Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde melania ne širi dezinformacije po forumu :zcepanje:
ne mogu da verujem - 6 blastocista, pa znaš li ti šta to znači?! ja za nešto bolje u životu nisam čula. to su ti najrazvijeniji embrioni koji imaju već oko 100 ćelija, razvijali su se 5 dana a ne 3 kao obično. U najvećem broju slučajeva vraćaju se morule, od 4, 6 ili 8 ćelija, a tebi blastice, ženo kakav je to uspeh!!! Od srca ti želim da sve protekne onako kako već sada obećava :heart:

Ja sam nasla na nekom forumu vise ne znam ni gde da oni retko prezive odmrzavanje,da ce pre to preziveti oni embrioni koji su se razvijali 2 dana.Necu se opterecivati time jer je ionako mala sansa da uspe.Danas upoznah zenu koja je radila 8 VTO,to me smorilo najsrasnije a vidis da je dusa od coveka.Poslednja joj je uspela ali mora na reviziju jer kao plod se ne razvija kako treba.Tako nesto me skroz izbaci iz takta i sad sam bas tuzna zbog nje.

Ne znam, nisam čula da blastice teško prežive odmrzavanje, samo znam da ako već prežive da imaju mnogo veće šanse da uspeju nego obične morule. Naravno, ništa nije zagarantovano, ali prosto veće su šanse. Znam da te frka, ali nemoj se mnogo obazirati na sve te neuspehe drugih. Evo ja ću ti reći primere žena koje su posle mukotrpne borbe obe ostale trudne s odmrznutim blasticama, obe su radile u Mariboru ali svejedno. Inače, bile su na putu da sasvim odustanu....e da, i to što su imale po 1 zamrznutu blasticu smatralo se velikim uspehom (tako da su tvojih 6 rekord), zato please ne daj mesta negativnom raspoloženju, ako sam ja dobro shvatila u ovoj priči pali pozitivan duh!

e sad vesti i od mene.........nakon 4 primljena gonala f ,estradiol je 107.6,sto je sasvim dobar rezultat........nastavljam sa 150 jedinica,a u sredu ultrazvuk

dr ljubic je odmah rekao da ce da radi hecing,bez da sam ja to pomenula,sto mi je jako drago:super:,nekako mislim da sad su vece sanse (ala ce ovaj neuspeh da me zaboli)

iskreno,ne nadam se previse,cak se trudim da uopste ne razmisljam o tome,sad mi je shoping glavna preokupacija,i spa centri,ne dozvoljam sebi da mislim na to cak da neko pominje nesto na toj temi....
ljubim vas puno i pisemo se opet
cmok:cmok2::zag:

zeno blago tebi!!!! sta to bese spa centar i sping do mile volje po beogradu......ja ti bas zavidim:super: uzivaj jos malo jer posle neces imati vremena za te stvari:hahaha:
ma samo da sve bude ok....nacices vremena i za opustanje ............mozda jednom godisnje kao ja:hahaha::hahaha: dok sve njih opustim i dok izsopingujem njima..........ja cu drugi put:dash:
drzimo ti palceve svi.....6 puta po 2=12 i nozne 6 puta po 2=12 a uuuuu sta je palceva mora da uspeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cmok::cmok2:

Ma u pravu si Milice da ima i sretnih prica.Samo mi je bilo strasno da jedno tako milo bice prozivljava to.Ovih dana cu se truditi da iskljucivo sa vama komuniciram jer me vasa pozitivna energija dize i hvala vam na tome,sve ostale cu da iskuliram sa njihovim problemima.Samo me opterecuju kao da mi nije dovoljnio muke!:bye::bye::bye:

Drage forumasice i sapatnice,
ja sam nova na forumu a stara sa problemima kao i vi. Ne vidim nesto da medju vama ima moje generacije, guram 41. Mislim da je to dovoljno da shvatite kako se jadno osecam. A ivf sam radila par puta vec odavno. Sada sam u razmisljanju da jos jednom pokusam sa donatorskom jc, al ko zna da li cu imati snage za taj poduhvat Razmisljam o Pronatalu, da li neko od vas ima iskustva sa doniranom jc?
Veliki pozdrav za sve vas koje niste izgubile veru i nadu.

Velika podrska za melaniu...samo napred i pozitivno sve ce biti :ok:...Evo mi se spremamo sutra za Komisiju na Gaku, Visegradska ...juce nas zvali.....ma sve me nesto strah :think:...da nas ne odbiju....uf....teska noc pred nama...no idemo napred.....
Svim buducim majkama sve najbolje i zajedno do naseg cilja, bebceta

Zdravo drugari,
ja vec duze vremena pratim raznorazne forume vezane za ovu nasu temu ali nikako da skupim hrabrosti da vam se pridruzim.Ukratko, do sad smo imali 2 vto - prvi missed u 12 nedelji, drugi b=0.Isli smo na donaciju i to 100% iz razloga sto je spermogram supruga=0 ,a kod mene se ispostavilo da sam poor responder ,posle niza godina raznoraznih pretraga i ubedjivanja da je samnom sve ok i da treba samo da osluskujem svoje telo i do trudnoce ce doci.imam 35 suprug 36.Donaciju smo radili u Jovanovoj.Sad pravimo pauzu od par meseci pa onda u nove pobede!!!! Veliki pozdrav svima posebno pazarki za koju od sveg srca navijam.VERA U USPEH JE POLA USPEHA.

Karlose ne sekiraj se za komisiju, videces da su maciji kasalj, i bas su vas brzo pozvali, mora da je to neki pozitivan predznak! Zsuki, dobro je da se tebi bar javilam ja reko skroz nas je zaboravila. Bule dobro dosla! Da li ce te i ovaj put raditi donaciju, da se nije spermogram popravio? Da li ste se odlucili za neku kliniku? Pozdrav!

Milice hvala na dobrodoslici.Donacija je jedina opcija za nas ali nama to ne pretstavlja nikakav problem.Radujemo se novom pokusaju i to na istojj klinici kao i do sada ali izgleda tek posle Nove godine.Od prevelike doze hormona ciklus mi se poremetio pa sada cekamo da priroda uradi svoje.Veeeeeliki pozz svim devojkama i naravno karlosu.Ocekujem da nas Sneza sutra obraduje.

Sneza nas je totalno iskulirala, nista nam naije javila...

Eeeee, znala sam da ćete to da mislite, a lepo sam rekla da ću malo da se isključim da bih što manje mislila i tumbala po glavi svašta!
Sad u 1 smo išli po nalaz, beta 592!:)))))))))
ja ne mogu da kucam kako mi od uzbuđenja drhte prsti, sad ću samo toliko, odo da cepam mužu majicu!:zcepanje:
drago mi je što vidim da ste baš mislile na mene!:zag::zag::zag::zag::zag::zag:

Ma sve mi se pomesalo i strah i uzbudjenje i ovaj utrogestan od koga mi se povraca.Vesti od Sneze su me oraspolozile.Muz mi se smeje sto sam zaplakala od srece a ne poznajem je.Bas su cudni ovi nasi muzici,kao da ne znaju sta to mi prolazimo.Dok imam vas kao podrsku sve mi je lakse,pozdrav drage trudilice i nasoj novoj trudnici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back