Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim vec dugo nema nikog :) gde ste sve nestale... Evo samo da vam javim da ne idem na vto. Uradila sam betu i 18500 je.Nisam znala da li da se radujem zato sto sam pila primolut nor ali u genesisu mi kazu da taj hormon ne moze da utice na plod. Mislim da cu uraditi onaj test ( da se plod ispita) ne znam tacno kako se zove. U svakom slucaju ne mogu da verujem da mi se ovo desava i da pored toliko loseg spermograma mi smo prirodno zatrudneli. Zelim srecu svima vama, na koji god nacin da li vto ili prirodno krajnji ishod je bitan i nikad ne treba odustati.Budite jake i ne gubite volju. Ne znam sta vise da kazem sem izgleda da se cuda stvarno desavaju

Cao svima ! Moje prvo javljanje. Sad sam u duugom periodu iscekivanja poz bete ! Ima li cekalica ? Kakvih simptoma imate ? Znam da simtomi nisu pouzdani i zbog lekova koje trosimo (estrofem, utrogestan). Ima li ko da je imao poz betu, a da nije ni imao simptoma ?

Cao Bleki, dobrodosla, al sto pre da brises na trudnicke teme :mrgreen:
Ovako, moja beta je pozitivna sa gotovo klasicnim PMS simptomima...nakon transfera osecala sam kao neke grceve u materici, i neko ziganje...grudi su me bolele i uvecale su se blago..nakon par dana sve je utihnulo, grudi se ispumpale i prestale da bole i pocelo je sevanje u jajnicima, bas kao pred menstruaciju, tako da sam pala u ocaj...uradila sam test, ali nisam polagala neku nadu...i bio je pozitivan :per:
Pokusaj koliko mozes da se ne opterecujes simptomima i osluskivanjem tela, jer do bete ili testa sigurno neces znati da li si trudna
Kad ti je bio ET? Gde si radila vto?
Navijamo za veeeliku betu!!! :-)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back