Evo mene iz daleka ali blizu jer vas citam svakog dana.Cela planeta je na FB a ja na ovom forumu sa vama drugaricama.

Cak ni nemam FB profil!!!!Sta to govori o meni?Reci ce moja decica

Pazarka imam jedno pitanje za tebe....?
Ako se secas bila je devojka,zaboravih joj ime,koja je napisala da je jedna od vaznijih stavki da ti TSH bude manji od 2.Da li si mozda pitala nekog od tvojih doca da li je to stvarno tako.Ja sam imala problema sa stitnom zljezdom,pila lekove skoro dve godine ali ih ne pijem vec 2 i od tada svaki put kada odem na kontrolu TSH mi je malo iznad 2.

Da.....jos nesto.
Moj dragi D nema ni jedan spermic a biopsija je rekla SCO ali bi on da ponovi postupak.Da li to ovi tvoji "drugari" u Briselu rade?
Milice...mogu ti reci da kada citam tvoje postove osecam spokoj.....dok ti Pazarka,HVALA TI nasmejes me do suza svaki put.
Ja sam "luda" bicica i sve volim da znam do najsitnijih detalja i kopam na sve strane.
Poslala sam mejlove u Segedin,Budimpestu-jer su oni ista klinika samo druge doce i naravno taj famozni Prag od koga se grozim na samu pomisao,jos im se bolnica zove SANATORIUM sto mi budi jos vecu jezu-kao da idem u ludnicu a ne bebecu kliniku.
Ovi ljudi iz Kaali-a su sasvim normalni,mislim na dr. Zadorija i dr.Kovacs .Odgovaraju odmah,kratko i jasno a na tebi je da poradis na ostalom.
A 'lesinari" iz Praga-moram ih tako nazvati,su na sve sto sam im napisala rekli da je donirana jajna celija 4500eura.
Ko je ikada rekao bilo sta od donoru jajne celije-MENI SU POTREBNI SPERMICI

!!!!!!!!
Radi se inace o doktoru ili doktorki koja pise jekavicom.Verovatno je i agent pa se odmah ugradjuje,jer nije nikada dao/la detaljne informacije o tome koliko sam IVF kosta dok ova Gosp.Madjari tresu sve iz rukava.
Ljubac za sve od nas (mislim na mog D i mene jer vas i on cita ali krisom

)