milica83
Aktivan član
- Poruka
- 1.072
Helou, evo i meni je sad javila drugarica da joj nije uspeo 6-7 postupak, bas me razalostila, ovaj poslednji je radila u Leskovcu, vracena su joj dva embriona treci dan i dva peti dan ali opet nista! bas mi je zao, bas je svugde radila Ivf, isla i za Maribor i po Bgd ali nista.
Ja cu da dodjem u taj iskopani bulevar Pazarka, pa cu da idem od zgrade do zgrade i kad te nadjem ima da te izlemam! :-) nemoj da si bas toliko ubedjena da nije uspelo, mora jednom da uspe, nemoze zauvek da ti neuspevaju pokusaji!
Ja cu da dodjem u taj iskopani bulevar Pazarka, pa cu da idem od zgrade do zgrade i kad te nadjem ima da te izlemam! :-) nemoj da si bas toliko ubedjena da nije uspelo, mora jednom da uspe, nemoze zauvek da ti neuspevaju pokusaji!

,nema nacina da se oraspolozim,nije samo problem sto nisam trudna,najveci je preoblem to sto ne znam zasto???zasto osam puta ne uspeva
..........kada se vratim u luksemburg ima da me rasklope celu,da vide dali je zaista sve uredu
,ako ne bude super,ako bude onda neka me ne sklapaju,jer ovo fakat nije normalno
,ali nedam se ja lako

,i naravno rezultat i pored toga sto sam dobila sinoc pregnyl bio negativan............eto koliko da se nasmejete malo

E,pa za tu drugu ruzicastu crticu ces morati da sacekas jos par dana a i onda ce se slabo vidjeti..... Ja sam test na trudnucu radila 13 dana nakon ET,pa se crtica jedva vidjela,pola sata sam zurila u test i nisam bila sigurna dal`se vidi crtica ili mi se samo pricinjava
toliko je bila slaba i blijeda.... A.ti bih da je sad vidis
ne moze to tako draga moja,moraces jos malo da se strpis 

............i jos samo da nadjem neku labaratoriju u kojoj cu dobiti rezultate za pola sata,jer u celom ovom postupku cekanje rezultata bete mi najteze pada,tada se lomim,10 minuta sam na vrtu sveta,a onda me prethodna iskustva sacekaju i razbiju od dno...............nista ,prezivecemo i to