Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cestitke Katja
Da li je neka od vas pila primolut nor i posle koliko dana je dobila ? Ja sam pila do 31 maja i iz genesisa su me zvali da pitaju da li sam dobila? trebala sam do 5 juna a kod mene jos uvek nista ....polako pocinjem da panicim
Vidim vec dugo nema nikog gde ste sve nestale... Evo samo da vam javim da ne idem na vto. Uradila sam betu i 18500 je.Nisam znala da li da se radujem zato sto sam pila primolut nor ali u genesisu mi kazu da taj hormon ne moze da utice na plod. Mislim da cu uraditi onaj test ( da se plod ispita) ne znam tacno kako se zove. U svakom slucaju ne mogu da verujem da mi se ovo desava i da pored toliko loseg spermograma mi smo prirodno zatrudneli. Zelim srecu svima vama, na koji god nacin da li vto ili prirodno krajnji ishod je bitan i nikad ne treba odustati.Budite jake i ne gubite volju. Ne znam sta vise da kazem sem izgleda da se cuda stvarno desavaju
Cao svima ! Moje prvo javljanje. Sad sam u duugom periodu iscekivanja poz bete ! Ima li cekalica ? Kakvih simptoma imate ? Znam da simtomi nisu pouzdani i zbog lekova koje trosimo (estrofem, utrogestan). Ima li ko da je imao poz betu, a da nije ni imao simptoma ?
Cao Bleki, dobrodosla, al sto pre da brises na trudnicke teme
Ovako, moja beta je pozitivna sa gotovo klasicnim PMS simptomima...nakon transfera osecala sam kao neke grceve u materici, i neko ziganje...grudi su me bolele i uvecale su se blago..nakon par dana sve je utihnulo, grudi se ispumpale i prestale da bole i pocelo je sevanje u jajnicima, bas kao pred menstruaciju, tako da sam pala u ocaj...uradila sam test, ali nisam polagala neku nadu...i bio je pozitivan
Pokusaj koliko mozes da se ne opterecujes simptomima i osluskivanjem tela, jer do bete ili testa sigurno neces znati da li si trudna
Kad ti je bio ET? Gde si radila vto?
Navijamo za veeeliku betu!!! :-)
Cestitke katji i bebolini, zelim vam obicne, dosadne trudnoce, da docekate bebce bez cimanja i trzavica. I da se ovaj pozitivan trend nastavi za sve koji cekaju svoje plusice i makar trocifrene bete.
Cestitam i ja! I kao sto Kaca kaze, da je procitala da je svima na kraju uspelo, ja verujem da ce i nama! a kako moj partner ima 3 miliona, sad vidim i da su cuda moguca!
Cao svim cekalicama i ja cekam betu 21 juna. 5ransver dve zamrznute blastociste u leskovcu i nemam nikakve simptome, sem boluckanja jajnika i od danas bol u grudima
Znacu veceras u pola osam, tad idem po rezultate bete, pa vam pise. Za sada je sve ok, pu pu, cak ni redovni ciklus koji je trebao da bude u nedelju, ili juce nije dosao