skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Paralijan,veliki pozdrav za tebe i tvoje srecice..... Pa,gdje si ti nama u zadnje vrijeme??? Ovo ste se sigurno skoro slikali....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga Paralijan,citajuci ove tvoje redove natjerase mi suze na oci... I mi smo se mnogih stvari u zivotu odrekli zarad ispunjenja nase zelje i jeste nasa djeca su najskuplja ali zato naj,najljepsa i sta ima ljepse na svijetu nego ziva i zdrava djeca....Prije nekoliko godina je billo mnogo teze odraditi VTO i svarno si se namucila,ali te je dragi Bog zato nagradio...... A,ovaj novinar kojeg spominjes je mnogo glup covjek i kad vec nije imao pametnije pitanje,nije trebao ni ovo pitati... Da u danasnje vrijeme ima tako primitivnog naroda,svastaikice,skandija i pader...hvala....tu sam ja ,citam vas svaki dan ali ne pisem jer neznam sta da vas savetujem. ja sam vto radila 2000g tada je sve bilo drugacije ali bas sve ...niko o tome nije pisao ni pricalo...secam se jedne emisije ,bio je gostdr. Lubic i tad je pokazivao na laptopu ceo proces vto. ja sam to snimila i pustila mm da vidi sta ce mo mi da radimo!!!! a da na kraju te emisije novinar pita dr.-"kad treba reci" toj deci"da su oni tako napravljeni"?????????????????hahahaha.....dr.ga je gledao i nije znao sta da mu kaze!!!! a da rekao je da su "ta deca"i bolja i lepsa i pametnija od "ove druge"bas zato sto se "prave "sa mnoooogoooo vise ljubaaaaavi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tad drzava nista nije pomagala,lekove sam nabavljala iz inostranstva slali su mi ljudi autobsom u ledu neke inekcije nesecam se koje...sve smo morali sami da nabavljamo gdesmo znali i umeli...i dasnije u bolnici kad sam lezala,sve kanile sve infuzije sve sve smo morali sami da kupimo!!!! nasa deca su nas "kostala"jedan dzip-ciroki koji je mmprdao da bi oni dosli na svet!!! ali sve to nije bitno...imam "najskuplju"i najlepsu decu na svetu i nista vise nije bitno...sve ruzno i tesko se zaboravi onog momenta kad se oni rode zivi i zdravi!!!! hvala Bogu za zve...a vi drage moje imate sada mnogo vise "pogodnosti" zato samo hrabro i verujte u uspeh jer on mora doci sigurnooooo!!!!!!!!!!!!! sve vas ljubim.....
Xin Xin mislim da je u Pragu doktorka iz Crne Gore.Zaboravila sam njeno ime.Inače ako nisi bila u Pragu da te obavestim da je grad prelep i deluje opuštajuće.Budimpeštu više volim zato što je život uvek brži u većem gradu.Najbitnije je da ti uspe i da zanemariš njihovu ljubaznost,ja više volim da budu stručni.
Ne draga Xin Xin nisam bila kod njih na vto.Išla sam poslovno više puta po 4-5dana.Isto tako i u Budimpeštu i mnoge druge gradove i zemlje.Što se gulaša tiče ja sam se jednom prešla i nikad više.Začine oni to dobrano i to im dođe kao supa.Ja sam radila u Segedinu vto i oni su mi o.k.Moja prijateljica je išla u Prag na vto i njima je uspelo.Povezala bih te sa njom,ali ona trenutno živi u Sidneju.Dobili su blizance dečake.Bila je prezadovoljna njima.Mislim za koga god da se odlučite nećete pogrešiti.Mada je Prag skuplji od Budimpešte,ali mislim da odrade i genetsku proveru što Mađari nerade.
Zlobnice,dobrodošla!Cao svima, evo i ja da vam se pridruzim. Ja sam se prijavila za VTO u Betaniji u Ns, al dok čekam doktorka mi je rekla da uradimo jednu inseminaciju,pa sam krenula na folikumetriju.Nadam se najboljem.
Ikice, moram ti reci da prvi put cujem da neko ne radi UZ posle neuspele VTO, svasta!!! Ja sam radila posle sedam dana, cim me je prosla menstruacija, tako su mi rekli, a neke moje drugarice su isle ili isto kao i ja ili posle mesec dana!!! Neznam sta bih ti rekla, ali ja mislim da bi ipak trebalo da se uradi UZ, cisto da vidis da li je sve na svom mestu, sto bi se reklo!!! PozzzzHej drugarice ćao, moram da vam napišem šta mi se juče dogodilo. U sredu sam zvala doktorku iz Betanije da pitam da li mogu da dodjem na kontrolu, pošto mi je pre mesec dana radjena VTo koja nije uspela. Napomenula sam da bih želela da mi se uradi ultra zvuk da vidimo da li je sve ok. Ona je rekla-Nema problema dodjite u petak. Naravno juče sam bila u NS-u, išla autobusom koji je kasnio uhvatila me kiša itd. I kad sam ušla kod doktorke i sve to ponovila ona je rekla da nema potrebe da radimo bilo kakvu kontrolu, jer se ne praktikuje uzv pregled posle VTO, pošto jajnici još uvek rade u pojačanom režimu pa taj pregled nebi imao nikakvog značaja. Ja na sve to ništa nisam rekla, zahvalila sam se i izašla napolje, samo sam se pitala-Ko je ovde lud? Zar mi telefonom nije mogla sve to reći nego sam putovala 200km nepotrebno i odsustvovala sa posla? Ništa mi više nije jasno, ali mnogo sam se razočarala. Eto morala sam ovo da vam napišem,a naravno interesuje me kada ste vi prvi put imale kontrolu posle neuspelog pokušaja VTO?
Zlobnice, nisam htela da te obeshrabrim pošto vidim da radiš inseminaciju u Betaniji. Možda je ovo samo moje loše iskustvo. Želim ti sve najbolje!![]()
Hej drugarice ćao, moram da vam napišem šta mi se juče dogodilo. U sredu sam zvala doktorku iz Betanije da pitam da li mogu da dodjem na kontrolu, pošto mi je pre mesec dana radjena VTo koja nije uspela. Napomenula sam da bih želela da mi se uradi ultra zvuk da vidimo da li je sve ok. Ona je rekla-Nema problema dodjite u petak. Naravno juče sam bila u NS-u, išla autobusom koji je kasnio uhvatila me kiša itd. I kad sam ušla kod doktorke i sve to ponovila ona je rekla da nema potrebe da radimo bilo kakvu kontrolu, jer se ne praktikuje uzv pregled posle VTO, pošto jajnici još uvek rade u pojačanom režimu pa taj pregled nebi imao nikakvog značaja. Ja na sve to ništa nisam rekla, zahvalila sam se i izašla napolje, samo sam se pitala-Ko je ovde lud? Zar mi telefonom nije mogla sve to reći nego sam putovala 200km nepotrebno i odsustvovala sa posla? Ništa mi više nije jasno, ali mnogo sam se razočarala. Eto morala sam ovo da vam napišem,a naravno interesuje me kada ste vi prvi put imale kontrolu posle neuspelog pokušaja VTO?
Zlobnice, nisam htela da te obeshrabrim pošto vidim da radiš inseminaciju u Betaniji. Možda je ovo samo moje loše iskustvo. Želim ti sve najbolje!![]()