snezana 77
Primećen član
- Poruka
- 571
sad kad sam se malo smirila, evo sad ću koju pribranu da napišem...
Ne bih da sad zvučim kao da sam sva znanja pokupila, pošto mislim da sada tek sledi iščekivanje i ajd' da kažem borba, ali mislim da svi parovi, a naročito žene koje prođu kroz i jedan postupak vto, treba da dobiju veeeliko priznanje i duboki
To je stvarno jedno veliko životno iskušenje i meni je, čini mi se, najveće u životu do sada, a nije da ih nisam imala. Tako se kalio čelik... Počeću da plačem
Što napisa jednom Milica, prvo da l će ovaj korak da prođe kako treba, pa onda sledeći, pa... Otprilike od Komisije stalno neko iščekivanje, neizvesnost, ja sad već mislim, ček da vidimo šta će ultrazvuk da kaže
Danas sam utripovala (ne znam da sam nekad u životu bila ovako puna tripova) da će od euforije da se nešto poremeti, curne, pa trk u kupatilo
Eto, to sam htela da kažem, da odam jednu odu
i počast svim ženama koju su u ovome.
Nensi, nas dve smo bile otprilike saborci, žao mi je što nije uspelo. Ne znam šta da ti kažem, znam da sam jutros razmišljala da ako mi beta bude 0, neće mi baš puno vredeti neke malo već ishabane utešne reči, tako da ih ni ja tebi neću pisati.
Sad ja zvučim onako kao što sam u drugoj rečenici rekla
Inače, mom saborcu iz Genezisa, jednoj super hrabroj ženi zvanoj J, je isto uspelo iz prvog puta! Samo što je ona vadila betu prekjuče, 12. dana, pa za nju znamo još od onda.
Pozdrav i srećno svima!

Ne bih da sad zvučim kao da sam sva znanja pokupila, pošto mislim da sada tek sledi iščekivanje i ajd' da kažem borba, ali mislim da svi parovi, a naročito žene koje prođu kroz i jedan postupak vto, treba da dobiju veeeliko priznanje i duboki

To je stvarno jedno veliko životno iskušenje i meni je, čini mi se, najveće u životu do sada, a nije da ih nisam imala. Tako se kalio čelik... Počeću da plačem
Danas sam utripovala (ne znam da sam nekad u životu bila ovako puna tripova) da će od euforije da se nešto poremeti, curne, pa trk u kupatilo
Eto, to sam htela da kažem, da odam jednu odu
i počast svim ženama koju su u ovome.Nensi, nas dve smo bile otprilike saborci, žao mi je što nije uspelo. Ne znam šta da ti kažem, znam da sam jutros razmišljala da ako mi beta bude 0, neće mi baš puno vredeti neke malo već ishabane utešne reči, tako da ih ni ja tebi neću pisati.
Sad ja zvučim onako kao što sam u drugoj rečenici rekla

Inače, mom saborcu iz Genezisa, jednoj super hrabroj ženi zvanoj J, je isto uspelo iz prvog puta! Samo što je ona vadila betu prekjuče, 12. dana, pa za nju znamo još od onda.
Pozdrav i srećno svima!

uroditi plodom....

,kaze da dolazi iz brckog,i da nema pojma o cemu pricam

,e bar si me nasmejala.Zahvaljujem vam svima na podrsci,a ti Pazarka nemoj da se