Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Padar super, pa onda radimo na istom mestu. Ja sam za sada jako zadovoljna, veoma su ljubazni i profesionalni. Nadam se da ce takav utisak ostati do kraja. Sestre su bas odlicne, i kad god sam pozvala telefonom uvek su ljubazno odgovorile, a ne kao one na Betaniji koje su me svaki put skidale sa dnevnog reda!
Zvezdice,gde si, kako si, brinemo, pisi!
Cmokic!

Stvarno nisam ocekivala da besplatna VTO ide ovako brzo.
Danas me zvali da se u ponedeljak javim u Jevremovu. Znaci pozvali su me 7 dana nakon zasedanja drugostepene koja je zasedala 14 dana nakon prvostepene. Svaka im cast sto su ubrzali ceo proces.

Stvarno nisam ocekivala da besplatna VTO ide ovako brzo.
Danas me zvali da se u ponedeljak javim u Jevremovu. Znaci pozvali su me 7 dana nakon zasedanja drugostepene koja je zasedala 14 dana nakon prvostepene. Svaka im cast sto su ubrzali ceo proces.

To zvuci ohrabrujuce. Ja sam skupila skoro sve rezultate pa bih isla sled nedelje na komisiju. Cula sa da treba da dobijem poziv? Ili samo se pojavim nekim odredjenim danom negde u Nemanjinoj? jel su trazili nesto izmedju prvostepene i drugostepene od rezultata? nadam se da stizem za januar...Tako sam isplanirala.
Hvalaaaaaaaaaa

To zvuci ohrabrujuce. Ja sam skupila skoro sve rezultate pa bih isla sled nedelje na komisiju. Cula sa da treba da dobijem poziv? Ili samo se pojavim nekim odredjenim danom negde u Nemanjinoj? jel su trazili nesto izmedju prvostepene i drugostepene od rezultata? nadam se da stizem za januar...Tako sam isplanirala.
Hvalaaaaaaaaaa

U Nemanjinu samo odes, bez zakazivanja. Oni ti daju potvrdu za drugostepenu sa brojem telefona koji zoves u Frontu (brzi su nego Visegradska). da potvrdis zakazani termin (meni je to bilo dve nedelje nakon prvostepene). Ides tog datuma kad si zakazala. Dobijes i od njih potvrdu i onda bi trebali iz Fonda da te zovu da potvrdis da li ti odgovara kad su ti zakazali u klinici.
Nisu mi nista u meduvremenu trazili osim dodatnih uputa koji ti vec sad mozes da uzmes.
Ako odes ove nedelje trebalo bi da se sve zavrsi za tri nedelje kao i meni. Srecno:bye:

sta da vam kazem......
Beta je jedna VELIKA.....DEBELA...... NULA.
Suza nemam, samo mi knedla stoji u grlu. Definitivno je nemi bol najjaci bol.
A ja ne znam ni sta dalje....ni kuda dalje.....ni kako dalje......
Draga Zvezdice,nema tih rijeci da opisem koliko mi je zao.... Toliko sam navijala za tebe...Dobro mi je poznat taj dugogodisnji bol.... Isplaci se ako mozes,bol ce vec proci i ne posustaj... A kad budes spremna ti opet pokusaj,, nije sve propalo,odmori,zaboravi ovaj neusjeh i kao sto sam rekla pokusj opet.... jednom mora uspijeti.....

Zvezdice :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:Odmori se,pa ponovo!Moras dalje pokusavati!:besna::besna::besna::besna::besna::besna:
Mali pariz i ja i muz radimo u ponedeljak kariotipizaciju.Uzmi uput od svog ginekologa za sebe i muza,na jednom uputu neka ti napisu kariotip za oba partnera i idi na kliniku zakazi da ti odrade,ovako se ne placa.A svom ginekologu reci da te poslao doktor sa klinike za uput.
Ikice75,Crna ovcice,ocekujem 14.-og ili 21.-og da idem na drugostepenu,zvacu u ponedeljak pa cu onda znati tacno,pa ako prodjem nadam se da ce i mene kao ovcicu brzo pozvati u postupak.Crna ovcice,ima li veze javljanje u Jevremovu sa danom menstruacije.Ja vec kalkulisem kad bih u najboljem slucaju mogla da pocnem sa postupkom.Plase me malo i novogodisnji praznici.
Zbunjena javi se,sta se desava,jel sve u redu?
Pozdrav svima veliki!:bye:

Zvezdice :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:Odmori se,pa ponovo!Moras dalje pokusavati!:besna::besna::besna::besna::besna::besna:
Mali pariz i ja i muz radimo u ponedeljak kariotipizaciju.Uzmi uput od svog ginekologa za sebe i muza,na jednom uputu neka ti napisu kariotip za oba partnera i idi na kliniku zakazi da ti odrade,ovako se ne placa.A svom ginekologu reci da te poslao doktor sa klinike za uput.
Ikice75,Crna ovcice,ocekujem 14.-og ili 21.-og da idem na drugostepenu,zvacu u ponedeljak pa cu onda znati tacno,pa ako prodjem nadam se da ce i mene kao ovcicu brzo pozvati u postupak.Crna ovcice,ima li veze javljanje u Jevremovu sa danom menstruacije.Ja vec kalkulisem kad bih u najboljem slucaju mogla da pocnem sa postupkom.Plase me malo i novogodisnji praznici.
Zbunjena javi se,sta se desava,jel sve u redu?
Pozdrav svima veliki!:bye:

Ne znam da li ima veze sa ciklusom. Ja idem u ponedeljak na konsultacije pa cu da javim sta su mi rekli.
Inace, treba da dobijem 23.12.
Zvezdice, uzasno mi je zao. Nadam se tvom brzom oporavku a mi smo tu i jedva cekamo da cujemo novosti o tvom novom pokusaju.:bye:

Ikiceeeeeee,
javi kako je bilo na punkciji!! to beše juče, ako se dobro sećam, zar ne???

evo i ja da vam se prijavim.....
bila sam kod dr. Mitić, odradila pretrage za trombofiliju sada čekam rezultate....biće za mesec dana :roll::roll::roll:
Sutra idem kod Edite Stokić, endokrinolog, da mi protumači rezultate sa OGTT.
U petak idemo kod genetičara na kariotipizaciju. Rezultati isto za mesec dana.

i tako prolaze dani, ja više vremena provodim po čekaonicama nego kod kuće....umesto da lepo vežbamo domaću radinost! :hvala::hvala:

Komarice a doklen si ti nama stigla?????

sta da vam kazem......
Beta je jedna VELIKA.....DEBELA...... NULA.
Suza nemam, samo mi knedla stoji u grlu. Definitivno je nemi bol najjaci bol.
A ja ne znam ni sta dalje....ni kuda dalje.....ni kako dalje......

jaooooooooooooooooj iako nemam vremena da pisem ,redovno bi procitala sve novine na forumu,i kada sam videla da ti iscekujes betu ,nisam znal sta pametno da ti kazem,a ni upravo sada ne znam sta bi ti rekla osim da mi je beskrajno zao...........za sve nase drugarice na forumu navijam od srca ,ali za tebe za milimetar vise,zbog svih problema koje si prebrodila:cmok2::cmok2::cmok2:...................odmori se draga,resenje ce doci samo,samo te molim da ne odustajes,i tebe sreca negde ceka u to sam apsolutno sigurno i ako ti nesto znaci uz tebe sam svim srcem...........ah,hebem ti ovaj zivot pih

joj opet betu se ne usudjujem da uradim ,mnogo me je strah,a evo i danas imam neke tupe bolove po stomaku,strasno...............

jaoj draga prvo da ti od sveg srca cestitam ,i pozelim svu srecu i laku trudnocu :cmok2::cmok2:................ja te potpuno razumem draga,sve je to normalno,samo ko je doziveo to,zna kakav je to strah i opterecenje,samo sto ja za razliku od tebe volim da znam na cemu sam ,bezobzira kakav rezultat bio............do prvog uz ja sam svaki dan vadila betu hcg,nekada i dva puta na dan,i kada bih dobila rezultat ja nisam verovala i opet bih vadila,ne pamtim da sam u zivotu prolila vise suza ,nego tada..........sa dr milicom i dr ljubicem sam se cula 2-3 puta dnevno,i ako su me i oni ubedjivali da je to sve uredu -ja i njima nisam verovala.............i tako je agonija trajala sve do prvog UZ,..........sestra vise nije mogla da me ubode u venu,izgledal sam kao narkoman sa poduzim stazom.............kad sam otisla na UZ,i dr milici izvadila sve rezultate bete,zena nije znala dali da place ili da se smeje,a pri tom da ne govorimo o urin testovima:roll:....................moja najdraza paralijan me je sve vreme zezala da je cula da je u bgd nestasica urin testova:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back