sead_man
Aktivan član
- Poruka
- 1.399
Znam da ne pripadam ovde, ali bi da vam prenesem iskustvo brata i snaje mog zeta. 11 godina nisu mogli da imaju dete, i odlucili su se da odu kod Dr Miodraga Stojkovica u Leskovac, kostalo je oko 3000E i uspelo iz prve, eno sad imaju divnu bebu, devojcicu.
Srecno svima....
Srecno svima....
........bolnica je poprilicno mala,jako puno pacijenta ,a tog dana kada su mom muzu radili punkciju testisa ,ja mislim da je bilo najmanje jos 40 muskaraca koji su cekali svoj red,a pritom moram da napomenem da se punkcija radila bez ikakve anastezije,pa makar i lokalne.............bilo je jezivo slusati krike koji su dopirali iz ordinacije
.........mozda on jeste strucan,upoznali smo se licno,i kao covek je dobar,ali ta sama cinjenica da je zavrsio veterinu ,meni ne uliva poverenje,bezobzira sto je kasnije zavrsio specijalizaciju u nemackoj...........nije isto zena i krava
:[vidite sta radi psihic u samo jednoj terapiji
,nema te kod nas........ma salim se,izljubiga ,i ako mozes stavi nam koju fotkicu
U septembru idem na vantelesnu , trenutno pijem antibebi tabletice, odnosno pauziram do sutra pa nastavljam. Međutim, trebala sam da dobijem mecu oko 13, što se nije desilo. Odnosno desilo se , ali kilavo (malo braon kapljica). Drugarica koja je VTO radila u Leskovcu kaže mi da je i ona tako reagovala i da je to normalno

............jednostavnom MORAM
.............blago njima ,stvarno uh
.