mali pariz
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
Padar
,sećam se zašto si bila ljuta na "državu"...ali stvari sad stoje drugačije.Ne zato što je nešto bolje,naravno da nije,ali su pod budnim okom onih koji im daju novac,pa su bar ažurniji.Znaš da ti iz l. iskustva pišem.
Naravno da ćeš da iskoristiš to,ali i dobro razmisliš gde ćeš da radiš.
Laparo sam adila,ali dosta pre prve VTO.Ona nije uslov za postupak,ti imaš druge papire,koliko se sećam 1 jajovod,pa kad kreneš,dostaviš klinici,tj. dr .
Pazarkice,nemoj da se nerviraš,plačeš...dušo,većina žena ima to krvarenje,pogotovu ako je braonkasto,to je o.k.Verovatno se čistiš od dr. embriona...imala si više od 1?
samo polako,ako će ti biti lakše,primi jedan depo,i kreni na 3. dan,konsultuj se sa Jevremovom...sigurno će ti odobriti to.
,sećam se zašto si bila ljuta na "državu"...ali stvari sad stoje drugačije.Ne zato što je nešto bolje,naravno da nije,ali su pod budnim okom onih koji im daju novac,pa su bar ažurniji.Znaš da ti iz l. iskustva pišem.Naravno da ćeš da iskoristiš to,ali i dobro razmisliš gde ćeš da radiš.
Laparo sam adila,ali dosta pre prve VTO.Ona nije uslov za postupak,ti imaš druge papire,koliko se sećam 1 jajovod,pa kad kreneš,dostaviš klinici,tj. dr .
Pazarkice,nemoj da se nerviraš,plačeš...dušo,većina žena ima to krvarenje,pogotovu ako je braonkasto,to je o.k.Verovatno se čistiš od dr. embriona...imala si više od 1?
samo polako,ako će ti biti lakše,primi jedan depo,i kreni na 3. dan,konsultuj se sa Jevremovom...sigurno će ti odobriti to.

.............sada nema nista,videcemo sutra dali je do toga
malo sale,za bebu sam u stanju sve da uradim