Heart,ne brini bice dobro!Jednom ce da uspe!Mora!
Likvefakcija 50 min
Viskoznost produzena
Ph 8,5
Broj spermatozoida 25,0 x 10 na 6/ml
Pokretnih posle 30 min. 50%
Progresivno pokretnih 15%
Nepokretnih 50%
Normalni oblici 70 %
Patoloski oblici 30%
Leukociti 1-2
Epitelne celije 1-3
Fruktoza 1
Volumen 3,7 cm3.
Mnogo se plasim jer je pokretljivost sada bolja a cini mi se da i moji hormoni nisu losi ,da me ne odbiju.Jedina nada mi je dokumentacija iz Maribora gde sam imala samo jednu jajnu celiju posle stimulacije.Valjda ce me primiti.Bas ludim.U ponedeljak odoh do rzzo da overim upute i da vidim sta ce ovi iz Fronta da kazu.Valjda ce da mi prime dokumentaciju.Ako je neko skoro bio neka javi kako ide kod njih?Hvala pozdrav!Ikice75,ja se nadam da ces sad biti trudna,nesto sam pocela da verujem da je to dobar znak kad jajnici prorade dobro da posle bude i trudnoca!Heart,ne brini bice dobro!Jednom ce da uspe!Mora!

...nema razloga da razmišljaš o odbijanju kad imaš iza sebe postupak .Dakle,da ste mogli prirodno,već biste odradili to.