zarkodijana
Početnik
- Poruka
- 44
pozdrav svim devojkama!nado preslatki ste i brzo rastete i napredujete,bogu hvala.nadam se da si se sada vec oporavila posle carskog i da sada ti i djole uzivate jedn u drugom,nesebicno...nemojte tatu da zaboravite!!!ljubim vas,budite dobri i cuvajte se,pa se cujemo
U pravu si sto se tica rasta - svakim danom osecamo da nam je na rukama sve teza beba. Inace, jaaako cesto je na rukama jer mu nikako ne damo da place, tako da ce biti jedna velika maza kako mi se cini. Sto se uzivanja tice - stvarno uzivamo zajedno. Taticu nikako ne zaboravljamo jer sve nekako zajedno radimo - zajedno ga kupamo, kad ga ja nahranim on ga nosi da podrigne, naizmenicno ga uspavljujemo,... Do ponedeljka je na godisnjem, tako da smo bas imali dosta vremena da se lepo uskladimo i priviknemo na nov zivot.Ja se jesam oporavila, ali jos uvek sam postedjena mnogih stvari, sto mi zaista i prija - vazno mi je da budem tu za svog sina, a sve ostalo moze da ceka.
Meni su dosta zenica pomogle u vezi mojih nedoumica u vezi samog postupka, pa tako i ja zelim da pomognem svima onim zenicama koje krecu u postupak.