ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Melania ja sam histeroskopiju i laparoskopiju radila na Betaniji, operisala me je dr.Kopitović!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se secas Snezo cene tih analiza?

.Saljem ti jedan veliki
.Saljem ti jedan veliki  .Razmislicu i dobro razmisliti sta mi je ciniti,moram da se konsultujem sa neurologom.
.Razmislicu i dobro razmisliti sta mi je ciniti,moram da se konsultujem sa neurologom.Pogledaj ovaj sajt http://www.gakns.com/content/view/43/64/, ja sam ovaj pregled obavila na samom pocetku da vide stanje organizma. Nije nista strasno jer se radi u punoj anesteziji. Inace bila sam tamo, sve sa odlaskom, neka 3 sata.Hvala Snezo,dosao je mm kuci sa spiskom analiza.Autoimuna antitela,lupus,trombofilije,kariotipizacija oba partnera,CMV,HSV,listeriae,brucella,mumps,biopsija endomertijuma histeroskopijom.Sad pod ovim automuna antitela ima 6 stvari koje treba da uradim ali su toliko dugacke da je najstrasnije.E sad drage moje recite mi gde mogu ovo odraditi i da li ce boleti jer uopste i ne znam sta doktorka trazi,valjda ona znaDa li histeroskopija znaci operacija,prosvetlite me malo

Naime zanima me da li je neko od vas radio sledece analize i da li to moze nesto da se zavrsi preko uputa.Autoimuna antitela,antinuklearna,antifosfolipidna,antimikrozomalna,antitiroglobulinska,cirkulisuci imuno kompleksi,koagulacioni status,lupus antikoagulans,trombofilije,kariotipizacija oba partnera,CMV,HSV,listeriae,brucella,mumps.Hvala vam unapred na odgovoru.Bila sam kod ginekologa a ona mi kaze da odem kod doktora opste prakse ali da ona ne veruje da to moze preko uputa
Naime zanima me da li je neko od vas radio sledece analize i da li to moze nesto da se zavrsi preko uputa.Autoimuna antitela,antinuklearna,antifosfolipidna,antimikrozomalna,antitiroglobulinska,cirkulisuci imuno kompleksi,koagulacioni status,lupus antikoagulans,trombofilije,kariotipizacija oba partnera,CMV,HSV,listeriae,brucella,mumps.Hvala vam unapred na odgovoru.Bila sam kod ginekologa a ona mi kaze da odem kod doktora opste prakse ali da ona ne veruje da to moze preko uputa

Dovoljno za pocetak,jel da
Dovoljno za pocetak,jel da
Zsuki sretno ti bilo,navijamo bar za dve bebiceDovoljno za pocetak,jel da

Naravno melania!!!!!
 Naravno melania!!!!!  

i
 i  

za Viljenjaka i veliki
 za Viljenjaka i veliki 

bas sam kukavica ali sta cu
bas sam kukavica ali sta cu Budite mi dobre i javicu vam kako sam prosla ako budem medju zivima
Budite mi dobre i javicu vam kako sam prosla ako budem medju zivima

Zdravo devojke,sto rece Ruza,i ja radim i ne planiram skoro novi pokusaj,moram da odmorim glavu i telo.
Vezano za telo,treba mi od vas savet,pomoc..kako god jer tek sutra mogu kod lekara.
Da li se jos nekoj od vas dogodila sledeca stvar:
23.novembra sam regularno nako neuspelog VTO prkrvarila (tad je i trebala da bude redovna menstruacija) i to je trajalo oko2-3 dana bez nekog bola...samo sa nekim komadicima...
medjutim preksinoc sam ponovo dobila bol kao u PMS-u i juce oko podne prokrvarila na poslu opet ali ovog puta dosta bolnije i oskudnije (nesto braon..),pa sinoc nista i evo jutros ponovo ali ovog puta sveza krv...
imam i sve simptome menzisa,doduse dosta bolnije nego obicno.
Malo sam se zabrinula jer je proslo tek 12 dana od predhodne....

Suki draga, evo daću ti jedan domaći recept kojim sam ja izlečila ešerihiju, a dobila sam ga od moje doktorke.
Uzeti 5 režnjeva belog luka i sa njih oguliti onu tanku opnicu koja obavija svaki od njih i te opnice prokuvati par minuta u 1/2dl vode i kad se to prohladi popiti. Napitak treba da se pija 10 dana i to svaki dan u isto vreme. Pošto je ta opnica koja se skida jako tanka, ja sam svaki taj režanj gulila nožićem. Ne znam da li si pristalica tih babskih recepata, ja jesam, ali se ovaj recept kod dosta ljudi pokazao dobro! Ti probaj, pa ćeš videti!

i čujemo se!!!!
 i čujemo se!!!!(....ode mi poruka pre nego sam završila)
Melani nije na odmet da uradiš i te analize, znam da su mojoj drugarici tražili i neke analize koje se rade jedino na Torlaku.
ZSuki nedavno sam videla neki tekst o preparatu za ešerihiju pa ukucaj " E-kapi" možda se nadješ.( valjda smem ovo da napisem)
za Viljenjaka i veliki
Pazarka, kako nam je crnooki andjelak,

i malo se cesce javljajte,nesto ste mi se ulenjile!
 i malo se cesce javljajte,nesto ste mi se ulenjile!