zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Devojke, pozdrav svima!
Citala sam vas svo vreme i radovala se sa vama.
Ja sam ponovo u postupku. Mislila sam da mora proci vise vremena od prethodne vto, medjutim moja dr hoce da odmah krenemo u akciju. Tako da sad skupljamo papire i sve iz pocetka...Ja sam mislila kako ce mi ovo biti dosadna i duga jesan, kad ono nema odmora
Dobila sam od dr uput za hematologa i imunologa da vidimo zasto prosli put nije uspelo, da li postoji mozda sklonost trombofiliji i slicno. Sutra imam zakazano kod hematologa, pa se nadam da cu nesto konkretno saznati....
Jedva cekam da krenem, sad sam sva u euforiji![]()

, mada ću sutra verovatno sve saznati od giše ahahhahah, ali ajd. mozda neka pametnica zna....Mali cicak,
idem na odeljenje za prevenciju tromboze, na hemostazu. Dr koja mi je ginekolog mi je rekla da zakazem kod dr Mitic ili dr Gnip. Dr Mitic je jako zauzeta i tu uopste nema slobodnih termina a kod dr Gnip sam zakazala u roku od dva dana. Verujem da je i ona dobra. Javicu ti utiske sutra![]()

e stvarno Zule samo zeza ne pokazuke trbuscic.
Jes to sam ja, skontala sam da slicku koju sam imala na avataru stara je vise od godinu dana Sergej je imao svega 5-6 meseci pa reko da je zamenim
Ja sam navijala za dečaka i devojčicu al nije ni bitno. Bili smo danas na kontroli bebe lepo napreduju, stavljače mi serklaž, pošto je grlić skraćen i mekan, al zatvoren.Devojke da se pohvalim da nosim dve devojčiceJa sam navijala za dečaka i devojčicu al nije ni bitno. Bili smo danas na kontroli bebe lepo napreduju, stavljače mi serklaž, pošto je grlić skraćen i mekan, al zatvoren.
jedino mogu, onako malo da ga naduvam pa se onda baš vidi ahaahhahahah donji deo stomaka malo je isturen...mada sam ja i pre imala malu tibicu, pa se baš i ne vidi ahahhahahah

piše ispod svih ovih
ne dam im pare, dušmani!Mali, bila sam i ja jutros, oko 9-pola 10... Isla da se dogovorim sa sestrom, puno mi da cekam 3 nedelje da se dr.vrati sa godisnjeg, ali kako su zakomplikovali, moracu...Mali cicak, da to je na KCV, na odeljenju za prevenciju tromboze.
Bila sam jutros, primila me dr Mitic iako nisam kod nje imala zakazano, ali bila je slobodna tada. Uzela osnovne podatke, pitala me da li je neko iz porodice imao trombozu, infarkte, da li mi je mama imala spontane pobacaje...Napisala mi je gomilu analiza koje treba da uradim, a kad dobijem rezultate poslace me da uradim i odredjene genetske testove. Problem je sto to sve traje i traje....tek za dve nedelje idem na ove prve pretrage, pa se rezultat ceka 2 do 3 nedelje pa tek onda na genetske. Pitam se hocu li sve to stici pre VTO koja bi mogla biti u novembru, decembru.
Posto meni ne prave problem spontani pobacaji, problem mi je nemogucnost zatrudnjivanja, pa sam je pitala da li eventualna trombofilija moze uticati na nemogucnost zaceca. Odgovorila mi je da postoje studije koje upucuju na to ali da za sada to podrucje nije dovoljno istrazeno. Ono sto je sigurno jeste da utice na spontane.
pa divnoooooo!!!!Devojke da se pohvalim da nosim dve devojčiceJa sam navijala za dečaka i devojčicu al nije ni bitno. Bili smo danas na kontroli bebe lepo napreduju, stavljače mi serklaž, pošto je grlić skraćen i mekan, al zatvoren.
e cure moje, pa ja jos nemam neki stomak za hvalisanjejedino mogu, onako malo da ga naduvam pa se onda baš vidi ahaahhahahah donji deo stomaka malo je isturen...mada sam ja i pre imala malu tibicu, pa se baš i ne vidi ahahhahahah
dr mi je rekla da što se nje tiče ne moram na AC, rezultati su ok, jedino ako mislim zbog godina i neke sigurnosti da uradim....ja sa dvoumim, plašim se mogućnosti spontanog, mada iskreno ja nikad nisam čula je neko izgubio bebu zbog AC....
Milice ne znam na šta misliš, kakav krajnji rez, mada je ovaj nalaz skroz haotičan....
free bHCG je 0,49 Mom
PAPP-a 1,33 Mom
CRL 57,4 mm (to je valjda dužina ploda?????)
NT 0,70 mm (jel to nosni nabor???)
BPD 1,88 cm (to je vratni nabor???)
sve ovo u 12+2 nedelji
ko će ga znati... vidiš vidiš MIlice ima ovde još neki podatak na kraju, možda je to zbirnopiše ispod svih ovih
low risk 1:380 high risk
hm. pa šta ja znam. a gde se u ns radi AC?? mislim ne privatno, nego lepo za džabane dam im pare, dušmani!
Devojke da se pohvalim da nosim dve devojčiceJa sam navijala za dečaka i devojčicu al nije ni bitno. Bili smo danas na kontroli bebe lepo napreduju, stavljače mi serklaž, pošto je grlić skraćen i mekan, al zatvoren.
)