heart 84
Zainteresovan član
- Poruka
 - 142

navijamo od srca da se ti eskimi zalepe za mamu,ma moraju bre.......mojih 10 i mrvicinih malenih 10 prstica,znasli kolika je to podrska![]()
Hvala pazarkice punooooooooooooooo, pa sad stvarno mora da uspe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navijamo od srca da se ti eskimi zalepe za mamu,ma moraju bre.......mojih 10 i mrvicinih malenih 10 prstica,znasli kolika je to podrska![]()
Zsuki,eve me
glukoza ti je odlična! Bravo!
Insulin...
ako odeš kod vaše Novosađanke,Edite Stokić,ona će odmah da ti uvede siofor,i to nekih 850 mg x2
Ne bi ,navodno,trebalo da prelazi 27 ni posle 2 sata,kad je koncetracija najveća posle jela-opterećenja...meni je stotka,pa pijem jaču dozu glukophage,ali,ako konsultuješ nekog iz Bg ekipe, pretpostavljam da će ti prvo predložiti redukovanu ishranu...tako je i meni prof. Šumarac,da isključi mogućnost da sam gojenjem stekla IR,pa ću mršanjem da je se ratosiljam...ali greška.Kg skidam,i od kraja avg. dovde,skinula sam 6 kg,ali IR je isto jaka kao i pre tog režima,pa mi je prepisala glukophage 1000 mg x2.
eto to ti ja sva matematika.Terapija minimum ( po preporuci endokrinologa) treba da traje 3 meseca,a najbolje 6 meseci pre novog postupka.
Inače,meni prof. Šumarac kaže da IR ne ometa začeće,i da to nije razlog mog neostajanja u 2. stanju,ALI remeti trudnoću,od 8. nedelje,pa nadalje-izaziva spontane,ako se ne koristi terapija,a terapija se koristi do 3. ili do 6. meseca trudnoće.
Auuuu,al te smorih
kiss draga...inače...sve smo "masne" u smislu-hormonske stimulacije jačaju holesterol...tek da i to znaš.ali,ja sam malo i prirodnjaka masna
Za ostatakk-![]()
želim ti lepo bockanje!
Hej devojke jeste li vi koristile tokom stimulacije preventivo neke vaginalete? Ja sam kupila Multi-Gyn acti gel, pa se sa njim "filujem"(drugarica se pola sata smejala kad sam upotrebila ovaj izraz)! Mislim da cu na nervnoj bazi dobiti neke bakterije, koliko sam time opterecena! Idem sada da spavam, jedino tada ne razmisljam o glupostima! Caoooos

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaaaa
FILUJEŠ ahahahahahahahahahahahahaha
a ja upravo čitala sa čime da filujem bavarska peciva aahahahhahahahahahhahaa
Ikice,pa nema potrebe dok si na stimulaciji...
meni je dr prepisala lactogyn kapsule-pila sam ih,dok sam bila na kontracepciji,jer ona zna da remeti floru,da ne kažem faunu,a od stimulacija neće nič da ti bIdNe
![]()
Ćao devojke...![]()
Da vas priupitam nešto...
Kako ste reagovale na terapiju pre inseminacije?
Jeste imale nekih, da kažem nus pojava... mučnina, nervoza, gojaznost?
Kako su hormoni uticali na vas?
Pozzz...![]()

nisam baš sigurna.
Baš ste me iskulirale...![]()
hm...Ikice,jesi li radila pretrage na stečene i urođene trombofilije?Mali pariz pomagaj draga, vadila sam krv u transfuziji i radili su mi D-Dimer, vrednost je 778, a treba da bude manja od 230. Znas li nesto o tome?
hm...Ikice,jesi li radila pretrage na stečene i urođene trombofilije?
Ne ljuti se,ako si pisala o tome,ne mogu popamtiti sve.

.Sutra treba da idem da vadim betu,a toliko sam uplasena....o testu da ne pricam nisam ni pokusala da ga radim.Da li je bilo slucajeva da se ne prokrvari samo zbog utrogestana,a da se ne bude trudan?I da li je moguce da se od njega ne moze prokrvariti?ja nisam prokrvarila,ali nista ne osecam,nista me ne boli?

Zbunjena,moguće je...ja nikad nisam dobila dok nisam terapiju prekinula,a nisam bila trudna,i beta je to pokazivala...nećeš znati dok ne uradiš,samo napred!
Ikice,ne mrzi me,ali imaš na nekoj od prethodnih strana,dosta sam o tome pisala,pa vidi.
Ja imam neki vid urođene trombofilije,i pretrage na urođenu radiš u genetskoj laboratoriji Helix,kao što sam i ja,ili na Torlaku,ali za iste pare.
Pretrage na stečene trombofilije iziskuju vazda nekih nalaza,ne znam da sam išta na uput mogla,ali ko je iz BG ,uspevao je...pročešljaj nekoliko str. unazad,i videćeš.Opušteno samo.