Draga, Majra ti je najbolji izbor, drzi se nje! I kad ti svi ostali kazu da je ne moguce, a ona misli da nije, mozes da se nadas. To je moj slucaj, i slucaj jos gomile parova koje sam upoznala a da su posao zavrsili bas kod nje.
Inace, moja trudnoca skroz o.k., i 1aug ulazim u 6.mesec. Radila amniocintezu, sve je super i bebac je sincic. Idemo na more.
Zene, drzim vam fige, potrudite se da se opustite. Znam da sa tom recenicom svima idem na nerve, ali je istina da dok ste u grcu, nema nista od toga. Pozdrav!
kaja posto cu verovatno raditi i ja AC reci mi molim te tvoje iskustvo , gde si radila , ko je radio i da li si lezala u bolnici
znam mnogo pitam hvalaa
pozzz
ta bre zena nije normalna
cerka joj je prosla kroz sve to,i ona tako
kakva vestica!!! nemoj da se sekiras uopste,a to sto ti je rekla da vto ostavlja posledice, jeste tacno-toliki hormoni...ali netreba da znaci da je to obavezno,treba se kontrolisati ,zene posle vto jesu visokorizicne...ali evo ja -idem redovno na kon.kod gin.na 6.mes do 1.god.uz. papa.kolposkopija,proveravam secer,uz dojke(moja mama je pre 5. god imala rak dojke) i sve je ok. hvala Bogu!!! pa i posle "obicne " trudnoce zena treba da se kontrolise tako da nemoj da se sekiras budala na ovom svetu ima koliko hoces a malo je normalnih i razumnih. meni su hormoni i pre vto ai sada problematicni ali nemam nikakvih problema cak ni sa kilazom (imam 59kg) i svu kad me vide se cude kako sam ja rodila cetvorke
aaa da drugarica mi je pl.hirurg pa me je pre 7 god.operisala stomak -zatezanje koze,mnogo sam imala visak koji nije mogao da se povuce tako da sam sad 

....i ja sam danas najsrecnija osoba na svetu