zdravo drage moje,vidim da ste se malo ulenjile-nema veze to je pred buru,sada svim snaga ma navijamo za najoptimisticniju buducu mamicu szuki onda sledi karlos&supruga itd.......
ja opet imam ciklus,treci put ovog meseca-1.11,zatim 15.11 i sada 29.11,pa sam bas zabrinuta

,fakat ne znam sta se desava

,cekam da prestane krvarenje i onda idem ginekolgu,da vidim sta se desava ,ovo nije normalno
ali nekako to mi je sve po strani,juce smo bili sa mojim crnkosim andjelcicem na prve konsultacije u francuskoj.............moram vam reci da zavidim na hrabrosti tom andjelu,samo je bilo bitno da je ja drzim za rucicu i nista je nije bolelo ,cak i pored silnog bockanja nije zaplakala,samo me je jakooooooo grlila i mazila se sa mnom,dr je valjda bio dirnut tim prizoorom i kada smo ga upoznali sa njenom pricom ,odlucio je da ne naplati svoj rad,ali nije bas zadovoljan,kaze da je krajnje vreme za operaciju inace bi joj poceo slabiti culo sluha a kasnije i govora

,,i svaki deo tela bi poceo da slabi,uglavnom krajne je vreme,bubrezi su slabi,ali jos uvek nije nacinjena steta

,.......ali ona me je bas iznenadila,tako mala i tako sicusna,ali tako hrabra ,da joj odrasli zavide na hrabrosti

,ponos moj mali lepi,sunce moje,tako je draga ,naprosto moras da je volis............mislim da poznajem njenu biolosku mamu,bila je na silikone...........mozete misliti da je sada sretnem

moram da pohvalim luksemburce ,znala sam da su humani ,ali ovoliko ne...........cak nisu hteli da dobiju reklamu,u pocetku je bila opcija da sa ovim krenemo na drzavnu tv,da bi sto vise naroda bilo upoznato ,medjutim nisu hteli,samo su svi hteli da se toj mrvici spasi zivot,duboko sam dirnuta i iznenadjena tolikom humanoscu,svi direktori velikih firmi priili su nas bez reci i dali veliku svotu novca bez obzira na ekonomsku krizu

...........hvala im od srca,a i sestrama i svima iz sirotista ,zbog nacina ophodjenja prema tim mrvicama,imaju svu mogucu paznju i ljubav i negu,koliko to moze da zameni roditeljsku ljubav...........bas sam srecna,sada sledi tezak period za nju,preipreme za operaciju,zatim operacija i onda oporavak,samo molim boga da sve prodje uredu,a za nju sam sigurna veliki je to mali borac ,izdrzace ona to,naravno i ja sa njom,ljubav moja malena