Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mijaki...zao mi je :sad2:

nema nam je pazarka :heart: da nam javi betu...sigurno je veeeeliiiikaaaaaa :per: javi se :telefon: svi smo nestrpljiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja se spremam za mooooreeeee :) idemo u nedelju ( i naravno da ne vodim svekrvu :mrgreen:) samo bi mi jos i tamo falila :hahaha::rotf: idem da uzivam sa mojom decicom i mm :heart: puno pozz svima :cmok::cmok2:

Mijaki, Oficiruso, Ema bas mi je zao!
Zbunjena ti si imala 40 folikula, a iz tih 40 folikula je prositeklo 25 jajnih celija, nakon oplodnje si imala 16 embriona.
Pazarka, trudnice, javi se!!!!
Kad nam se Padar vraca iz Slovenije?

evo i mene.............izvinjavam se svima,i ujedno zahvaljujem svima redom i da vam kazem da vas obozavam

danas sam ponovila betu hcg 175...znaci rastemo

moram da vam kazem,premrla sam ova dva dana,ne znam kako sam docekala danasnji dan ,uradila sam 10. urin testova,na svaka 2 sata kada bi me uhvatila panika:lol:..........danas u 9 su se nacrtali na vrata ovi iz belmedice ,izvadila krv i u medjuvremenu sam od straha pocela da povracam,a inace vec mi pocinje blaga mucnina:heart::heart::heart:,konacno slatke muke da docekam:cmok2:

i hvala paralijan sto postoji,i na svoj podrsci koju mi je pruzala sve ove dane:cmok2::cmok2:

volim te punooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Znam ja, Pazatkica se napila sa mužem ko ćuskija, lomi čaše u nekoj kafani, pleše na stolu, sa sve kosom do dupeta, nogama do zemlje, a na stomaku nacrtan čiča gliša ahahahhahhahhahahhhhhha!!!

hahahahhhhahhahaha,pa ti si luda,otkinula sam od smeha..............nisi daleko od istine,samo sto sam ja lezala kao zakovana za krevet ,a slavlja je bilo na sve strane...........muz i njegovi su lumpovali do jutra,cak im se pridruzio moj ginekolog iz luksemburga,brat u vojsci,poludeo nacisto,zove na tel i place a tamo cela soba u glas CESTITAMOOOOOOOOOOOOOO,komandir prosvercao alkohol ,pa sutra dan na infuziju:cool:(inace ne podnosi alkohol).......a ja sam provela placuci i strahujuci sta li ce biti u utorak:whistling:

evo i mene.............izvinjavam se svima,i ujedno zahvaljujem svima redom i da vam kazem da vas obozavam

moram da vam kazem,premrla sam ova dva dana,ne znam kako sam docekala danasnji dan ,uradila sam 10. urin testova,na svaka 2 sata kada bi me uhvatila panika:lol:..........danas u 9 su se nacrtali na vrata ovi iz belmedice ,izvadila krv i u medjuvremenu sam od straha pocela da povracam,a inace vec mi pocinje blaga mucnina:heart::heart::heart:,konacno slatke muke da docekam:cmok2:

i hvala paralijan sto postoji,i na svoj podrsci koju mi je pruzala sve ove dane:cmok2::cmok2:

hvala tebi sto postojis,odavno nisam upoznala tako dragu i milu osobu :heart: e a sad da ti kazem,zbog tebe mi je izgoreo tost,zagoreo rucak i jedva sam tortu isfilovala :hahaha::hahaha: ova dva dana samo mislim na tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svi me po kuci pitaju a ko je ta teta o kojoj pricas :rotf:
ljubavi, e sad UZIVAJ u svojoj trudnoci (koko to lepo zvuci) opusti se,izvoljevaj se,:manikir::telefon: sve ti je dozvoljeno..............e nek smo i to docekali....nasa PAZARKA je USPELA!!!!!!!!!!!!!!!! :cmok::cmok2:

:super::super::super::super::super::super::super:
uffffffffffffffffffff, pao mi kamen sa srca,već sam utripovala da nešto nije u redu pa se zato ne javjaš :manikir:

pa onda PONOVO ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!

KISSSSS

Raste mrvica mala i hvala dragom Bogu da je tako,znas da sam ti jednom rekla da ne moze uvijek da bude na godisnjem...... jesi li konacno vidjela tu cuvenu(tvoju i samo tvoju)crticu????? Ja sam za razliku od tebe uraddila tri testa a jedan od njih uvijek cuvam.... i cuvacu ga dok sam ziva..... Uspijela si i docekala slatke muke,ubrzo ce i prvi ultrazvuk i sve ostalo sto slijedi...... Sada samo uzivaj i odmaraj,imas ti divnog muza,nista tebi nece hvaliti.......pusa od nas !!!!!! :zag:

Cao zenske,i ja jedva uspeh da pokrenem laptop.Prvo da cestitam novim trudnicama,pazarki,mili,uzivajte u trudnoci.Ema,oficirusa,mijaki zao mi glavu gore,jednom mora biti dobro!Zvezdice ja verujem u tebe,u vto,u tvoj uspeh,Ne znam kako i zasto ali imam izuzetnu veru u tebe!Bisec ti mama!LJubim te puno!Sto se mene tice ja sam primala po 2 gonala svaki dan od 1.juna,i ukupno sam primila 22.Verovali ili ne ja apsolutno nisam reagovala na terapiju,iako imam 30.godina,mlada sam jel,ali na ultrazvuku samo jedan vodeci folikul i jedan manji ,kako je bilo pre tako i posle gonala,a punkcijom mi je izvadjena samo jedna jajna celija,koliko bi i bilo u prirodnom ciklusu.ET mi je u cetvrtak u dva,pola tri.Valjda je ziv taj jedan embrioncic.Idem na razgovor u 9 u cetvrtak pa ce mi reci sve.E da imala sam pored ta dva folikula i jednu cistu koja je u medjuvremenu pukla,mislim pre punkcije.Drugi folikul nije stigao da poraste.Malo pre se probudim,sanjala sam devojcicu,a inace zelim devojcicu,koja me grli i kaze 3 puta,zao mi je,zao mi je,zao mi je!Pozdrav svima veliki i ljubac.Milu 9 nisam videla.Pisacu ,glupilaptop proradio!:cmok:

drage saborke:zag:

samo da javim da smo se mi rodiliiiii!:D prošlog utorka nam je stigao jedan diiiivan dečak Nikola!:heart: sa 3.800 ga i 52 cm:D Sad kad ga vidim hvata me 100 osećaja, od ooooogromne sreće do plačljivosti kad mi prođe kroz glavu koliko je prepreka moralo da prođe do njegovog rođenja! Iako nam je vto uspela iz prvog puta, imala sam visokorizičnu trudnoću, i potpisujem da nismo i nikad u životu nećemo uraditi veću stvar!

ja se dugo nisam javljala, sad sam se rasplakala dok sam čitala postove, i inače mi je sve hiiiiper dirljivo ovih dana:lol: ... puno je novih forumašica ovde (koje puuuno pozdravljam i poručujem im da ne odustaju i da je sve, sve, sve moguće!:cmok2:) veliki :zag: za stare drugarke!:zag:

sliku ne znam da okačim:D

sta reci osim VELIKO HVALA na podrsci .
:hvala::hvala::cvet::cvet:
divnije osobe nisam odavno cula! Dajete mi snagu ali stvarno.
Sada moram da se izborim sa hiperstimulacijom. imam dosta vode ali bice ok.... strogo mirovanje .. kada smo saznali rezultati su bili ocajni u smislu povecanih trombocita , leukocita u smanjeh aldumina . sada su rezultati bolji i ja se bolje koliko toliko osecam

dr Milica je jako zadovoljna visinom bete i mojim trenutnim analizama :orkestar::vatromet:

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:super::super::super:

Mijaki draga, baš mi je žao, zajedno ćemo mi u vozić videćeš! Samo budi jaka, znamo mi kako je to, i naš dan će doći kao što je došao i Pzarkicin!
Hej Pazarka pa da znaš da si nas malo ufrkala što se ne javljaš 2 dana, ti trudnjačo jedna, a sećaš se kako smo htele kolektivno da te mlatimo. Zamisli kako ide gomila žena sa tiganjima, a sve podivljale od hormona, hahahaha. Sada se situacija promenila pa bi samo da te grlimo i mazimo! Uživaaaaj draga,ti si nam uzdanica za naredne uspešne postupke i velike bete!
Snezana draga, pa čestitam od sveg srca,ljubi Nikolicu i moraćeš da naučiš da postavljaš slike, Miličica će ti objasniti, ona je ekspert! Mila cmokić i za tebe i za sve naše male mrvice!

Cao zenske,i ja jedva uspeh da pokrenem laptop.Prvo da cestitam novim trudnicama,pazarki,mili,uzivajte u trudnoci.Ema,oficirusa,mijaki zao mi glavu gore,jednom mora biti dobro!Zvezdice ja verujem u tebe,u vto,u tvoj uspeh,Ne znam kako i zasto ali imam izuzetnu veru u tebe!Bisec ti mama!LJubim te puno!Sto se mene tice ja sam primala po 2 gonala svaki dan od 1.juna,i ukupno sam primila 22.Verovali ili ne ja apsolutno nisam reagovala na terapiju,iako imam 30.godina,mlada sam jel,ali na ultrazvuku samo jedan vodeci folikul i jedan manji ,kako je bilo pre tako i posle gonala,a punkcijom mi je izvadjena samo jedna jajna celija,koliko bi i bilo u prirodnom ciklusu.ET mi je u cetvrtak u dva,pola tri.Valjda je ziv taj jedan embrioncic.Idem na razgovor u 9 u cetvrtak pa ce mi reci sve.E da imala sam pored ta dva folikula i jednu cistu koja je u medjuvremenu pukla,mislim pre punkcije.Drugi folikul nije stigao da poraste.Malo pre se probudim,sanjala sam devojcicu,a inace zelim devojcicu,koja me grli i kaze 3 puta,zao mi je,zao mi je,zao mi je!Pozdrav svima veliki i ljubac.Milu 9 nisam videla.Pisacu ,glupilaptop proradio!:cmok:

padar draga konacno da se i ti javis, bas smo se zabrinuli....
mislim na tebe i drzim velike pesnice!
cmok

drage saborke:zag:

samo da javim da smo se mi rodiliiiii!:D prošlog utorka nam je stigao jedan diiiivan dečak Nikola!:heart: sa 3.800 ga i 52 cm:D Sad kad ga vidim hvata me 100 osećaja, od ooooogromne sreće do plačljivosti kad mi prođe kroz glavu koliko je prepreka moralo da prođe do njegovog rođenja! Iako nam je vto uspela iz prvog puta, imala sam visokorizičnu trudnoću, i potpisujem da nismo i nikad u životu nećemo uraditi veću stvar!

ja se dugo nisam javljala, sad sam se rasplakala dok sam čitala postove, i inače mi je sve hiiiiper dirljivo ovih dana:lol: ... puno je novih forumašica ovde (koje puuuno pozdravljam i poručujem im da ne odustaju i da je sve, sve, sve moguće!:cmok2:) veliki :zag: za stare drugarke!:zag:

sliku ne znam da okačim:D

cmokic za nikolicu!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back