ivancica se porodila
dobila je dve devojcice i sve je ok.
sad mi javila njena sestra,pa rekoh da vam javim da i vi znate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kameron da li si siofor pila zbog insulinske rezistencije jer sam na mnogim forumima procitala da ih piju i zene sa pcos pa me sad to nesto zanimapa ako ti nije mrsko da mi objasnis.Pazarka cestitam ti draga na izboru imena,bas je lepo.Ja danas pijem poslednju tabletu mikroginona i cim dobijem idem na bockanje
Sve vas pozdravljam i saljem
![]()
Kameron hvala ti puno na odgovoru,ja cu svakako promeniti endokrinologa jer mi je neverovatno da mi za sedam godina nije prepisala neki lek a dosta sam citala o tom leku i koliko sam videla i po drugim forumima da se ne daje samo zbog insulinske rezistencije kako je mene doktorka ubedjivala vec i zbog pcosBas mi taj lek deluje tako magicno jer sam u poslednjih par dana saznala za mnogo zena kojima je pomogao sa regulisanjem ciklusa,cak i sa mrsavljenjem
Sve vas pozdravljam
![]()
Devojke kada ste najranije vadile beta hcg? Meni dr rekla da mogu već 12 dan od transfera a meni se čini da je to rano?? I da li ste radile ove kućne testove trudnioće iz urina nakon vto?
Devojke kada ste najranije vadile beta hcg? Meni dr rekla da mogu već 12 dan od transfera a meni se čini da je to rano?? I da li ste radile ove kućne testove trudnioće iz urina nakon vto?