Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam imala paklen dan danas............elem da krenem redom
prvo,imala sam zakazano u 9:30 ,kada sam usla u kliniku sve mi se okrenulo,trideset zena je cekalo na red ,i sve smo imale zakazano u isto vreme:dash:
ajde to nekako ,dodjem na red,kad ultrazvuk nije najbolji...........endometrijum 12,ali samo 2 folikula porasla do 15 mm, a ostali dese mm:eek::eek::eek::eek::eek:
prvo sok,onda sam poludela,napravila takav skandal,da cu od sada samo kontaktirati sa ljubicem
izadjem u cekaonicu ,izlazi sestra,i kaze da dodjem u pola tri kod ljubica ,tada ce on biti tu ,jer danas rade transfer zaledjenih embriona

dodjemu pola tri,njega nema ,sat vremena sam cekala dr ljubica,i ulaze u sobu dve gospodje ,koje cekaju na transfer
i ja gledam jednu od njih,a znam da nasa melanija ceka na transfer........medjutim sestra me odmah pozove,i ja odem u salu
i sad zavrsim sa pregledom,i samo se vratim u sobu ,navalim na gospodju sa pitanjima,i ovog puta nisam pogresila
da,to je bila nasa melanija,sunce moje ,drzim ti fige da se te bebice zalepe za mamu i tu ostanu narednih 9 meseci
ljubim te puno:cmok2:

Pazarka, sestnja, setnja i samo setnja, videces kako ce folikuli da rastu kao baloncici, nisi mi odgovorila, jer planiras da i ovaj put zamrzavas embrione?

ej gde si sreco.........da je do setnje ,vec bi sada primila stop inekciju
smatraju da sam lose odregovala na gonal,a sto se tice zamrzavanja,naravno da hocu,ali nislim da ce jedva sklepati dva embriona,jer sam i ja lose odregovala,pa sada pokusavaju popraviti stanje,ne povecavaju dozu gonala vec blokatora da sacekaju da ostali porastu dovoljno
a ne znam,ovo mi se nimalo ne svidja ,ima jako puno folikula ali ne rastu:dash:,a muz ima samo 4 spermatozoida u ejakulatu,iskreno ni malo mi se ne svidja ova situacija,do sada sam ja fantasticno odgovarala na terapiju,a sta je ovo sada ne znam:(

danas sam po.pizdela skroz,zasto mi nisu dali puregon ,kada ja imam iskustva sa tim i rezultat je bio vise nego zadovoljavajuci,nego kao da zele da eksperimentisu:besna:

a ne znam,danas sam dusu proplakala:(,toliko sam se nadala pa sada nista ne valja:sad2:
melanija,znas po cemu sam te prepoznala?
jednom si mi napisala da imas crne oci,za koje svi kazu da su tuzne,i danas si bas tako izgledala..........ali sad znam da te oci jos dugo nece biti tuzne,vec za 14 dana u njima ce se ocitati najveca sreca na svetu

nennsi tu sam,i mislim na tebe:cmok2:

Jupiiiiiiii za tebe melania i tvoje 3 mrvice, bravo, uživaj!
Eeee pazarkice moja, ponekad u životu kad ti se čini da sve ide traljavo, na kraju ispadne super, a kod tebe će ovoga puta biti tako. Videćeš! Ljubim te!
Zaboravih da pohvalim Djoleta kako je pravi mali šarmer! Cmokić za njega i za našu Nadu!
Sve vas ljubim!

Draga Pazarka,nemoj da te tjesim,ali ja sam sa gonalom imala samo 3 jc i mozes misliti koliko sam drhtala cekajuci ET.Nisam namjerno zvala nego sam cekala i nadala se ko zna cemu(a pókusaj prije toga 10 jc-oplodjene samo 3) i svaki put kad bi telefon zazvonio a ja kao na iglama,mislim sta ako je to sad klinika i zovu da mi otkazu termin.No,na srecu oplodjene sve,stim sto je jedan embrion bio loseg kvaliteta a za ostala dva su mi rekli,super,nemoze biti bolje i opet nista.Nemoj unaprijed da se predajes,sekiras i nerviras,jer nedaj boze da ne uspije onda da,ali molim te sad jos ne.Kao sto je meni rekla jedna sestra:Nemojte se sekirati,za trudnocu je dovoljan samo jedan embrion. Ne ocajavaj molim te,vjerovatno to mora biti tako.Opusti se,bura tek dolazi,trebace ti ta snaga za sve ono sto je milica jednom napisala.

Melani drago mi je da si srela Pazarku,i ja licno bi je zeljela sresti,da vidim kako izgleda zena-borac koja nezna sta znaci pauza.Reci mi molim te dali izgleda tako borbeno ili je na prvi pogled miran tip.
Tebi zelim puno,puno srece i kao sto vidis,tvoja silna nervoza je bila pretjerana te stoga pokusaj da se sad opustis i izguras do kraja u miru.Lijepo spavaj.

Devojke samo da vam javim,sva tri su prezivela i sad smo na cekanju,srela sam tamo Pazarku,znaci ne mogu da verujem i nije mi uopste jasno kako me je provalila.Brisem da mi mm ne drobi,pozdrav za sve.

hej lepotice,presrecna sam,sve tri su prezivele ledeno doba,bas mi je drago

a lako sam te provalila,jer sam znala da ti je danas transfer,a rekli su mi da dodjem u pola tri jer ce dr ljubic biti tu radi TRANSFERA,a bila si ti i ona druga dama ,ona plava a ti crna i bilo je lako pogoditi

a znas sta je najbolje,ja sam prva uslai kad sam izasla iz sale ,cekala me je sestra i kaze da me odvede na drugi sprat da se presvucem,a ja udjem u sobu i jednostavno sam morala da potvrdim moje sumnje:zper:
a dr ljubic me zagrlio da me utesi ,kao nemas problema,to cemo sve da sredimo,a ja samo da udjem u sobu:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Novosti od mene:Ja cu startati vjerovatno pocetkom novembra,sve zavisi od ciklusa,pa sta mi dragi Bog da.
Draga Nennsi,mislim i na tebe,a to da ti nije do pisanja to je normalno.
Milice,Snezo i Dijana pomazite te vase stomacice i u nase ime .

Draga Zeljamala! Dobro nam dosla! Procitah tvoje rijeci inajezih se kompletna.To sto guras 41,neznaci da si manje vrijedna ili da je tvoja zelja drugacija od nasih.Sve mi u srcu zelimo isto bez obzira na godine a ja licno poznajem par zena koje su u tvojim godinama pa cak i starije dobile bebe.Nego ako mislis da mozes psihicki izdrzati,guraj dalje na bilo koji nacin i nepredaj se.Obicno uvijek postoji nekakvo resenje,samo put ti se uvijek pokaze tek onda kad ga pocnes slijediti.Razmisli,neodugovlaci i sretno.

Melani drago mi je da si srela Pazarku,i ja licno bi je zeljela sresti,da vidim kako izgleda zena-borac koja nezna sta znaci pauza.Reci mi molim te dali izgleda tako borbeno ili je na prvi pogled miran tip.
Tebi zelim puno,puno srece i kao sto vidis,tvoja silna nervoza je bila pretjerana te stoga pokusaj da se sad opustis i izguras do kraja u miru.Lijepo spavaj.

jaoj mogu misliti kako sam joj izgledala ,kada sam joj kao uragan uletela u sobu i pocela je obasipati pitanjima............verovatno ce reci da sam prava azdaja,sva onako naperlitana,sa kosom do struka ,prava azdaja,milicu sam preplasila,ali mi je za divno cudo ljubic strasno simpatican:zper:

Melania, pa to je super! Cak tri mala borca su prezivela, sad samo uzivaj i pusti da te razmaze! Vodolija to su dobre vesti, znaci bice u Novembru jos bebaca. Pazarka draga, ja na to gledam ovako: Svih ovih 6 puta je bilo ok kod tebe, reagovala si na stimulaciju extra i kad je bio fet, a nije doslo do trudnoce, mozda sad prodjes nikako, mozda izvuku jedva neku jc iz tebe, ali urodi plodom, jer cinjenica je da kad kod tebe krene sve lepo od pocetka ne zavrsi se tako lepo na kraju, e sad ce biti obrnuto, krenulo je malo losije a zavrsice se sa visokom betom! Nensi draga pozdrav i za tebe, javljaj nam se povremeno, da se ne zabrinemo.

Devojke samo da vam javim,sva tri su prezivela i sad smo na cekanju,srela sam tamo Pazarku,znaci ne mogu da verujem i nije mi uopste jasno kako me je provalila.Brisem da mi mm ne drobi,pozdrav za sve.

Melani, baš mi je drago zbog tebe!!!!:super: :zag: Tj. svih vas petoro!:lol: Sad samo opušteno... Došlo je i ovo vreme, baš za dremkanje, da ti se ne ide nigde, tako da ti je taman super dok čekaš! Imam dobar predosećaj u vezi s tobom:super:

Ja sam ok, još imam temperaturu tu oko 37,2-37,5, i osim toga, jedino što još primećujem je da šizim na svaku sitnicu, skroz nekontrolisano, nervira me sve živo!:besna: Inače je moje bazno osećanje onako veselo, uglavnom sam dobro raspoložena, a ovo sad, ko da nisam ja, tačno vidim da mi ključa i kad apsolutno nema šta da me nervira i onda se ispsujem za neku sitnicu... Šta ti je blaženo stanje...:lol:

Da znate da nasa draga Pazarka uopste ne izgleda milo na prvi pogled:hahaha:Doduse izgleda super ali sto ima pogled znaci nije ti dobro:hahaha:Kad sam je videla u sobi totalno druga prica,imala je roze bade mantil pa je izgledala neznije i pristupacnije,moj muz nije mogao da veruje da me je provalila.I jos nesto visoka je ko bandera,ima opako dobru kosu,ali pogled joj je smrtno oruzje:hahaha:Pozdrav za sve:bye::bye::bye:

zdravo drage moje..............uh ovo se sve urotilo protiv mene,danas sam bila na ultrazvuk, kada sam usla kod milice na pregled,da pogled ubija ja bih vec bila pokojna,jedva je izgovorila zdravo,sela na stolicu,i onda los ultrazvuk,jako puno folikula velicine 12 mm,a samo jedan od 17 mm:dash:,i na kraju sam se rasplakala,a milica je pozvala sve sestre ,cak i nevenu koja je bila na recepciji da vide da sam i ja zivo bice i da umem da placem............na kraju je komentarisale da je nemoguce da nikad nisam nosila protezu a imam prelepe zube,i na kraju bojazljivo pitaju da li su mi grudi silikonske jer radim kod plasticara,a i poprilicno su velike:roll:-eto sta su ti zene ,sve se na kraju svodi na komenterisanju dupeta i kose :roll:.....sad cu jos sa milicom postati dobra drugarica
danas mi stize dragi,necu da mu odmah kazem,jer vozi,mada to ce biti veliki sok kada stigne,jer smo se oboje sada nadali vise nego ikada.............postoji mogucnost da ljubic sutra prekine postupak:sad2:.....ali bice ono sto mora biti

Da znate da nasa draga Pazarka uopste ne izgleda milo na prvi pogled:hahaha:Doduse izgleda super ali sto ima pogled znaci nije ti dobro:hahaha:Kad sam je videla u sobi totalno druga prica,imala je roze bade mantil pa je izgledala neznije i pristupacnije,moj muz nije mogao da veruje da me je provalila.I jos nesto visoka je ko bandera,ima opako dobru kosu,ali pogled joj je smrtno oruzje:hahaha:Pozdrav za sve:bye::bye::bye:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:,zdravo drago moja ,kako si,kako se osecas????

ma onaj dan kad ih nisam sve ubila nikada nikog necu,nisi ti bila ujutru ,kada sam ja bila,to si trebala da vidis ,to je bio haos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back