Cao zenske,i ja jedva uspeh da pokrenem laptop.Prvo da cestitam novim trudnicama,pazarki,mili,uzivajte u trudnoci.Ema,oficirusa,mijaki zao mi glavu gore,jednom mora biti dobro!Zvezdice ja verujem u tebe,u vto,u tvoj uspeh,Ne znam kako i zasto ali imam izuzetnu veru u tebe!Bisec ti mama!LJubim te puno!Sto se mene tice ja sam primala po 2 gonala svaki dan od 1.juna,i ukupno sam primila 22.Verovali ili ne ja apsolutno nisam reagovala na terapiju,iako imam 30.godina,mlada sam jel,ali na ultrazvuku samo jedan vodeci folikul i jedan manji ,kako je bilo pre tako i posle gonala,a punkcijom mi je izvadjena samo jedna jajna celija,koliko bi i bilo u prirodnom ciklusu.ET mi je u cetvrtak u dva,pola tri.Valjda je ziv taj jedan embrioncic.Idem na razgovor u 9 u cetvrtak pa ce mi reci sve.E da imala sam pored ta dva folikula i jednu cistu koja je u medjuvremenu pukla,mislim pre punkcije.Drugi folikul nije stigao da poraste.Malo pre se probudim,sanjala sam devojcicu,a inace zelim devojcicu,koja me grli i kaze 3 puta,zao mi je,zao mi je,zao mi je!Pozdrav svima veliki i ljubac.Milu 9 nisam videla.Pisacu ,glupilaptop proradio!