sofia83
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
Ovo sakupjanje dokumenta za VTO o trosku drzave je pogubno za zivce!
Stalno kasnim na posao a svaki sat mi se skida sa plate, pitanje je koliko ce moj sef dugo da me tolerise
Naime, pronadjen mi polip, i pre svega rece mi dr da skinem to u Visegradskoj, dade mi uput i ja zakazem. Danas ih zovem i rekose mi da ja imam samo zakazan pregled a ne skidanje polipa. GRRRRRRR. Sad ce biti pravo cudo da preko tel dobijem svoju dr da mi objasni.
Jel neko radio skidanje polipa pre VTO? Da li se stvarno prvo mora u savetovaliste na pregled. Pa vec sam pregledana u Domu Zdravlja. Zasto opet?
Ultrazvuk mi je prvo radila. Ja je pitam zasto kad nalazi traju 3 meseca a hormoni 6. Kaze, ma radicemo opet! Pa sta opet kasnjenje na posao!!!
Koliko je sve lakse kad se ide pravo na kliniku o svom trosku! Sve na jednom mestu a ne ovo lutanje...
Koliko ces morati da cekas na pocetak postupka nakon skidanja polipa? Skidas polipe sa jajovoda?
Pozdrav ovcice i nemoj se sekirati, i ja sam u istom sosu sto se posla tice i kada su krenuli da mi prebacuju, samo sam sela i shvatila sta mi je najvaznije. Posla ce biti, ali mi je vaznije da budem mama, pa da imam za koga da radim : )