Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Padar:cool:,sećam se zašto si bila ljuta na "državu"...ali stvari sad stoje drugačije.Ne zato što je nešto bolje,naravno da nije,ali su pod budnim okom onih koji im daju novac,pa su bar ažurniji.Znaš da ti iz l. iskustva pišem.
Naravno da ćeš da iskoristiš to,ali i dobro razmisliš gde ćeš da radiš.
Laparo sam adila,ali dosta pre prve VTO.Ona nije uslov za postupak,ti imaš druge papire,koliko se sećam 1 jajovod,pa kad kreneš,dostaviš klinici,tj. dr .
Pazarkice,nemoj da se nerviraš,plačeš...dušo,većina žena ima to krvarenje,pogotovu ako je braonkasto,to je o.k.Verovatno se čistiš od dr. embriona...imala si više od 1?
samo polako,ako će ti biti lakše,primi jedan depo,i kreni na 3. dan,konsultuj se sa Jevremovom...sigurno će ti odobriti to.:heart:

nista strasno...da li uzimas nesto?
ja sam krvarila pune tri nedelje i to bas...uzimala utrogestan i primala injekcije progesterona..

eh joj draga,ja vec koristim utrogestan 3x2 i progesteron depo inekcije,pola ampule svakog drugog dana:roll: od ET tacnije 1.juna,dupe mi je kao da je neko trazio naftu,celo izbuseno,trebalo je da prestanem sa inekcijama ove nedelje,medjutim verovatno idemo do 16. nedelje zbog ovih braon fleka ...........ma sve znam,i znam da nije opasno kad je braonkasto,ali opasno je sto ja ne znam od cega je pa imam utisak da mi sve organe iscupaju nazivo....radije bih zavukla glavu lavu usta,nego da se ovaj dan ponovi.........i najgore je sto ne znaju od cega je,za sada jedino objasnjene je da mozda sam sebe povredim kada stavljam utrogestan vaginalno

hvala ti puno:cmok2::cmok2:

Padar:cool:,sećam se zašto si bila ljuta na "državu"...ali stvari sad stoje drugačije.Ne zato što je nešto bolje,naravno da nije,ali su pod budnim okom onih koji im daju novac,pa su bar ažurniji.Znaš da ti iz l. iskustva pišem.
Naravno da ćeš da iskoristiš to,ali i dobro razmisliš gde ćeš da radiš.
Laparo sam adila,ali dosta pre prve VTO.Ona nije uslov za postupak,ti imaš druge papire,koliko se sećam 1 jajovod,pa kad kreneš,dostaviš klinici,tj. dr .
Pazarkice,nemoj da se nerviraš,plačeš...dušo,većina žena ima to krvarenje,pogotovu ako je braonkasto,to je o.k.Verovatno se čistiš od dr. embriona...imala si više od 1?
samo polako,ako će ti biti lakše,primi jedan depo,i kreni na 3. dan,konsultuj se sa Jevremovom...sigurno će ti odobriti to.:heart:

ej pa gde si ti:cmok2::cmok2:..................vratili su mi 3 embriona ,ali vec na prvom UZ od njih nije imalo ni traga,materica cista i u njoj jedna mrvica...........nista povecao mi je dozu utrogestana 4x2,kaze to je jedino sto moze da uradi,a ako ne prestane smesti ce me u bolnicu:dash:

Pazarkice, ne sekiraj se toliko, imam jednu drugaricu koja je u obe trudnoće sve vreme po malo krvarila i na kraju je bilo sve u redu. Doktori nisu znali zašto se to dešava, ali ona bukvalno nije imala nikakvih problema u trudnoći i sada ima 2 preslatka sinčića. Posle joj je jedan lekar objasnio da je kod nekih žena to sasvim normalno i da se jednostavno tako javlja, ali ni oni nisu sigurni zbog čega.
Važno je da je sa bebicom sve ok! CMOK

da ovo gore navedeno je najbitnije:worth::worth::worth:......i samo da nije do njega sve drugo cu ja da pretrpim:heart::heart::heart:
ljubim te:cmok::cmok:

Ikice75,uhvatila me juce bila opet panika ,kada sam se setila koliko su me puta samo vracali,pa sam pocela da strahujem da ce me opet zavlaciti.Bolje da ne razmisljam!Kako si ti Iki?Mali pariz hvala,puno pozdrava!:zag:
Pazarka,izracunaj kada ti je bila poslednja menstruacija,pa kada bi dobila da nisi trudna u ovom mesecu.Neke zene cak krvare sve vreme trudnoce,u periodu kada bi se ocekivala menstruacija da nije trudnoce.Probaj da se umiris i miruj sto vise!Pisi,puno ljubaca!

Pazarka, draga znam da se nerviras i da ti nije lako, ali evo ako cu ti pomoci malo psihicki kad ti kazem da sam i ja u 12-oj nedelji bila u panici jer mi se pojavilo isto nesto braonkasto na ulosku, pozvala sam Jevremovu i Milica mi je rekla da se nesekiram vec da odmaram i da povecam utrogestan na 4 x 2.Sutradan sam naravno odmah otisla na ultrazvuk kod nje i hvala Bogu bilo je sve o.k.Ja sam sad u 29 -oj nedelji i jos koristim utrogestan. Bogu hvala za sada je sve o.k. Veruj bice i kod tebe, samo idi do wc-a i nazad. Odmaraj do sledece kontole, povecaj dozu utrogestana i strogo miruj, pozitivno razmisljaj i veruj da ce sve biti o.k.

Ljubim te puno, mazi stomacic i javi se da vidimo jel sve o.k.

eh joj draga,ja vec koristim utrogestan 3x2 i progesteron depo inekcije,pola ampule svakog drugog dana:roll: od ET tacnije 1.juna,dupe mi je kao da je neko trazio naftu,celo izbuseno,trebalo je da prestanem sa inekcijama ove nedelje,medjutim verovatno idemo do 16. nedelje zbog ovih braon fleka ...........ma sve znam,i znam da nije opasno kad je braonkasto,ali opasno je sto ja ne znam od cega je pa imam utisak da mi sve organe iscupaju nazivo....radije bih zavukla glavu lavu usta,nego da se ovaj dan ponovi.........i najgore je sto ne znaju od cega je,za sada jedino objasnjene je da mozda sam sebe povredim kada stavljam utrogestan vaginalno

hvala ti puno:cmok2::cmok2:

i ja sam koristila 3x2 utogestan i progesteron celu ampulu svaka 4 dana...utrogestan sam koristila do 25.nedelje,ni meni u pocetku nisu znali od cega je krvarenje ali su posle videli na uz i nije bilo braon fleka vec bas pravo krvarenje,malo manje nego kod menstruacije...bice sve ok!:heart:

Pazarkice utrogestan kada se stavlja vag, deluje lokalno, da pitas Dr da ga mozda pijes? ja sam ga pila do 14-15 nedelje a progesteron bocke primala na dva dana prva dva meseca a posle na pet dana jos mesec dana i to celu ampulu.

Drage moje prvo da cestitam svim trudnicama!Neznam kako da nagovorim mog mm da ode na bipsiju.Od januara cekam kad odluciti,a moje strpljenje polako me napusta.Ne znam sta da radim,vreme nam prolazi.Pomoc.Puno poljubaca za sve vas

Mimim sve što čovek pokušava na silu nije dobro.Muškarci su mnogo plašljiviji od nas.Jednostavno plaši se i to moraš da razumeš!Ako budeš vršila pritisak samo ćete se posvađati ili nervirati.Moraš u nekoj opuštenoj priči da ga pitaš da li će u skorije vreme biti spreman to da uradi.Svima nam je potrebno malo vremena to je tebi mnogo,ali njemu premalo jer je on u pitanju.Draga moja probaj sa dr.Majrom možda mu biopsija nije ni potrebna.Možda na bezbolan način možete da rešite problem.Pozdrav!

Mimim na šta se žale?Bila sam kod nje i moj muž i naši prijatelji i prijatelja prijatelji,itd...Kaže ti sve nasledne bolesti i sve što možeš da dobiješ u budućnosti.Neki kažu da nije ljubazna,ali to nije bio naš slučaj.Pregled je 3000din.Mom mužu je sve pogodila,a i ja sam zadovoljna pošto mi je sredila hormone.Ako ti nije problem napiši mi na šta se ljudi žale pošto bih volela da čujem još nečije iskustvo.Kaja je uspela da zatrudni.Pozdravljam te i samo budi strpljiva.

Citala sam o akopunkciji.Kazu da svima stavljaju iglice na isto mesto,da je jako neljubazna,da te samo zove na dodatnte tretmane,a da ljudi ne osete poboljsanja posle terapije.Ja bih otisla kod nje,jer zelim i to da probam nikad se ne zna,mozda nam pomogne jer dr ne zna uzrok naseg problema.Mom mm fsh je visok mozda ona uspe da ga sredi.Hvala ti.

Pazarka, draga znam da se nerviras i da ti nije lako, ali evo ako cu ti pomoci malo psihicki kad ti kazem da sam i ja u 12-oj nedelji bila u panici jer mi se pojavilo isto nesto braonkasto na ulosku, pozvala sam Jevremovu i Milica mi je rekla da se nesekiram vec da odmaram i da povecam utrogestan na 4 x 2.Sutradan sam naravno odmah otisla na ultrazvuk kod nje i hvala Bogu bilo je sve o.k.Ja sam sad u 29 -oj nedelji i jos koristim utrogestan. Bogu hvala za sada je sve o.k. Veruj bice i kod tebe, samo idi do wc-a i nazad. Odmaraj do sledece kontole, povecaj dozu utrogestana i strogo miruj, pozitivno razmisljaj i veruj da ce sve biti o.k.

Ljubim te puno, mazi stomacic i javi se da vidimo jel sve o.k.

hocu draga,iako meni mirovanje jako tesko pada,ali dragi kaze da ce me vezati lancima ako treba :lol:malo sale,za bebu sam u stanju sve da uradim:heart::heart:

Mimim ti si nju pomešala sa nekim ona se ne bavi akupunkturom.Nisam još čula da neko radi fsh,a da je muško?Meni je snizila fsh,mojoj prijateljici sa 12 ili 13 na 9,47.Jedino što nije u stanju da pomogne psihičkim bolesnicima.Verovatno kad bi i ti radila sa bolesnim ljudima i susretala se sa njihovom negativnom energijom isto bi bila neljubazna.Nije prema svima takva!Nadam se da neće ni prema tebi.Ja lično znam ljude kojima je mumia pomogla.Sve zavisi koliko je čovek uporan u nečemu.Mnogi počnu da je piju i odustanu,a za sve treba vremena.Mene nikad nije zvala čak ja moram da pozovem da vidim da li mi je termin slobodan.Ja ovo pišem iskreno u nadi da će nekom koristiti mnoge žene koje žive ili putuju van Srbije znaju da prirodni preparati mnogo koštaju i da je to najbolji način prevencije ili lečenja.Mumia je prirodan preparat.Ako odeš kod nje molim te napiši šta misliš o njoj na osnovu onoga što ti bude rekla.Sve najbolje i razmišljaj o lepim stvarima jer se one tada i događaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back