Pisem sa tel pa mi je otisla nedovrsena poruka
Elem, ja 33, mm 44, 3 god borbe za bebu, spermogram nesto losiji, oko 10 mio po ml, 30% pokretnih...kod mene hormoni ok, jajovodi prohodni, amh 5,3, i blazi oblik PCOS
Aplicirali za vto preko fonda (spermogram nismo uspeli da popravimo) , u junu prosli prvostepenu, u septembru drugostepenu u Frontu i onda duuuugo cekanje, sve dok se nisu ukljucili privatnici u martu. Izaberemo Jevremovu i danas je 1. Dan posle ET...nikad duzi, nikad neizvesniji
Odlicno sam odreagovala na stimulaciju, bar po recima dr, mislim da je bilo preko 15 folikula..aspiracijom izvadjeno 8 jc, kaze dr dobre su, bice bebe. Sutradan poziv embriologa, sve ok imate 6 oplodjenih jc, sutra et (znaci tacno 48h nakon et)
Na et dr kaze imate 6 beba, mi vracamo 2..neke su boljeg neke losijeg kvaliteta, mi vam vracamo najbolje
Tek citajuci ovaj forum svatih da ste vi dobile info, neke cak i slike embriona, ja nista! Kada sam uzimala otpusnu listu od sestre, pitam ja nju da mi proveri da li ce mi ponuditi zanrzavanje, ona pozvala embriologa, a on kaze nema nista za zamrzavanje
I eto, umesto srecna, kuci dodjoh s...njana...
Mazim stomak, molim se Bogu, ali ubi me neka tuga, ne znam..ne da mi neki djavo mira...pa valjda su trebali malo vise info da mi daju...
Hmmm,poduzi post, ali to mi je na dusi,a ne zelim da kukam prijateljima, ne mogu oni to da shvate, kad su decu dobili bukvalno iz zezanja, i to SVI oko mene!
Ovde sam pronasla neki spokoj, u dahu sam procitala 200 stranica, i mnogo mi je energije dala podrska koju jedna drugoj dajete..toliko se bodrite i navijate i iskreno radujete, da sam pozelela da i ja budem deo vas