heart 84
Zainteresovan član
- Poruka
- 142
Evo devojke da vam se javim, moj peti pokusaj je prosao opet sa negativnom betom ali sta je tu je idemo dalje, nisam se opste potresla navikla sam na negativne rezultate, pa od sledece godine opet u nove pobede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo napred draga! Eto vidiš da pravila nema.Od srca želim debelu betu...navijamo!

jbm ti negativne bete i sve!Zbunjena 84 cestitam i mnogo sam srecna zbog tebe!

,draga bice jednom velika beta i ja navijam za to ,nemoj samo da se predajes....Znam da je tesko veruj mi.Ja sam izgubila par trudnoca zato i sad strahujem ,ali sta cemo idemo dalje.Evo devojke da vam se javim, moj peti pokusaj je prosao opet sa negativnom betom ali sta je tu je idemo dalje, nisam se opste potresla navikla sam na negativne rezultate, pa od sledece godine opet u nove pobede![]()

Drage moje, da li je neko radio na torlaku Asa test?
Da li se radi iz krvi?
.Ja i mm smo bili odusevljeni,zelim vam svima koje cekate da osetite tu lepotu,jer zaista vredi biti strpljiv za takav osecaj
.Mi smo dvanaesta nedelja,jos imamo mucnine(ali to su slatke muke)

LJubim vas sveskandia, milice, mali pariz, padar.......i sve ostale koje mi zelite srecu...hvala vam puno!
Zsuki, da znas da mi je preko potrebno i abrakadabra.......i hokuspokus.......i sve moguce magije ovoga sveta.
Vec 2 dana osecam sve svoje PMS sindrome /jedan po jedan, bez greske/, tako da sam jako tuzna zbog toga.
Plasim se da cu uveliko dobiti menstruaciju i pre termina za proveru bete.
Prosli smo drugostepenu danas! Sad cekam poziv za Jevremovu i moju prvu vto!
Neka ti je sa srecom crna ovcice, pa nek bude prva i poslednja VTO. Navijam da sve prodje kako ti zelis![]()
Vec 2 dana osecam sve svoje PMS sindrome /jedan po jedan, bez greske/, tako da sam jako tuzna zbog toga.
Plasim se da cu uveliko dobiti menstruaciju i pre termina za proveru bete.
Heart Pazarka je radila pusti joj pp, ona bas ima iskustva sa Ljubicem
samo ne znam da li ce uskoro videti, nema je nesto na forumuDrage moje kod mene stoje sledece stvari, krenula sam odmah u nove pobede, vec bila kod dr. Ljubica i predlozeno je sledece, posle pet neuspelih pokusaja , sto sam i negde ocekivala
1. kariotipizacija oba partnera
2.histeroskopija sa biopsijom endometrijuma, histopatoloskom i mikrobioloskom analizom tkiva
3. laproskopija sa ovarijalnom dijatermijom sta god mu to znacilo, cini mi se da je neko na forumu vec pricao o tome, ako se setite napisite, a ja cu jos malo da procesljam po netu.
Zanima me da li je neka od vas histero. i laparo. radila kod dr. Ljubica i kakva su vam iskustva i gde ste radile da li privatno ili drzavno.
Ljubim vas sve puno, puno