Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Vesnice na podrsci...razmisljala sam i shvatila da je ovakvo moje stanje u stvari plod izolacije i dosade...i odmah sam to promenila!! Pozvala omiljene ljude da mi prave drustvo, pustila muziku koja mi prija, uzela dobru komediju da gledam i vec sam osetila nabuj pozitivne energije!! Hej, pa ja sam strelac! Raspolozeni i veseo strelac! :super:
A polako cu poceti i u laganu setnju...ubijaju me ova cetiri zida :dash:

Pa sta da ti kazem..promenljivo mi je raspolozenje...danas sam ok, al da si me videla juce :dash:
Sve je to normalno...trenutno nemam nikakav osecaj, niti me ista boli...malo sevne u donjem delu stomaka i to je to...ja sam radila preko fonda u priv klinici Jev.. na Dorcolu, BG..
Ti? Neki simptomi?
Koliko sam sracunala tebi je danas 9.dan blastica...znaci 14 dpo, ti opusteno mozes test da uradis...kad ti je beta?
Drzim palceve

Mene i dalje boli stomak i krenuo je braon iscedak. Bas sam se razocarala. Sad idem po uput za betu i odradicu je sutra ako nema guzve u laboratoriji. Inace mi je receno da betu uradim 12.dana od ET-a. Ovo je toliko psihicki nepodnosljivo...Ne znam u cemu je problem pa embrioni nece da se zakace a prvoklasni su svi. Mada prof.Radulovic ne pridaje paznju rezultatima pa je mozda tu greska. Radi se samo LH i FSH i bris na hlamidiju,nista drugo.

Ni meni nije jasno, zašto se ne zakace, mislim da oni treba da se bave endometrijumom, i hormonima ,neke dublje analize su potrebnije, a ne samo nashpricati inkecijama, izvaditi i ubaciti. Najbitnije je kod ubacivanja potrefiti tajming, tu je rizik i od toga zavisi sve. Tad treba videti endometrijum i analiza hormona, ako je to u redu, ne vidim razlog da ne uspe.

Endometrijum uopste ne mere vec misle ako imas terapiju ne mora da se kontrolise. Stitnu ne proveravaju i gomilu nekih drugih analiza. Ne znam...nisam vise pametna.

- - - - - - - - - -

Hahahahaha! Meni je sve ovo cas smesno pa cas tuzno. I ja se tako pravim kao da je sve u redu pa mi se sve skupi i onda pocnem da placem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back